2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Canım her gün de gitsen bu durum değişken. Önlem almakta fayda var çok fazla oluyorsa arkadaşın dediğini yaptırıp için rahat eder beni asla yanlış anlama birgün önce muaynede 45 mm çıkan rahim ağzı vardı arkadaşımın o da ikiz hamile birgün sonra suyu geldi bunu seni korkutmak için asla demiyorum sadece önlem almanın faydası olur zamanında gelsin Bebişler inşallah. Şunu takip et bir yere toplanıyor ve üst üste oluyorsa nst de fayda var
Biraz pozisyonla alakalı ya bende tam olarak anlatamadım sola yatarsam sola toplanıyo sağa yatarsam sağa oturur vaziyette ayaklarımı uzatırsam ikiye bölünüyo pozisyon değişince toplanması dağılıyo

Selam kızlar dün şeker yüklemesi yapıldı çok perişan oldum gece boyu kendime gelemedim baş ağrısı halsizlik dermanım yoktu hiç.Sukur doktorum normal dedi sonuca 135 çıktı crp da sabit kalmış 4.1 de.Sizde durumlar nasıl?🥰
Maşallah canım çok iyi benim kontrol perşembe bakalım ne yapıyor minikler

Gün geçtikçe bebekler büyüyorya toplanmasında gün geçtikçe daha çok belirginleşiyor ya ben anlayamadım sadece ikiz ya sizlerde de böyle oluyomu diye merak ettim
Benim henüz başlamadı canım ama bir ay gerşdeyim senden ilerleyen haftalarda başlayacaktır canım. Magnezyum alıyorsun değil mi

Sert mi canım elinle ovunca mı normale dönüyor nefesini daraltıyor mu o anda

Benim henüz başlamadı canım ama bir ay gerşdeyim senden ilerleyen haftalarda başlayacaktır canım. Magnezyum alıyorsun değil mi
Evet o an orası sertleşiyo ama hemen geçiyo nefesimi daraltmıyo kendimi rahatlatmak için derin derin nefes alıp veriyorum magnezyum kalsiyum duphaston pruloton Depot oreferon regenesiz Max kullanıyorum. Evet hep büyük çıkıyolar

Evet o an orası sertleşiyo ama hemen geçiyo nefesimi daraltmıyo kendimi rahatlatmak için derin derin nefes alıp veriyorum magnezyum kalsiyum duphaston pruloton Depot oreferon regenesiz Max kullanıyorum. Evet hep büyük çıkıyolar
Maşallah canım tüm önlemleri almışsın zaten bir dahaki kontrolde belki nst bağlanır kafandaki soru işareti de gider canım en son ne zaman gittin canım kaçtı kiloları

Maşallah diyelim o zaman biz...😊😊😊

Pruloton haftalik mi oluyosun ozlemcim.
Fitil de kullaniyo musun?

Olması gereken o 🙈 hep öyle dönün diyolar uykuda.Buarada hazırlıklar bitti mi seninle haftamız aynı ne zaman yıkama hazırlama yapmayı düşünüyosun 🤗
Kısmet olursa canım 28 i doldurunca yapmayı düşünüyorum bitti canım hazırlıklar alırsam bazı şeyleri beğendiğim için alırım yani. Biberon aventin setini aldım canım. Emzik avent soft. Bez sleppy, ıslak mendil sleppy, park beşik, zıbın takımları, muslin örtü, battaniye, kendime pijama takımı aklıma gelen bunlar hamak beşik de aldım

X