- 9 Aralık 2020
- 1.614
- 1.616
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #3.001
Dedim belki gözünden kaçmıştır :))Canım doktor demedşyse yoktur ikinci kese olsa kesin söylerdi
27+5 de gittim 1100 /1200 çıkmışlardı ptesi yine gidicemMaşallah canım tüm önlemleri almışsın zaten bir dahaki kontrolde belki nst bağlanır kafandaki soru işareti de gider canım en son ne zaman gittin canım kaçtı kiloları
Haftalık ama bazen daha sık oluyorum bazen on günde bir doktor iğnenin zararı olmaz kendini kötü hissettiğinde vurdurabilirsin demişti. Fitil kullanmıyorum duphaston kullanıyorumPruloton haftalik mi oluyosun ozlemcim.
Fitil de kullaniyo musun?
Aslında kiloları normalmiş kuzum güzel haberlerini bekliyoruz ben de perşembe günü gidecem inşallah27+5 de gittim 1100 /1200 çıkmışlardı ptesi yine gidicem
Haftalık ama bazen daha sık oluyorum bazen on günde bir doktor iğnenin zararı olmaz kendini kötü hissettiğinde vurdurabilirsin demişti. Fitil kullanmıyorum duphaston kullanıyorum
Rabbim gönlüne göre versin canımDedim belki gözünden kaçmıştır :))
Ben daha kendime hiçbir şey almadım kızlara gardrop aldım Ocak sonu gelecek o zamana da ben baya ağırlaşırım.Bende avent aldım bez Molfix pure soft ıslak mendil slepy natural mustela set aldım.Kizlarimin çoğu şeyi hazır yıkanıp hazırlanacak sadece.Kısmet olursa canım 28 i doldurunca yapmayı düşünüyorum bitti canım hazırlıklar alırsam bazı şeyleri beğendiğim için alırım yani. Biberon aventin setini aldım canım. Emzik avent soft. Bez sleppy, ıslak mendil sleppy, park beşik, zıbın takımları, muslin örtü, battaniye, kendime pijama takımı aklıma gelen bunlar hamak beşik de aldım
Güzel hayecanlar canımBen daha kendime hiçbir şey almadım kızlara gardrop aldım Ocak sonu gelecek o zamana da ben baya ağırlaşırım.Bende avent aldım bez Molfix pure soft ıslak mendil slepy natural mustela set aldım.Kizlarimin çoğu şeyi hazır yıkanıp hazırlanacak sadece.
Ben eksik listesi yaptım bebeklere aldıklarım hariç geriye 15 madde var..Güzel hayecanlar canımkendine de al canım hep kızlara olmaz
Karar veremedim kendime bı turluGüzel hayecanlar canımkendine de al canım hep kızlara olmaz
Her şey onlar içinBen eksik listesi yaptım bebeklere aldıklarım hariç geriye 15 madde var..
Kendime yazdıklarım 4madde pijama,atlet ,don ,südyn...
Canım ben bugün aldım normal iç çamaşırı mağazasından ama çok kullanışlı gelmedi bir sutyen bir atlet aldım ihtiyaca göre arttiririm. Lohusa pijama takım bulamıyorum ben deKızlar emzirme atleti nettenmi aldınız mı benim bi kaç eksiğim kaldı ama okadar çok bıktımki alışveriş sitelerine bakmaktan hiç canım bişey almak istemiyor
Ben hamile çarşı sayfasından aldım terlik taç da aldım yanında kumaşı falan çok güzel yedek önden düğmeli pijama takımı aldım üç tanede. Hiç pijama yok çünkü ilerde misafirlik ye falan da kullanırım diye üç tane aldımCanım ben bugün aldım normal iç çamaşırı mağazasından ama çok kullanışlı gelmedi bir sutyen bir atlet aldım ihtiyaca göre arttiririm. Lohusa pijama takım bulamıyorum ben de
Evet netten aldım miore marka Pierre Cardin in yan ürünü oluyo çok kaliteli geldiKızlar emzirme atleti nettenmi aldınız mı benim bi kaç eksiğim kaldı ama okadar çok bıktımki alışveriş sitelerine bakmaktan hiç canım bişey almak istemiyor
Bende bi bakayım bakalım çok sağolEvet netten aldım miore marka Pierre Cardin in yan ürünü oluyo çok kaliteli geldi
Kıyamam canım benim.28.hafta bomba gibi geldi ağrılar tavangece uykusu bitti sürekli yorgun ve halsizim
Bana 25 te yapıldı canım. O dönem ağrılarım çoktu ya riske atmadı doktorum. Şimdi de 29 32 ve 34 hedefi koydu bakalım ulaşırız inşallah. 34 ten sonra inşallah köveze bile girmezler dedi.Kıyamam canım benim.
Bende çoğu kez zorlanıyorum nefes darlığı oluyo ve çok uyaniyorum.Buarada sen ciğer geliştirici iğneyi kaçıncı kaftada olmustun canım?28 e girdiğimde bı dahaki kontrol de yapılacak bana da.
3 kez daha mı olacaksın iğneden?yoksa Allah korusun doğum için mi hedef koydu doktorun.Bana 25 te yapıldı canım. O dönem ağrılarım çoktu ya riske atmadı doktorum. Şimdi de 29 32 ve 34 hedefi koydu bakalım ulaşırız inşallah. 34 ten sonra inşallah köveze bile girmezler dedi.
Bunlar doğum hedefleri canım3 kez daha mı olacaksın iğneden?yoksa Allah korusun doğum için mi hedef koydu doktorun.
Aman beklesin yavrularımız vaktinde en erken 36 da gelsinlerBunlar doğum hedefleri canımilk 28 i geçmemiz önemli demişti şimdi 28 e ulaştık şükür şimdi de diğer haftaları hedef koydu. Benim panik atağım var bu yüzden bu şekilde motive ediyor beni her seferinde