- 15 Ekim 2019
- 1.619
- 1.228
- 36
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #3.021
Ben emzirme sütyeni ve atletini gereksiz bulduğum için almıcam canım ilk kızımda aldım para tuzağı resmen kullanmadım bileKızlar emzirme atleti nettenmi aldınız mı benim bi kaç eksiğim kaldı ama okadar çok bıktımki alışveriş sitelerine bakmaktan hiç canım bişey almak istemiyor
Ben dantelli aldım foto çekimi yaparız dedim ikiz anası olmak kolay değil sonuçtaKızlar lohusa geceliği dantelli gibi bişey mi düşünüyorsunuz yoksa şık sade bişey mi? dantelli modeller çok ağır geldi bana karar veremedim bı türlü
Emzirme sütyeni aldım ben normal südyenden çok çok daha rahat geldi oyuzden hep onları kullanıyorumBen emzirme sütyeni ve atletini gereksiz bulduğum için almıcam canım ilk kızımda aldım para tuzağı resmen kullanmadım bile
Sade kullanışlı olsun istiyorum ben...ama bulamadm...renk olarak erkek annesi ama pembe arıyor gözüm...fikir olsun diye aldıklarınız olursa atarmsnzKızlar lohusa geceliği dantelli gibi bişey mi düşünüyorsunuz yoksa şık sade bişey mi? dantelli modeller çok ağır geldi bana karar veremedim bı türlü
İkiz annesi olmak ayrıcalıktirBen dantelli aldım foto çekimi yaparız dedim ikiz anası olmak kolay değil sonuçta
Çocuk emzirirken o düğmeyi aç kapa bana zaman kaybı geldi canım hiç kullanmadım o yüzden normal sütyenle devam ettim şuanki sendeki rahatlık normal sütyen gibi kauçuklu demirli vs değil ya ondan çocuk emzirme döneminde zor oluyor düğme aç kapaEmzirme sütyeni aldım ben normal südyenden çok çok daha rahat geldi oyuzden hep onları kullanıyorum
Ben lohusa için düşünmedim çok özel bir şey almadım canım evde de rahatça giyerim diye bunları aldım dur atayımSade kullanışlı olsun istiyorum ben...ama bulamadm...renk olarak erkek annesi ama pembe arıyor gözüm...fikir olsun diye aldıklarınız olursa atarmsnz
Böyle bişey beğendim sade şık pijamayi dantelli alırım belki çok kararsızım bu konuda.Sade kullanışlı olsun istiyorum ben...ama bulamadm...renk olarak erkek annesi ama pembe arıyor gözüm...fikir olsun diye aldıklarınız olursa atarmsnz
Resim varmı canımBen dantelli aldım foto çekimi yaparız dedim ikiz anası olmak kolay değil sonuçta
Çocuk emzirirken o düğmeyi aç kapa bana zaman kaybı geldi canım hiç kullanmadım o yüzden normal sütyenle devam ettim şuanki sendeki rahatlık normal sütyen gibi kauçuklu demirli vs değil ya ondan çocuk emzirme döneminde zor oluyor düğme aç kapa
Resim varmı canım
İnşallah canım hepimizin isteği bu ama ağrılar korkutuyor tabiAman beklesin yavrularımız vaktinde en erken 36 da gelsinler
Canım sağlıklı günlerde giy inşallah çok güzelmiş. Benim dantelli beğendiğim gecelikte buyduEki Görüntüle 2746098 Eki Görüntüle 2746100 Eki Görüntüle 2746101
Benim aldıklarım bunlar . Südyende aç kapa yaparmıyım bilmiyom normalde kullandığım südyenler tam destekliydi hep push up diyolar hamilelikte göğüs büyüyünce onları kullanamadım dedim almışken emzirme sütyeni alayım doğum sonrası da kullanırım ama bu kadar rahat etceğimi bilmiyodum bu südyenle çok memnun kaldım
Gecelik de arkdasim verdi benim aldığımın renk modelınden. kolları tül gibi olanlar çok güzelmişCanım sağlıklı günlerde giy inşallah çok güzelmiş. Benim dantelli beğendiğim gecelikte buydupijama farklı model alicam ekledikleri mi beğendim ama kararsızım gecelikte
Benim doğum nasipse Mart'ta uzun kol mu iyi olur kısa mi bilemedim.Serum iğnesi vs olacak ya kısa kol daha mı iyi olur dedimGecelik de arkdasim verdi benim aldığımın renk modelınden. kolları tül gibi olanlar çok güzelmiş
Damar yolu el üstü yada elin bi karış yukarısında daha rahat olur dirsekten açılırsa kol bükme işi çok zor olur ben tesettür lüyüm oyuzden uzun kol aldımBenim doğum nasipse Mart'ta uzun kol mu iyi olur kısa mi bilemedim.Serum iğnesi vs olacak ya kısa kol daha mı iyi olur dedim
Ayy çok az kalmış senın maşallahArkadaşlar merhaba .bir süredir takip ediyorum sizleri ama yazamadım şimdi yazmak istedim ben de ikiz bebek bekliyorum .Allah izin verirse kızçelerim olacakşimdi 32. Haftanın içindeyiz .doktorum büyük ihtimalle 36. Haftadan sonra Doğumu yapmak istiyor .benim de tıpkı sizin gibi kasılmalarım sertleşmelerim oldu /oluyor .nidicard ,magnezyum ve progeston kullanıyorum.herhalde zayıf olanlar daha yoğun hissediyor ben de öyleyim çünkü .inşallah sağlıklıca kavuşuruz bebişlerimize
İnşallah canım hepimizAyy çok az kalmış senın maşallahinşallah sağlıcakla alırsın kucagına
Maşallah canım senin az kalmış benimde ikisi kızArkadaşlar merhaba .bir süredir takip ediyorum sizleri ama yazamadım şimdi yazmak istedim ben de ikiz bebek bekliyorum .Allah izin verirse kızçelerim olacakşimdi 32. Haftanın içindeyiz .doktorum büyük ihtimalle 36. Haftadan sonra Doğumu yapmak istiyor .benim de tıpkı sizin gibi kasılmalarım sertleşmelerim oldu /oluyor .nidicard ,magnezyum ve progeston kullanıyorum.herhalde zayıf olanlar daha yoğun hissediyor ben de öyleyim çünkü .inşallah sağlıklıca kavuşuruz bebişlerimize