2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kızlar selam,

Daha önce sizce çoğul gebelik ihtimali var mı diye yazmıştım. Beta HCG değerlerim aşağıdaki gibiydi. Bugün keseyi gördüm, doktor iki kese var demedi. Eve geldiğimde sanki ultrason sonucunda iki kese var gibime geldi. Sizce ? İkiz gebe anneleri sizinkiler nasıldı ? İkinci keseyi gören var mı benden başka :)

SAT: 13 Kasım | BAT: 14 Aralık
BETA HCG: 10 Aralık: 43 | 14 Aralık: 488 | 16 Aralık: 1.530

Eklentiler

• Ekran Resmi 2020-12-22 12.09.48.png
    1 MB · Görüntüleme: 33
Kızlar merhaba; ikiz gebelikte karnınız ne zaman belli olmaya başladı acaba. çok sabırsızlanıyorum 9 haftalığız şuan ama henüz tahta gibiyim

Canım ben orda bir kese görüyorum zaten iki olsa doktor bunun bilgisini verirdi sana. Ama benim 5. Hafta tek keseydi 7. Hafta gittiğimde iki keseydi belki senin de sonradan oluşur hayırlısı olsun

Kızlar merhaba; ikiz gebelikte karnınız ne zaman belli olmaya başladı acaba. çok sabırsızlanıyorum 9 haftalığız şuan ama henüz tahta gibiyim
Ben zaten hafif gobekliydim ama hamile göbeği farklı oluyor 3 aydan sonra çıkmaya başladı ama tamamen yapı meselesi 6 aylık olmak üzereyim 6 ay tek hamilelikten daha küçük göbeğim

Canim kesenin yaninda bi yuvarlak daha var muhtemelen sen de onu diyosun ama rahim dokusunda bi goruntu olabilir belki doktorun ikizle teki ayiramayacagina ihtimal vermiyorum ama gonlunden ne geciyorsa oyle olur insallah
Biraz yapi meselesi canim ama 12.haftadan sonra biraz biraz belli olur

Çift tek önemli değil tabiki, sağlıklı olsunda :* Evet, yanındaki yuvarlağı demiştim. Neyse haftaya sorarım olmadı :)) Teşekkürlerrr

çok sabırsızım hamile gördükçe çok hoşuma gidiyor. hemen belli olsun istiyorum. ama zayıfım. herlde birz daha çabuk belli olabilir. :)

Kızlar ya benim karnım çok fazla yamuluyor. Mesela ayaklarımı uzatıp oturduğumda biri sağa biri sola toplanıp sertleşiyo. Sağa yaslanıp yatar veya oturursam sağa kayıyolar sola yaparsam sola kayıyorlar başta kasılma sandım doktora söyledim falan herşey normal çıktı artık gittikçe artmaya başladı önceden sadece oturduğumda oluyosa şimdi yattığımda da oluyo. Mesela sabah uyanıyorum sağ tarafım üzerinde kalktıgımda sol tarafım bomboş sağa kaymış ikiside sizce normalmı doktor herşey iyi gözüküyo dedi ama ne bilim korkuyorum zamanda gittikçe yaklaşıyor

Sertlesme oluyor mu karinda o esnada canim bide nst ye baglandin mi hic

Son düzenleme:
Selam kızlar dün şeker yüklemesi yapıldı çok perişan oldum gece boyu kendime gelemedim baş ağrısı halsizlik dermanım yoktu hiç.Sukur doktorum normal dedi sonuca 135 çıktı crp da sabit kalmış 4.1 de.Sizde durumlar nasıl?

Sukur canim gozun aydin benim kontrol yarin bakalim sancilara ne dicek tekrar nst baglanicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…