- 7 Şubat 2020
- 4.065
- 7.549
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #2.661
Benim kanama alani vardi o yizden 15e kadar surdu bi sorun olmadigi surece daha erken cikabilir 4 haftaya. 30dan sonra daha sık cagiriliyor benik suan 4 haftada birBi 15 hafta o zaman 4 haftada bir gidiyorsun sonra yine sık sık çağırıyor doğuma kadar.
Canım anlattıklarına göre kasılma gibi görünüyor dedim karından rahimi ölçtü 37 mm dedi normalmiş ama kasılmalar böyle devam ederse erken Doğum riski oluşur dedi magnezyum verdi bi tekİnsallah canim bizi de haberdar et
Benim hap.şeklinde yutuyorim ben suyla.Kızlar magnezyumu nasıl kullanıyoruz yiyecekle aynı anda kullanın diyo bir bardak suya mı atıyoruz
vur kuzum onun zararı yok. Benim hiç kanamam olmadı. Ama ben de önlem amaçlı haftada 2kez o iğneyi yaptırıyorum. 16.haftaya kadar devam dedi doktorSelam kızlar benim kanama gecırdıgım gun bana doktorum pruluton depot vurdu. Hastaneden cıkarken, haftaya yanı bugun ıcın bıdaha vurulmamı soyledıler.bunuda vuruldum.. Simdi ben takip ıcın bir profosore gitmeye karar verdim malum ikiz gebelik riskli diye. Ama randevu günüm haftaya carsamba,ben bu pruluton depotu her hafta vurulmam gerekiyor mu, carsamba gideceğim ıcın doktora da soramıyorum bilgisi olan
Benim kanamam durduktan sonra doktor bidaha vurdurmadı iğneyi ama burada her hafta düzenli vurulanda var. Zararı yok anladığım kadarıyla bu iğneninSelam kızlar benim kanama gecırdıgım gun bana doktorum pruluton depot vurdu. Hastaneden cıkarken, haftaya yanı bugun ıcın bıdaha vurulmamı soyledıler.bunuda vuruldum.. Simdi ben takip ıcın bir profosore gitmeye karar verdim malum ikiz gebelik riskli diye. Ama randevu günüm haftaya carsamba,ben bu pruluton depotu her hafta vurulmam gerekiyor mu, carsamba gideceğim ıcın doktora da soramıyorum bilgisi olan
vur kuzum onun zararı yok. Benim hiç kanamam olmadı. Ama ben de önlem amaçlı haftada 2kez o iğneyi yaptırıyorum. 16.haftaya kadar devam dedi doktor
Anladım cok tesekkurlerBenim kanamam durduktan sonra doktor bidaha vurdurmadı iğneyi ama burada her hafta düzenli vurulanda var. Zararı yok anladığım kadarıyla bu iğnenin
Aynen canım gaz sanırım şu anda da balon gibiyimBenim de aynı canım. Aksam.yemekten sonra oturamiyorum yerimde. Patlayacak gibi oluyorum. Nefes alamıyorum sanki. Sabaha ancak rahatliyorum.
Benim.magnezyum hap seklinde canim senin eritilenden mi kullanim sekli mutlaka yaziyodur. Bol dinlen bisey olmaz insallah stres yapmaCanım anlattıklarına göre kasılma gibi görünüyor dedim karından rahimi ölçtü 37 mm dedi normalmiş ama kasılmalar böyle devam ederse erken Doğum riski oluşur dedi magnezyum verdi bi tek
Vurul canim zarari olan bise degilSelam kızlar benim kanama gecırdıgım gun bana doktorum pruluton depot vurdu. Hastaneden cıkarken, haftaya yanı bugun ıcın bıdaha vurulmamı soyledıler.bunuda vuruldum.. Simdi ben takip ıcın bir profosore gitmeye karar verdim malum ikiz gebelik riskli diye. Ama randevu günüm haftaya carsamba,ben bu pruluton depotu her hafta vurulmam gerekiyor mu, carsamba gideceğim ıcın doktora da soramıyorum bilgisi olan
Özellikle akşamları mesela şu an o kadar şiş ki karnım, yürümek de fayda etmiyor anlamadım neden böyle oluyor gaz sıkışması sanırımBenimde o haftalarda çok oldu 3 4 günde bir doktora gider olmuştum sonra magnezyum başladım şimdi biraz daha iyiyim hatta benim adet sancım da oluyordu ama ne kısalma ne açılma yoktu nst de de sıkıntı çıkmadı şimdi biraz daha iyi ama bi 10 gündür sürekli yatıyorum belki o da iyi gelmiş olabilir
Doktorum bana zayıf olduğun için karnın küçük dedi o yüzdendir dedi ama yürüyüş yapmak yasak ne kadar dinlenirsen o kadar iyi dedi baskı çok oluyor ikizlerde çünküÖzellikle akşamları mesela şu an o kadar şiş ki karnım, yürümek de fayda etmiyor anlamadım neden böyle oluyor gaz sıkışması sanırım
Ay evet hemen korktum ne yalan soyleyimNormal diyolar canım cumatresi günü benimde olmuştu inşallah geçer hemen telaş yapıyoruz bişey olunca
Selam canim oy masallah az kalmis saglikla insallah dogsun minisler cok sevindim sona yaklasanlari gorunce icimi heyecan kapliyorSelam kızlar nasılsınız? Biz de bugün doktora gittik artık sürekli istirahat etmemi istedi. 37yi görebilmek senin elinde dedi bakalımbebişler de 1,5 kg olmuş, yine 2 hafta sonraya çağırdı. Ama bende şimdiden inanılmaz bel ve sırt ağrısı var kaburgalarım genişliyor nefes almam çok zorlandı bakalım 6 hafta daha nasıl dayanıcaz
Maşallah canım 6 hafta aslına bakarsan az bir süre ama gel de bunu ikiz gebeye sor diyeyim gün gün daha kötü oluyor ama sonu güzrl olacak inşallahSelam kızlar nasılsınız? Biz de bugün doktora gittik artık sürekli istirahat etmemi istedi. 37yi görebilmek senin elinde dedi bakalımbebişler de 1,5 kg olmuş, yine 2 hafta sonraya çağırdı. Ama bende şimdiden inanılmaz bel ve sırt ağrısı var kaburgalarım genişliyor nefes almam çok zorlandı bakalım 6 hafta daha nasıl dayanıcaz
Korku hep oluyor canım cidden risk hep olduğu için vakitli gelsinler inşallahAy evet hemen korktum ne yalan soyleyim
Valla bir baktım 20deyim bir baktık 30 olmuşuz canım az kaldı cidden :) İkizlerde bol bol istirahat öneriyorum dedi doktor senin de imkanın varsa bol bol dinlen canım gerçekten erken doğum riskini azaltıyormuş özellikle 28den sonraSelam canim oy masallah az kalmis saglikla insallah dogsun minisler cok sevindim sona yaklasanlari gorunce icimi heyecan kapliyor
İnşallah canım onlar dursun, gelişsinler de ben artık çekerim ne yapalımMaşallah canım 6 hafta aslına bakarsan az bir süre ama gel de bunu ikiz gebeye sor diyeyim gün gün daha kötü oluyor ama sonu güzrl olacak inşallah