2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

@yesim35_88 bosver takma hic kafaya. Sen tadini cikad. Dogdular mi da sen mesafe koyarsin heves kirmayi anlarlar. Yarin randevularimiz guzel gecsin insallah Iyi haberler verelim
Bir de ikiz olduğunu öğrenenlerin ay çok kilo alma bari lafları var beni deli eden.. biz çocuk olacak diye ne iğne ilaçlar alıyoruz şişliğimiz ondan ama hala bebek sağlığından çok kiloya takıyorlar ya

Uzunluk 3.5 çıktı açılma da yok çok şükür canım inşallah en azından 6 7 hafta daha dayanalım
Canım geçmiş olsun neyse ki açılman yokmuş. Doktorun önlem amaçlı yatırmış zaten. Negatif hikayeler okuma lütfen. İnşallah en kısa sürede bebişin yer değiştirir. Allaha emanet olun

Kızlar lütfen mesajıma kulak verin yardıma ihtiyacım var .5 aralıkta transfer oldum. 3 embriyo transfer edildi. Aslında biri iyi değildi ben burda yazarken 2 embriyo diyordum. Doktorum umutsuz konuşunca . Kese kontrolüne gittim bugün ve ben şooookkk 4 kese gördü doktorum. Yani olmaz dediği embriyo tutmuş ikiye bölünmüş . Var mı böyle bir durum yaşayan ne olur dönüş yapın bana

Yasayan var midir burda bilmem ama benim bi tanidigimin 2 embriyo transfer edildi biri bolundu ucuz oldu simdi kocaman ucuzleri var canim pek doktorun ne dedi bu duruma

Keselerin sekli nasilmis peki saglikli görünüyorlarmi? Valla iyi cesaret üc embriyo ,şansınıza 4 olmuşlar .
Genelde keselerden bazılarında bozulma oluyor özellikle de tek yumurta ikizinde.bazen birkaç hafta bekliyorlar kaybolabiliyor keseler kendiliğinden

Kızlar hepinize merhaba
Ben Kasım 2020 ikiz bebek annesiyim
Biliyorum aklınızda bir çok soru var doğumla ilgili . Ben kendi tecrübelerimi yazmak istedim ilgilenenler için.

hamileliğim zor geçti 36 yaşındayım kanamalar nefes darlıkları vs..
fakat işin güzel yanı ikizler hep erken gelir diye düşünürken en ufak bir sancı yaşamadan 38.haftaya geldim ve sezeryanla bebeklerime kavuştum.Çok şükür küveze girmediler ve kiloları iyiydi.sonrasında sütümde yetti yetmez diye düşünmeyin kendinizi sütünüzün olacağına inandırın.
En büyük tavsiyem tüm düzeni temizliği bebekler gelmeden iyice halledin.mümkünse buzdolabına yemek istifleyin.buzluk kısmına birşeyler ayarlayın çünkü bebeklerden sonra yemek yapmak bile okadar zor ki.. ev temizliğine yemeğe sırf biri lazım umarım yanınızda size yardımcı olacak birileri vardır çünkü cidden ben yetişemiyorum hiçbir işe.Dünyanın en güzel şeyi yinede:)

O maşallah doktorun seni bilgilendirecektir canım ama bence biraz beklerler kendiliğinden kaybolan keseler olabilir eğer hepsi sağlıklı devam ederse 2 bırakırlar diye düşünüyorum

Sağlıkla büyüt kuzularını darısı bize inşallah sağlıkla kavuşalım sonrası gözümü korkutmuyor üstesinden gelirim diye düşünüyorum ama tabi ilk zamanlar destek olan birileri şart

Ayy maşallah iyiki yazdın sağlıcakla büyüt bebişlerini

Gayet sağlıklı dedi doktor . İkisi biraz daha küçük dedi . Bilmiyorum artık haftaya tekrar gideceğim

O maşallah doktorun seni bilgilendirecektir canım ama bence biraz beklerler kendiliğinden kaybolan keseler olabilir eğer hepsi sağlıklı devam ederse 2 bırakırlar diye düşünüyorum
Bu durumlarda embriyo redüksiyonu yapılıyormuş . Ama ilerleyen haftalarda bakalım dedi . Belki dediğiniz gibi olur da gerek kalmaz . Ama çok şaşkınım . Gülsem mi ağlasam mı anlayacağın araftayım

Saglikla buyut kuzularini masallah canim darisi bizlere
Haftaya kontrole gel dedi . Belki ikisi infilak edebilir . Kalp atışları daha yoktu
İnsallah saglikli olanlar devam eder canim degisik bi duygu olsa gerek

Saglikla buyut kuzularini masallah canim darisi bizlere

İnsallah saglikli olanlar devam eder canim degisik bi duygu olsa gerek
Duygu falan ne hissettiğimi bilmiyorum . Açıkçası korkuyorum . İkiz gebelik riskli iken bende dördüz . 28. Haftadan önce doğum oluyormuş genelde . 1 kilonun altında 4 çocuk . Bir sürü sağlık problemi demek bu . Çok riskli . körün istediği bir göz Allah verdi dört göz . İnanın çok karışık bir his

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…