- 6 Kasım 2019
- 3.010
- 11.255
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #3.201
İnşallah kuzum sağlıkla hepimizinki doğsun büyüsünler inşallahÇok güzel olmuş sağlıkla doğup buyusunler inşallah .Benim odam iki çocuk için yetmez böyle büyük yataga.Sanirim karyola alacağım karyolaninn ölçüsü 80*130
Bir de ikiz olduğunu öğrenenlerin ay çok kilo alma bari lafları var beni deli eden.. biz çocuk olacak diye ne iğne ilaçlar alıyoruz şişliğimiz ondan ama hala bebek sağlığından çok kiloya takıyorlar ya@yesim35_88 bosver takma hic kafaya. Sen tadini cikad. Dogdular mi da sen mesafe koyarsin heves kirmayi anlarlar. Yarin randevularimiz guzel gecsin insallahIyi haberler verelim
Canım geçmiş olsun neyse ki açılman yokmuş. Doktorun önlem amaçlı yatırmış zaten. Negatif hikayeler okuma lütfen. İnşallah en kısa sürede bebişin yer değiştirir. Allaha emanet olunUzunluk 3.5 çıktı açılma da yok çok şükür canım inşallah en azından 6 7 hafta daha dayanalım
Nasıl oldun canımBenimkiler
Benimkiler çok hareketli diye geç öğrendik zaten
Yasayan var midir burda bilmem ama benim bi tanidigimin 2 embriyo transfer edildi biri bolundu ucuz oldu simdi kocaman ucuzleri var canim pek doktorun ne dedi bu durumaKızlar lütfen mesajıma kulak verin yardıma ihtiyacım var .5 aralıkta transfer oldum. 3 embriyo transfer edildi. Aslında biri iyi değildi ben burda yazarken 2 embriyo diyordum. Doktorum umutsuz konuşunca . Kese kontrolüne gittim bugün ve ben şooookkk 4 kese gördü doktorum. Yani olmaz dediği embriyo tutmuş ikiye bölünmüş . Var mı böyle bir durum yaşayan ne olur dönüş yapın bana
Keselerin sekli nasilmis peki saglikli görünüyorlarmi? Valla iyi cesaret üc embriyo ,şansınıza 4 olmuşlar .Kızlar lütfen mesajıma kulak verin yardıma ihtiyacım var .5 aralıkta transfer oldum. 3 embriyo transfer edildi. Aslında biri iyi değildi ben burda yazarken 2 embriyo diyordum. Doktorum umutsuz konuşunca . Kese kontrolüne gittim bugün ve ben şooookkk 4 kese gördü doktorum. Yani olmaz dediği embriyo tutmuş ikiye bölünmüş . Var mı böyle bir durum yaşayan ne olur dönüş yapın bana
O maşallahKızlar lütfen mesajıma kulak verin yardıma ihtiyacım var .5 aralıkta transfer oldum. 3 embriyo transfer edildi. Aslında biri iyi değildi ben burda yazarken 2 embriyo diyordum. Doktorum umutsuz konuşunca . Kese kontrolüne gittim bugün ve ben şooookkk 4 kese gördü doktorum. Yani olmaz dediği embriyo tutmuş ikiye bölünmüş . Var mı böyle bir durum yaşayan ne olur dönüş yapın bana
Sağlıkla büyüt kuzularınıKızlar hepinize merhaba
Ben Kasım 2020 ikiz bebek annesiyim
Biliyorum aklınızda bir çok soru var doğumla ilgili . Ben kendi tecrübelerimi yazmak istedim ilgilenenler için.
hamileliğim zor geçti 36 yaşındayım kanamalar nefes darlıkları vs..
fakat işin güzel yanı ikizler hep erken gelir diye düşünürken en ufak bir sancı yaşamadan 38.haftaya geldim ve sezeryanla bebeklerime kavuştum.Çok şükür küveze girmediler ve kiloları iyiydi.sonrasında sütümde yetti yetmez diye düşünmeyin kendinizi sütünüzün olacağına inandırın.
En büyük tavsiyem tüm düzeni temizliği bebekler gelmeden iyice halledin.mümkünse buzdolabına yemek istifleyin.buzluk kısmına birşeyler ayarlayın çünkü bebeklerden sonra yemek yapmak bile okadar zor ki.. ev temizliğine yemeğe sırf biri lazım umarım yanınızda size yardımcı olacak birileri vardır çünkü cidden ben yetişemiyorum hiçbir işe.Dünyanın en güzel şeyi yinede:)
Ayy maşallah iyiki yazdın sağlıcakla büyüt bebişleriniKızlar hepinize merhaba
Biliyorum aklınızda bir çok soru var doğumla ilgili . Ben kendi tecrübelerimi yazmak istedim ilgilenenler için.
fakat işin güzel yanı ikizler hep erken gelir diye düşünürken en ufak bir sancı yaşamadan 38.haftaya geldim ve sezeryanla bebeklerime kavuştum.Çok şükür küveze girmediler ve kiloları iyiydi.sonrasında sütümde yetti yetmez diye düşünmeyin kendinizi sütünüzün olacağına inandırın.
En büyük tavsiyem tüm düzeni temizliği bebekler gelmeden iyice halledin.mümkünse buzdolabına yemek istifleyin.buzluk kısmına birşeyler ayarlayın çünkü bebeklerden sonra yemek yapmak bile okadar zor ki.. ev temizliğine yemeğe sırf biri lazım umarım yanınızda size yardımcı olacak birileri vardır çünkü cidden ben yetişemiyorum hiçbir işe.Dünyanın en güzel şeyi yinede:)
Haftaya kontrole gel dedi . Belki ikisi infilak edebilir . Kalp atışları daha yoktuYasayan var midir burda bilmem ama benim bi tanidigimin 2 embriyo transfer edildi biri bolundu ucuz oldu simdi kocaman ucuzleri var canim pek doktorun ne dedi bu duruma
Gayet sağlıklı dedi doktor . İkisi biraz daha küçük dedi . Bilmiyorum artık haftaya tekrar gideceğimKeselerin sekli nasilmis peki saglikli görünüyorlarmi? Valla iyi cesaret üc embriyo ,şansınıza 4 olmuşlar .
Genelde keselerden bazılarında bozulma oluyor özellikle de tek yumurta ikizinde.bazen birkaç hafta bekliyorlar kaybolabiliyor keseler kendiliğinden
Bu durumlarda embriyo redüksiyonu yapılıyormuş . Ama ilerleyen haftalarda bakalım dedi . Belki dediğiniz gibi olur da gerek kalmaz . Ama çok şaşkınım . Gülsem mi ağlasam mı anlayacağın araftayımO maşallahdoktorun seni bilgilendirecektir canım ama bence biraz beklerler kendiliğinden kaybolan keseler olabilir eğer hepsi sağlıklı devam ederse 2 bırakırlar diye düşünüyorum
1473 ilki 3676 da ikincisi 12 ve 14 . günler bunlarilk beta hcg niz kac ckmisti
Saglikla buyut kuzularini masallah canim darisi bizlereKızlar hepinize merhaba
İnsallah saglikli olanlar devam eder canim degisik bi duygu olsa gerekHaftaya kontrole gel dedi . Belki ikisi infilak edebilir . Kalp atışları daha yoktu
Duygu falan ne hissettiğimi bilmiyorum . Açıkçası korkuyorum . İkiz gebelik riskli iken bende dördüz . 28. Haftadan önce doğum oluyormuş genelde . 1 kilonun altında 4 çocuk . Bir sürü sağlık problemi demek bu . Çok riskli . körün istediği bir göz Allah verdi dört göz . İnanın çok karışık bir hisSaglikla buyut kuzularini masallah canim darisi bizlere
İnsallah saglikli olanlar devam eder canim degisik bi duygu olsa gerek
Bu gecede yatırdı canım eğer bi kaç güne geçmezse farklı bir hastaneye bir tedavi için gönderecek alttan baktı açılma yok dedi ama kafası yerleşmiş dedi ne olacak bilmiyorumNasıl oldun canım
Canım benim dualarım seninle rabbim şifa versinBu gecede yatırdı canım eğer bi kaç güne geçmezse farklı bir hastaneye bir tedavi için gönderecek alttan baktı açılma yok dedi ama kafası yerleşmiş dedi ne olacak bilmiyorum