2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

İşlemleri bekliyoruz canım. Evet 20 haftada bırakmıştım sadece fitil vardı şimdi tekrar başladık inşallah faydası olur

Yerim o minik kafalari ben benimkilerde oyleydi ikisinin de kafa asagida kafa kafayavermisler dedi doktor dayanirlar annesi korkma

En net 20 civari canim ama 17 gibi farkina varirsin baloncuk patlamasi gibi bise olur once kacinvi haftan
Millet baş aşağı dönsün diye dualar ediyor biz beklesinler diye hayat işte

Kızlar selam :) benim de doktorum ikiz olabilir dedi kan sonucuma göre, pazartesi ultrason için çağırdı ama çook minik daha acaba kese mi görmeye çağırdı inşallah ben de bu topiüin bir üyesi olurum

Millet baş aşağı dönsün diye dualar ediyor biz beklesinler diye hayat işte
Bizimkiler aceleci durun iste ne isiniz var disarda
Kızlar selam :) benim de doktorum ikiz olabilir dedi kan sonucuma göre, pazartesi ultrason için çağırdı ama çook minik daha acaba kese mi görmeye çağırdı inşallah ben de bu topiüin bir üyesi olurum
Kese gormeye canim kalp atisi icin erken insallah iki minis kese gorursunuz

Selam kızlar bısey danısmak istiyorum basına gelen olduysa cevaplarsa sevinirim
Ben adet gunune gore bebeklerin gununu hesapladıgımda 9+4 cikiyor. Ama doktor ultrason a gore 9 haftalık dedı bu normalmi

Bazı doktorlar agzından cıkan pek bilmiyor. Kac haftalık canm

Selam kızlar bısey danısmak istiyorum basına gelen olduysa cevaplarsa sevinirim
Ben adet gunune gore bebeklerin gununu hesapladıgımda 9+4 cikiyor. Ama doktor ultrason a gore 9 haftalık dedı bu normalmi
Normal canim hatta 2 hafta geri 2 hafta ileri normal diyor kimi doktorlar seninki 4 gunluk bi fark normal
Korkma canım rahim büyümesinden de olur sancı çok farklı ona göre diyorlar
Bende kasilma oluyo sanci ciktiya ondan cok korkuyorum

Kizlar bende ikizlere hamileyim tup bebekle 6 haftalik doktora sormaya cekindim bu dönemde cinsel iliski yasakmi sizin doktorlariniz ne dedi

Kizlar bide benim 3yasinda kizim var simdi 6 haftalik ikizlere hamileyim ilk çocuğumda tup bebekle oldu onun ikiz olmasını cok istemisdim tek oldu simdide tek olmasını cok istedim ikiz oldu aciksaci sevinemiyorum 3 cocuk cok fazla yetememekten korkuyorum maddi manevi benim gibi ikinci çocuğu ikiz olan varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…