2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Geçmiş olsun canım inşallah olmaz ağrın.
Benim ikinci doz yapılacak 30 hafta bitiminde geç yaptıracağım biraz
Sağol canım inşaallah. Benim bir doz olacak ikinciyi yaptırmayacagım yeterli dedi ebem de doktorumda 4yıl önce falan işe girerken olmuştum birde ondan dolayı sanırım normalde olmayacaktm bir doz nolur nolmaz yapalım dedi ondan yaptırdım

H Hugul naptın canim senin kontrol vardı ?
Canım iyiyim aslında ama kafamız karıştı ayrintilida doktor beyinde korpus diye bir yeri kısa ölçmüştü ama sorun değil kapanır dedi kontrol esnasında hala sınırda gözüküyor dedi 4 ocakta kordon sentez yaptıracağım daha sonra tekrar bakacak inşallah arayı kapatır

Kordon sentez nasıl bişeymis?benim kızımın birinde de beyin dışında bı yerde çok minik bir ödem gördü ismi bı tuhaf bişey yok olmak üzere neredeyse çok minik kalmış hatta tekrar gelin bile demeyeceğim demişti perinatolog.Ayrica kendi doktorum prof hoca da hiç sorun değil çok minik geçmek üzere dedi.
Gelişim döneminde oluyomus 30 haftaya kadar hiç kalmiyo demişti.Sanirim gelişim döneminde oluyo biseyler inşallah düzelir yavrularımıza sağlıkla kavusalim hepimiz.

Evet canım benim bakan doktorlar da Prof aynı şeyi söyledi böyle anomalilikler büyüme aşamasında normal dedi ama tabiki riskleri de değerlendirmek gerek diyor . Dedim ya kafam karıştı benim kendi doktorum çok ince eleyip sık dokuyor
Canım kordon sentez karından iğne ile girip bebek kordondan kan alıyorlar herhangi bir genetik rahatsızlık var mı diye tarama yapıyorlarmış. Verifi testi temiz çıkmıştı aslında ama o annenin kanı olduğu için bir de sadece 3 kromozom bakıldığı için yeterli değil diyor .
Yani durum bu

Benim iki doktor da verifi sonucumuz temiz deyip önemsemedi bu ufak seyleri.
Amionsentezden farklı o zaman senin yaptıracağın?

Benim iki doktor da verifi sonucumuz temiz deyip önemsemedi bu ufak seyleri.
Amionsentezden farklı o zaman senin yaptıracağın?
Ah keşke benim doktor da öyle içimi rahatlatsa. Amniyosentezden farkı plesantadan kan alınıyor öbüründe keseden Amniyon sıvı alınıyor her ikisi de riskli aslında ama kordon sentez bir tık riski daha az . Bilemiyorum belki de yaptırmam

İkiz annelerinden tecrübeli olanlardan fikir alcaz artık Facebook'ta ikiz üçüz anneleri grubu var ordan baya biseyler kapiyorum.
Bnde instagramdan takip ediyorum ama kitap olsa çok daha iyi olur hep tek çocuklarla ilgili var artık doğuma az kaldı kendimi eğiteyim dedim nerden nasıl başlıcam bilmiyom

Doktora guven cok onemli canim icine sinmesi cok onemli o yuzden degistirmek senin icin de iyi olacaksa en buyuk hakkin
Aynen kızlar yani hiç tam rahat etmiyor hep ben bişey sorarsam söylüyor birde onunda ikizleri varmış halden anlar diye düşünüyodm ama bakalım napıcam

kızlar birde alışveriş işini n’aptınız kıyafet olarak beşik olarak ne aldınz oda yapacakmsnz

Oda simdilik yapmicam canim park yatak aldim hastane cikislari zibinlari alt ust takimlari kisacasi kiyafetleri hazir ben sadece 0 3 aldim sayilir canim. Suan pandemi gezip goremiyorum insallah su virusten kurtulmayi umuyorum yaza ileriki kiyafetlerini gezerek almak istiyorum

Benim doktorda öyle oyuzden ben iki üç doktora gidiyorum . Oda yapmıcam canım iki tane park yatak aldım kıyafet aldım birsürü hastane çıkışı almadım onları kaynanam alacak onu bekliyorum

Kızlar merhaba; ikiz gebelikte karnınız ne zaman belli olmaya başladı acaba. çok sabırsızlanıyorum 9 haftalığız şuan ama henüz tahta gibiyim
Canım benım 10.haftalıkta kendim farkeedexek kadar belliydi ama çevereden belli olmuyordu normal gebelere göre 1 ay önceden gidiyor karnın

Nasılsınız kızlar Ben artık baya ağırlaştım nefes almakta çok zorlanıyorum
Rabbim yardımcın olsun canım bugun doktor kontrolüm vardı ilk hedef 34 dedi inşallah o zaman a kadar kalır ve geçerler dedi kız 3 gün geri çıkıyor ilk baştan beri gram olarakta erkekten 100 150 gram şimdilik az çıkıyor erkek 900 kız 750 çıkıyor mesela doktor ilerleyen zamanlarda ara çok açılırsa 34 de alırım dedi bakalım inşallah çok açılmaz 500 grama kadar normal dedi aradaki fark ama büyüdükçe açılır dedi bakalım neler bekliyor bizi rahim ağzın çok iyi maşallah dedi kısa yürüyüşler yap ekmeği şekeri kes dedi kilo ne kadar az alırsan o kadar iyi olur dedi 8 kilo aldım şimdiden 3 hafta sonraya randevu verdi bakalım o zaman 30 dan gün almış olacam

Kızlar doğumdan sonra yanlız mı olucaksınız bakınca anne yada kaynananız yanında olucakmı ikiz zor olur ne zaman tek bakılabilir işe gidicekmisiniz bide doğum izni bitince

Kızlar doğumdan sonra yanlız mı olucaksınız bakınca anne yada kaynananız yanında olucakmı ikiz zor olur ne zaman tek bakılabilir işe gidicekmisiniz bide doğum izni bitince
Benim annem gelecek dönüşümlü kv.de gelir ama daha çok annem 2.5 ay doğum izni +1 ay yıllık izin+6 ay ücretsiz izin kullanacağım ben.

Nasılsınız kızlar Ben artık baya ağırlaştım nefes almakta çok zorlanıyorum
Canım iyiyiz arada ses ver merak ediyoruz seni.
Sen nasılsın?Eksikler tamam mı nefes darlığı şimdiden var bende de.Sagsalim vaktin kavusalim hepimiz geçecek elbet yavrularımıza kavuşunca herşeyi unutacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…