- 11 Şubat 2020
- 1.075
- 1.018
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #3.041
İyiki yazdın ama rahatladım birazda olsa aslında çok panik yapmıyorum ama bazen de insan korkuyor işteİnşallah canım hepimizsen de baya ilerlemiş maşallah .yaşadığınız herşeti yaşadım ve yaşıyorum .o panik atak emin olun gitmiyor kucağımıza alana kadar da devam gibi .kendinizi yalnız hissetmeyin o açıdan
İnşallah canımMaşallah canım senin az kalmış benimde ikisi kızbende magnezyum progestan fitil ve haftalık pruloton kullanıyorum.Simdilik bı sikintimiz yok inşallah hep böyle devam eder.
Evet benim doktorum da zayıf olduğun için bebek hareketlerini kasılma şeklinde algılıyorsun dedi. Ağrılarda sanırım zayıflarda daha belirgin çünkü vücut zorlanıyorArkadaşlar merhaba .bir süredir takip ediyorum sizleri ama yazamadım şimdi yazmak istedim ben de ikiz bebek bekliyorum .Allah izin verirse kızçelerim olacakşimdi 32. Haftanın içindeyiz .doktorum büyük ihtimalle 36. Haftadan sonra Doğumu yapmak istiyor .benim de tıpkı sizin gibi kasılmalarım sertleşmelerim oldu /oluyor .nidicard ,magnezyum ve progeston kullanıyorum.herhalde zayıf olanlar daha yoğun hissediyor ben de öyleyim çünkü .inşallah sağlıklıca kavuşuruz bebişlerimize
Canim hayirla dogsunlar insallah prenseslerArkadaşlar merhaba .bir süredir takip ediyorum sizleri ama yazamadım şimdi yazmak istedim ben de ikiz bebek bekliyorum .Allah izin verirse kızçelerim olacakşimdi 32. Haftanın içindeyiz .doktorum büyük ihtimalle 36. Haftadan sonra Doğumu yapmak istiyor .benim de tıpkı sizin gibi kasılmalarım sertleşmelerim oldu /oluyor .nidicard ,magnezyum ve progeston kullanıyorum.herhalde zayıf olanlar daha yoğun hissediyor ben de öyleyim çünkü .inşallah sağlıklıca kavuşuruz bebişlerimize
İnşallah canım hepimizinkiCanim hayirla dogsunlar insallah prenseslernidicard i kacinci haftadan beri kullaniyosun ben gecen hafta basladim 2 doz olarak bugun 3 e cikardi sancilarin siddeti azalmis ama halen var nst de ki kendim de zaten sertlesmeleri hissediyorum ufak ufak
Benim seker yuklemesi de haftaya hafta sonuna dogru yaptir dedi ama haftaya yilbasi sanirim sonraki haftaya kalacak. Sonucunun iyi olmasi super. Darisi basima. Dun kontrol vardi masallah buyuyorlar.Selam kızlar dün şeker yüklemesi yapıldı çok perişan oldum gece boyu kendime gelemedim baş ağrısı halsizlik dermanım yoktu hiç.Sukur doktorum normal dedi sonuca 135 çıktı crp da sabit kalmış 4.1 de.Sizde durumlar nasıl?
Tansiyon beni mahvediyor canim sarsiyor ilac 3e cikti bakalim ne olacak hersey minikler icinİnşallah canım hepimizinkiBen de günde 3 defa içiyorum canım .tam olarak hatırlayamamakla birlikte 25.haftanın içinde başladım herhalde yaklaşık 2 aydır içiyorum.baya yumuşattı .hem de tansiyon konusunda içim rahat o ilaç sayesinde .normalde tansiyonum iyidir ama yine de hamilelikte sıkıntı olabiliyor ilaç tansiyonun yükselmesine engel oluyor .ben de iki kere nstye girdim çok önemli bişey çıkmadı bi iki tane ufak kasılma çıktı .ondan sonra verdi doktorum bu ilacı .
Ne guzel az kalmış. Saglikla alin kucaginiza.Neye gore karar veriliyor dogum tarihine. Tek bebek gibi sancı, nişan gelmesini beklemek riskli mi acaba?Arkadaşlar merhaba .bir süredir takip ediyorum sizleri ama yazamadım şimdi yazmak istedim ben de ikiz bebek bekliyorum .Allah izin verirse kızçelerim olacakşimdi 32. Haftanın içindeyiz .doktorum büyük ihtimalle 36. Haftadan sonra Doğumu yapmak istiyor .benim de tıpkı sizin gibi kasılmalarım sertleşmelerim oldu /oluyor .nidicard ,magnezyum ve progeston kullanıyorum.herhalde zayıf olanlar daha yoğun hissediyor ben de öyleyim çünkü .inşallah sağlıklıca kavuşuruz bebişlerimize
aynen canım ben de ilacı ilk içtiğimde başım öyle bi ağrıdı ki kafamı nerdeyse duvarlara vuracaktım .hatta dedim ki ben bu ilacı kesinlikle bi daha içmemTansiyon beni mahvediyor canim sarsiyor ilac 3e cikti bakalim ne olacak hersey minikler icin
İnşallah siz deNe guzel az kalmış. Saglikla alin kucaginiza.Neye gore karar veriliyor dogum tarihine. Tek bebek gibi sancı, nişan gelmesini beklemek riskli mi acaba?
Ayy benim de vucut alisir insallah yoksa iyi zorluyoraynen canım ben de ilacı ilk içtiğimde başım öyle bi ağrıdı ki kafamı nerdeyse duvarlara vuracaktım .hatta dedim ki ben bu ilacı kesinlikle bi daha içmemama dediğin gibi bebişler için içmeye devam ettim ve vücudum da alıştı Allah a şükür . Yan etki hissetmiyorum artık .
Kasılmanız ,sertleşmeniz yoksa gerek görmemiştir .siz kendinizi o açıdan dinleyin eğer olursa doktorunuza söyleyin o verir mutlaka .yoksa benimki de vermemişti başta ama ben kasılmalardan bahsettim onun üzerine progestan verdi sonra da nstye aldı ve nidicard verdi .uzunluk da 2.5 altı sıkıntılı diye biliyorum ama.bir de 23.hafta daha erken gibi dediğiniz gibi .25 te falan sizde de önlemler başlar her ihtimale karşıBen de burayi uzaktan takip ediyorum.bir kiz bir erkek 23 haftaligiz. Sadece coraspin multivitamin ve demir hapi kullaniyorum. Erken dogumu engelleyici bir tedbir alınmadı hic. Daha erken diye mi acaba? Rahim ağzı en son 33.5 karından ölçüldüğünde. Topicteki bircok kisiden kısa ama iyi dedi doktor. Insallah sağlıklı bir sekilde aliriz kucagimiza.
Kaç gram olmuş minnaklarBenim seker yuklemesi de haftaya hafta sonuna dogru yaptir dedi ama haftaya yilbasi sanirim sonraki haftaya kalacak. Sonucunun iyi olmasi super. Darisi basima. Dun kontrol vardi masallah buyuyorlar.
Vajinal ölçüm isteyin karından farklı cikiyo 14.haftamdan beri hep vajinal bakıldı detaylı da perinatolog dahi öyle baktı.Prulotonu hiç biraktirmadi doktor önlem amaçlı devam edicez dedi.Ayrica progestan fitil progesteron desteği iğneler ve yatıp dinlenme rahimin uzamasını sagliyo aklında bulunsun canım.Ben de burayi uzaktan takip ediyorum.bir kiz bir erkek 23 haftaligiz. Sadece coraspin multivitamin ve demir hapi kullaniyorum. Erken dogumu engelleyici bir tedbir alınmadı hic. Daha erken diye mi acaba? Rahim ağzı en son 33.5 karından ölçüldüğünde. Topicteki bircok kisiden kısa ama iyi dedi doktor. Insallah sağlıklı bir sekilde aliriz kucagimiza.
Benim doktorum ikizleri 37 de alıyoruz dedi canım neye göre bilmiyorumNe guzel az kalmış. Saglikla alin kucaginiza.Neye gore karar veriliyor dogum tarihine. Tek bebek gibi sancı, nişan gelmesini beklemek riskli mi acaba?
Canım karından ölçümde daha mı kısa çıkıyorVajinal ölçüm isteyin karından farklı cikiyo 14.haftamdan beri hep vajinal bakıldı detaylı da perinatolog dahi öyle baktı.Prulotonu hiç biraktirmadi doktor önlem amaçlı devam edicez dedi.Ayrica progestan fitil progesteron desteği iğneler ve yatıp dinlenme rahimin uzamasını sagliyo aklında bulunsun canım.
Evet canım aynen benim aynı gün karından baktı 44 mm çıktı vajinal de baktı 35 mm çıktıCanım karından ölçümde daha mı kısa çıkıyor
O zaman vajinalde kısa cikmis sizin. Yanlış yazdiniz sanırımEvet canım aynen benim aynı gün karından baktı 44 mm çıktı vajinal de baktı 35 mm çıktı
İkisinin yapıldığı gün öyle çıktı.Neyi yanlış yazdım anlamadım?Bana o günden snra her gitmem de vajinal bakildi ve yatarak dinlenerek fitille vs 44 mm vajinal ölçümüm cikiyo şuan.O zaman vajinalde kısa cikmis sizin. Yanlış yazdiniz sanırım