2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kızlar lohusa geceliği dantelli gibi bişey mi düşünüyorsunuz yoksa şık sade bişey mi? dantelli modeller çok ağır geldi bana karar veremedim bı türlü

Kızlar emzirme atleti nettenmi aldınız mı benim bi kaç eksiğim kaldı ama okadar çok bıktımki alışveriş sitelerine bakmaktan hiç canım bişey almak istemiyor
Ben emzirme sütyeni ve atletini gereksiz bulduğum için almıcam canım ilk kızımda aldım para tuzağı resmen kullanmadım bile

Kızlar lohusa geceliği dantelli gibi bişey mi düşünüyorsunuz yoksa şık sade bişey mi? dantelli modeller çok ağır geldi bana karar veremedim bı türlü
Sade kullanışlı olsun istiyorum ben...ama bulamadm...renk olarak erkek annesi ama pembe arıyor gözüm...fikir olsun diye aldıklarınız olursa atarmsnz

Emzirme sütyeni aldım ben normal südyenden çok çok daha rahat geldi oyuzden hep onları kullanıyorum
Çocuk emzirirken o düğmeyi aç kapa bana zaman kaybı geldi canım hiç kullanmadım o yüzden normal sütyenle devam ettim şuanki sendeki rahatlık normal sütyen gibi kauçuklu demirli vs değil ya ondan çocuk emzirme döneminde zor oluyor düğme aç kapa

Sade kullanışlı olsun istiyorum ben...ama bulamadm...renk olarak erkek annesi ama pembe arıyor gözüm...fikir olsun diye aldıklarınız olursa atarmsnz
Ben lohusa için düşünmedim çok özel bir şey almadım canım evde de rahatça giyerim diye bunları aldım dur atayım

Eklentiler

• Screenshot_20201222_194138_trendyol.com.jpg
    95 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_20201222_194128_trendyol.com.jpg
    60,7 KB · Görüntüleme: 46
Böyle bişey beğendim sade şık pijamayi dantelli alırım belki çok kararsızım bu konuda.

Eklentiler

• Screenshot_2020-12-23-11-19-49-508_trendyol.com.jpg
    41,6 KB · Görüntüleme: 52

Resim varmı canım

Benim aldıklarım bunlar . Südyende aç kapa yaparmıyım bilmiyom normalde kullandığım südyenler tam destekliydi hep push up diyolar hamilelikte göğüs büyüyünce onları kullanamadım dedim almışken emzirme sütyeni alayım doğum sonrası da kullanırım ama bu kadar rahat etceğimi bilmiyodum bu südyenle çok memnun kaldım

Canım sağlıklı günlerde giy inşallah çok güzelmiş. Benim dantelli beğendiğim gecelikte buydu pijama farklı model alicam ekledikleri mi beğendim ama kararsızım gecelikte

Eklentiler

• IMG_20201223_095351.jpg
    62,1 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_2020-12-22-21-53-55-125_trendyol.com.jpg
    43,7 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_2020-12-23-09-41-35-293_trendyol.com.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 34
Arkadaşlar merhaba .bir süredir takip ediyorum sizleri ama yazamadım şimdi yazmak istedim ben de ikiz bebek bekliyorum .Allah izin verirse kızçelerim olacak şimdi 32. Haftanın içindeyiz .doktorum büyük ihtimalle 36. Haftadan sonra Doğumu yapmak istiyor .benim de tıpkı sizin gibi kasılmalarım sertleşmelerim oldu /oluyor .nidicard ,magnezyum ve progeston kullanıyorum.herhalde zayıf olanlar daha yoğun hissediyor ben de öyleyim çünkü .inşallah sağlıklıca kavuşuruz bebişlerimize

Ayy çok az kalmış senın maşallah inşallah sağlıcakla alırsın kucagına

Maşallah canım senin az kalmış benimde ikisi kız bende magnezyum progestan fitil ve haftalık pruloton kullanıyorum.Simdilik bı sikintimiz yok inşallah hep böyle devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…