- 15 Ekim 2019
- 1.619
- 1.228
- 36
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #3.061
Karından uzun cikiyo ama en doğru ölçüm vajinal.Vajinal ölçümde kısa çıkıyo en sağlıklı ölçümde yani.Canım karından ölçümde daha mı kısa çıkıyor
Çok beğendim tamda dediğim gibiymiş...Böyle bişey beğendim sade şık pijamayi dantelli alırım belki çok kararsızım bu konuda.
Bunlarda güzel gerçekten kaliteside iyiyse bende alayım... fiyatlarıda uygun...Ben lohusa için düşünmedim çok özel bir şey almadım canım evde de rahatça giyerim diye bunları aldım dur atayım
Pembe sabahlıklı takım ile diğer resimdeki ekru olanı aldım bakalım nasil gelecek.Çok beğendim tamda dediğim gibiymiş...
Canım ben pantolonlu modelleri daha kullanışlı buluyorum çok dantelli şeyleri sevmiyorum 3 lu takımlar var ya sabahlikli onlardan alırım yüksek ihtimalleBöyle bişey beğendim sade şık pijamayi dantelli alırım belki çok kararsızım bu konuda.
Gecelik ameliyatta çok iyi oluyo dikis yerine tam pijama lastiği geliyo karnimdan ameliyat olmuştum ondan biliyorum gecelik yetmedikce kaynanamın gecelikler den bile giymiştimCanım ben pantolonlu modelleri daha kullanışlı buluyorum çok dantelli şeyleri sevmiyorum 3 lu takımlar var ya sabahlikli onlardan alırım yüksek ihtimalle
Sezaryen yeri tam alt karında oluyor canim pantolon onun üstünü kavriyor ben ablama baktım doğumda tüm detaylara hakimimGecelik ameliyatta çok iyi oluyo dikis yerine tam pijama lastiği geliyo karnimdan ameliyat olmuştum ondan biliyorum gecelik yetmedikce kaynanamın gecelikler den bile giymiştim
Sezaryennn yerini bende biliyorum tabi kiSezaryen yeri tam alt karında oluyor canim pantolon onun üstünü kavriyor ben ablama baktım doğumda tüm detaylara hakimim. Ama tercih meselesi kimisi gecelik ile rahat ediyor ben pek sevmiyorum gecelik. Güle güle kullan güzel fotoların olsun canım
Elbetteki biliyorsundur canım tecrübemi aktarmak istedim sadece bizde baskı yapmadı hiç aksine daha koruyucu oldu kavradigi için.Sezaryennn yerini bende biliyorum tabi ki
Nerde kesi olduğunu.
Lastik her şekilde baskı yapiyo.Ufacik bişey bile rahatsız ediyo o durumda.Onu kastettim.
Ben hamile kulotlarindan aldım fazlaElbetteki biliyorsundur canım tecrübemi aktarmak istedim sadece bizde baskı yapmadı hiç aksine daha koruyucu oldu kavradigi için.
Ama iç çamaşırı konusu sıkıntılı onda senin dediğin gibi tam yaraya baskı yapıyor nasıl alsam bilemedim ben de onu
Canım geldi malı çok güzel yumuşacık ben çok beğendimBunlarda güzel gerçekten kaliteside iyiyse bende alayım... fiyatlarıda uygun...
Canım ben kan ilacı vltamin ilacı ve magnezyum kullanıyorum sadeceBen de burayi uzaktan takip ediyorum.bir kiz bir erkek 23 haftaligiz. Sadece coraspin multivitamin ve demir hapi kullaniyorum. Erken dogumu engelleyici bir tedbir alınmadı hic. Daha erken diye mi acaba? Rahim ağzı en son 33.5 karından ölçüldüğünde. Topicteki bircok kisiden kısa ama iyi dedi doktor. Insallah sağlıklı bir sekilde aliriz kucagimiza.
Benim sezeryan yerim bikini bölgesinin hemen üzerinde canım lastik denk gelmiyor o sebeple ama bir elbise tarzı da olabilir tuvalete vs giderken daha rahat olurGecelik ameliyatta çok iyi oluyo dikis yerine tam pijama lastiği geliyo karnimdan ameliyat olmuştum ondan biliyorum gecelik yetmedikce kaynanamın gecelikler den bile giymiştim
Ama hamile külodu çok mantıklı hiç aklıma gelmezdi sağol vallaBen hamile kulotlarindan aldım fazla
Bı kaç tane ayırdım doğum çantasına koymak için çünkü depend kullancazonu da kavrar diye düşündüm.
Canim hamile kulodu acayip rahat varla yok arasiAma hamile külodu çok mantıklı hiç aklıma gelmezdi sağol vallaben de büyük beden mi alsam diyordum anneanne külodu
Karindan bakiyor canim ama net goremez emin olamazsa vajinal bakabilir. vajinal de bakti bana gecen hafta bi mahsuru yok vajinal bakmanin diyor doktorlarKızlar vajinal ultrasonla doktorunuz neden bakıyor yazmışsınız da ben de 18 haftalık ikiz hamileyim .hamileyken vajinal çok bakılmıyor diye biliyordum
Benim daha erken diye mi acaba ölçüm yapmıyor öyle bi kere ölçmüştü ona da oldu bayaKarindan bakiyor canim ama net goremez emin olamazsa vajinal bakabilir. vajinal de bakti bana gecen hafta bi mahsuru yok vajinal bakmanin diyor doktorlar
Bu gidişimde 20 haftalık olacak inş ölçtüreyim ben deBenim daha erken diye mi acaba ölçüm yapmıyor öyle bi kere ölçmüştü ona da oldu baya
Rahim uzunluğu ve rahim ağzı yetmezliği tanısında en doğru ölçüm vajinaldir.Zaten ultrason un sadece ucunu sokuyo (afedersin)doktor.onceki muayenelerdeki gibi değil bakması.14 hafta ile 24 hafta arası rahim ağzı yetmezliğine bağlı geç gebelik kayıpları malesef ki yasaniyomus.Bunun içinde her kontrolde takipte olunması gerekiyor hele ki bizler iki bebek taşıyoruz.Bu gidişimde 20 haftalık olacak inş ölçtüreyim ben de