2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Ben kullandım proluton depot canım. Benimki 3 günde bir vuruluyordu doktor bırak diyene kadar devam ettim. Sonra ilacı değiştirdi dozunu arttırdı prolutonu bıraktık.
Doktora söylemeden ilacı bırakma gittiğin diğer doktora da anlat mutlaka ılaclarini. O da yol gösterir.

Aynen oyle yapıyorum canm. Yine kanamam oldu zaten hastaneye geldik. Her Haft mutlaka vurul dedı

merhaba ikiz anneleri 12.haftalık tüp bebek yoluyla ikizlere hamileyim. çok şükür bugüne kadar hiç bir kanamam yada ciddi bir sıkıntım olmadı. zaten tüp bebeği erkek faktörü dolayısıyla yaptırdık. önlem amaçlı dün serklaj ameliyatı oldum. doktorum riske atmak istemedi. sizlere sorum şu. ikiz hamilelikte cinsel hayatınız nasıl oldu? ilk 3ay riskli diye biliyorum. zaten şimdi belli bir süre iyileşme süremde olucak. tam cinsi birliktelikten açıkçası korkuyoruz. ama herşeymi yasak? hiçbir şeyemi izin yokk? yani açık açık yazamıyorum ama internette bazı yazılar okudum kadının orgazm olması yada dokunulma falan gibi şeyler düşüyü tetikler gibisinden. özel bir konu ama yine de sormak istedim. bugüne kadar abi kardeşmisiniz. hiç bir yakınlaşma olmadımı

12. Hafta ya hıc sorunsuz geldiysen.. Bundan sonrası ıcınde hıc sıkıntıya sokma kendini canm, yine doktorun daha iyisini bilir tabikı

Ilişki yasak bize de bacı kardaş takılıyoruz.
Serklaj neden yapıldı canım? Rahim ağzı yetmezliği mi var tedbir olsun diye mi?

Ilişki yasak bize de bacı kardaş takılıyoruz.
Serklaj neden yapıldı canım? Rahim ağzı yetmezliği mi var tedbir olsun diye mi?
yok rahim ağzı yetmezliği falan yok aslında. zaten ilk hamileliğim öncesinde de herhangi bir durum yaşamadım. ama bebekler ağırlık yapmaya başlayınca vücut doğumun yaklaştığını sanıyormuş yanlışlıkla ve erken dogumu tetikliyormuş. ya çoğu zaman yatarak dinlenerek geçiriceksin dedi yada serklaj yapalım dedi. çünkü bu sıkıntı 4-5ayından sonra belli oluyormuş o zamanda serklaj için geç oluyor dedi. ee ben de çalışıyorum bütün gün yatmama imkan yok. hatta dün ameliyat oldum bugün işbaşı yaptım yine. oyüzden nolur nolmaz diye önlemimizi önceden aldık.
bu arada bana ilişki yasak denmedi hiç

Bana transfer günü test gününe kadar yasak dediler. Test günü de 12.haftaya kadar yasak dendi. Ama yatmakla ilgili bir şey söylemediler.

eğer çalışmıyorsan evdeysen bütün gün+rahim ağzı yetmezliğin yoksa+bundan önce düşüklerin yada erken doğumların olmadıysa büyük ihtimal önermez bence ama sen yine de sor
Yok canım çalışıyorum ve bütün gün ayaktayım 5 dakika oturma imkanım yok. Muhtemelen önerilecek

Yok canım çalışıyorum ve bütün gün ayaktayım 5 dakika oturma imkanım yok. Muhtemelen önerilecek
bana da zorunlu yapmalısın demedi. ama riskleri anlattı. gerçekten zor sahip olduk bebeklerimize. sonradan küçük bir ihmalden dolayı kaybedersem dayanamam yani. sonuçta bu kadar zorluğa dayandık. buna da dayanırım dedim. ileri de o korkuyu yaşamaktansa

Merhaba kızlar son kontolünüzde bebeklerinizin kiloları nasıldı. Hangi haftada kaç gr. Olduklarını yazabilir misiniz
En son 14 +1 gittim içeri girince hamilemisin diye sordular ama şuan mümkün değil karnım bariz çıktı...
1tanesi 99mm 129gr
Diğeri 101mm 133gr dı ...sizde durumlar nasıl

Ya Rabbim yardımcınız olsun bazen otururken bile uzanasım geliyo zor olucak çalışmak ,çalışan arkadaşlar var burda ama gerçekten üzülüyorum çok yormasanız kendinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…