2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kizlar bide benim 3yasinda kizim var simdi 6 haftalik ikizlere hamileyim ilk çocuğumda tup bebekle oldu onun ikiz olmasını cok istemisdim tek oldu simdide tek olmasını cok istedim ikiz oldu aciksaci sevinemiyorum 3 cocuk cok fazla yetememekten korkuyorum maddi manevi benim gibi ikinci çocuğu ikiz olan varmı acaba
Doğuma kadar ilişki yasak ikizlerde

Merhaba öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın. nasıl bi tedavi gördünüz tüp bebek veya aşılamayla mı Hamile kaldınız ? Bizde tüp bebek veya aşılama yaptıracağız son tahlil sonuçlarına göre bir yol izleyeceğiz 9 Eylül deki Recep beyle ilgili güzel yorumlar okudum ona gitmeyi düşünüyorum. Sizin yorumlarınız benim için çok önemli şimdiden teşekkürler
Dokuz Eylül'de ortalama ne kadar ücret çıkar acaba tüp bebek için?

Biz de bugün doktora gittik kızlar :) Doğum sürecine girdik artık dedi doktorum. Coraspini kestik. Ne olur ne olmaz ciğer geliştirici iğne vurdu yarın da bir dozunu vuracağız. Gelişimleri çok iyi dedi kafaları yukarıda allahtan o yüzden açılma yok, hedefimiz 37+0 dedi bakalım ❤️

Biz de bugün doktora gittik kızlar :) Doğum sürecine girdik artık dedi doktorum. Coraspini kestik. Ne olur ne olmaz ciğer geliştirici iğne vurdu yarın da bir dozunu vuracağız. Gelişimleri çok iyi dedi kafaları yukarıda allahtan o yüzden açılma yok, hedefimiz 37+0 dedi bakalım ❤️
Oh masallah yavrularima 🧿 darısı bize inşallah senin haftanda gayet iyi bizde sagsalim ilerlesek ne güzel olur.🤗
Benimde bu kez gidişimde ciğer geliştirici yapılacak 28.haftaya yeni girmiş olucam önlem alalım dedi hoca.Ecoprin kullanıyorum bende onu 30 da bırakır oksaparla devam ederiz demişti.

İlişki konusunda buradaki herkese doktoru yasak mu dedi .bana lekelenme olduğunda bi süre yasak dedi sonra da sormadık.ben de ilişki konusunu merak ediyorum

Oh masallah yavrularima 🧿 darısı bize inşallah senin haftanda gayet iyi bizde sagsalim ilerlesek ne güzel olur.🤗
Benimde bu kez gidişimde ciğer geliştirici yapılacak 28.haftaya yeni girmiş olucam önlem alalım dedi hoca.Ecoprin kullanıyorum bende onu 30 da bırakır oksaparla devam ederiz demişti.
İnşallah sizin de bu zamanlarınız gelecek canım 🙏🏻 Oğlan 1900 gram kız 1800 olmuş bu böyle gider fark aralarında dedi doktor bakalım ne kadar doğacaklar 🤗

Kızlar vajinal ultrasonla doktorunuz neden bakıyor yazmışsınız da ben de 18 haftalık ikiz hamileyim .hamileyken vajinal çok bakılmıyor diye biliyordum
Bugüne kadar 2 doktorum da vajinal bakmadı. Bence gerek görmedi. Gayet iyi dedi karından ölçümde. Sanırım sıkıntı gorseydi vajinal bakardı diye düşünüyorum.

Rabbim yardımcın olsun canım bugun doktor kontrolüm vardı ilk hedef 34 dedi inşallah o zaman a kadar kalır ve geçerler dedi kız 3 gün geri çıkıyor ilk baştan beri gram olarakta erkekten 100 150 gram şimdilik az çıkıyor erkek 900 kız 750 çıkıyor mesela doktor ilerleyen zamanlarda ara çok açılırsa 34 de alırım dedi bakalım inşallah çok açılmaz 500 grama kadar normal dedi aradaki fark ama büyüdükçe açılır dedi bakalım neler bekliyor bizi rahim ağzın çok iyi maşallah dedi kısa yürüyüşler yap ekmeği şekeri kes dedi kilo ne kadar az alırsan o kadar iyi olur dedi 8 kilo aldım şimdiden 3 hafta sonraya randevu verdi bakalım o zaman 30 dan gün almış olacam
Benimkiler arasında da fark çıkıyor. Doktor bu fark açılabilir de dedi. Mesela biri2500 diğeri 1100 Gr olan ikiz doğum lar yaptırdım çok takılma dedi. İnşallah fark açılmaz tabi.

Kızlar kızlarımdan biri dönmüş ve rahme baskı yapıyor aşırı bel ağrısıyla geldim yatış verdiler dua edin bize
Canım geçmiş olsun. Benim de bir tanesi öyleydi. Kanalda kafası dedi. Ağrım felan yok benim. Muayenede öyle söyledi. Korkma rahim.agzin kapalı sıkıntı yok dedi bana.

Kizlar bide benim 3yasinda kizim var simdi 6 haftalik ikizlere hamileyim ilk çocuğumda tup bebekle oldu onun ikiz olmasını cok istemisdim tek oldu simdide tek olmasını cok istedim ikiz oldu aciksaci sevinemiyorum 3 cocuk cok fazla yetememekten korkuyorum maddi manevi benim gibi ikinci çocuğu ikiz olan varmı acaba
Hayırlı olsun. Ben de aynı durumdayim. Kızım var bir tane. İkiz olsun istemiştim tek oldu. Bu sefer tek olsun istedim ikiz oldu. Rabbim böyle nasip etti. Sağlıkla gelsinler de.

Benim 2018 Mart doğumlu kızım var canım ikizlere hamileyim

X