- 4 Aralık 2010
- 3.375
- 6.061
- 35
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #2.621
Çarşambaya kadar bekle.doktoruna sorarsın olmazsa. En iyi yine onlar biliyor. Benim 7. Haftada lekelenmelerim oldu. 12 ye kadar kullandım. Sonra birakabilirsin dedi doktor. Şükür daha olmadı. İnşallah sen de sıkıntısız atlatırsın.Kızlar progestan fitil kullananlar kimler
Kaçıncı haftaya kadar kullanmayı önerdi doktorunuz. Ben crinone jel kullanıyordum ilk üç ay sonra kanama oldu ve o gün bugündür de fitil kullaniyorum. 25. Haftayim. Çarşamba kontrolüm var. Doktor en son elindeki kutuyu bitir demişti. Kutum bitti acaba devam etmek erken doğum riskine karşı korur mu
Benim de öyleKızlar 15. Hafta içindeyim bel ve sırt ağrım var normal mi sizce ?
Bnde en son kendime acagim ,Ben daha hiç birşeye baslayamadim...
Bir ki bir erkek :) inşallah hepimiz sağlıkla.kucagimiza alalım da...
Oğlumdan eşya cok erkek için. Hatta bebek arabası da var. Birini bebek arabasina birini de kendime slingle bağlarım diyorum. Oto koltuğu tek, onu ikilemem lazım. Kıyafet namına kızın daha hiç birşeyi yok. Kendime de alamadım.daha. lohusa pijama takımı bir de gecelik alayım diyorum ama bakalım.
Doğuma kadar iğneye devam edicem fitili söylemedi canım ama kullansan elbette faydalı 30 a kadar bırakma benceKızlar progestan fitil kullananlar kimler
Kaçıncı haftaya kadar kullanmayı önerdi doktorunuz. Ben crinone jel kullanıyordum ilk üç ay sonra kanama oldu ve o gün bugündür de fitil kullaniyorum. 25. Haftayim. Çarşamba kontrolüm var. Doktor en son elindeki kutuyu bitir demişti. Kutum bitti acaba devam etmek erken doğum riskine karşı korur mu
Nefes darlığı bende de var canım.Uyuyamaz oldum daha şimdiden.Kasik ağrım ara ara oluyo ayakta kalmak tetikliyo ağrıları.Kızlar iyi geceler
Dün geceden beri karınla kaşık arasında çok ağrı var uyuyamadım şuan hala var
Şimdide bi anda bi baskı oluyor nefesimi kesiyor aynı şeyi yaşayan varmı
Canım geçmişti aslında oksaparı kullanmaya başladıktan 5 gün sonra yine oldu diğer boş kese sebep oluyor galibaKıyamam ya daha geçmedi mi çok geçmiş olsunbenim 11.haftada geçmişti kanama alanı bebekler büyüyünce yok olmustu
Günaydın canım bir kez uyuduklarina denk gelmiştim o zaman da erkendi muayenem kahvaltı yapmamıştik çıkışta yapalım diye bilemediğim icinKızlar günaydın. Hastanede her sabah ultrason muayenesi yapılıyor. Ama bebeğim hep uyuyor daha hareketli olduğuna denk gelmedim. Geçen hafta doktorun özel muayenesine giderken akşam saatleriydi yemek yiyip gitmiştim yine uyuyordu. Ama kese içinde yer değiştiriyor geçen hafta ki yeri ile bu hafta ki yeri aynı deil bitürlü denk gelemedim hareketlerinenormal mi acaba gerçi anne karnında hep uyuyorlarmış ama ultrason cihazıyla karnımı titretiyorlar hala uyuyor
doktor ne diyor kuzum? kese içinde yer değiştiriyorsa büyük ihtimal sıkıntı yoktur. ama ben son 2-3haftadır gittigim de full hareket ediyorlar. 1tanesi aşırı hareket ediyor hiç durmuyor. digeri el kol bacak daha çok hareket ettiriyor ama vücudunu az hareket ettiriyorKızlar günaydın. Hastanede her sabah ultrason muayenesi yapılıyor. Ama bebeğim hep uyuyor daha hareketli olduğuna denk gelmedim. Geçen hafta doktorun özel muayenesine giderken akşam saatleriydi yemek yiyip gitmiştim yine uyuyordu. Ama kese içinde yer değiştiriyor geçen hafta ki yeri ile bu hafta ki yeri aynı deil bitürlü denk gelemedim hareketlerinenormal mi acaba gerçi anne karnında hep uyuyorlarmış ama ultrason cihazıyla karnımı titretiyorlar hala uyuyor
Usutmus olabilirsin canim adet agrisina benzerse mutlaka dokyorunu bilgilendir ama ciddi bir durum oldugunu dusunmuyorum buyuyen rahimle ilgili bir agri da olabilirKızlar iyi geceler
Dün geceden beri karınla kaşık arasında çok ağrı var uyuyamadım şuan hala var
Şimdide bi anda bi baskı oluyor nefesimi kesiyor aynı şeyi yaşayan varmı
Ben halen kullaniyorum canim doktorum faydasi olur zarari olmaz dedi gunde 1 kullaniyorumKızlar progestan fitil kullananlar kimler
Bebisin sagligi iyiyse o onemli degil annesi yuzde 70 80 uyuyolarmis zatenKızlar günaydın. Hastanede her sabah ultrason muayenesi yapılıyor. Ama bebeğim hep uyuyor daha hareketli olduğuna denk gelmedim. Geçen hafta doktorun özel muayenesine giderken akşam saatleriydi yemek yiyip gitmiştim yine uyuyordu. Ama kese içinde yer değiştiriyor geçen hafta ki yeri ile bu hafta ki yeri aynı deil bitürlü denk gelemedim hareketlerinenormal mi acaba gerçi anne karnında hep uyuyorlarmış ama ultrason cihazıyla karnımı titretiyorlar hala uyuyor
Canım benim farklı bir ağrı toplanma oluyo ya 3_5 dk da bir oluyo ağrıyla birlikte dün gece nerdeyse uyumadımNefes darlığı bende de var canım.Uyuyamaz oldum daha şimdiden.Kasik ağrım ara ara oluyo ayakta kalmak tetikliyo ağrıları.
Ama sendeki ağrı adet ağrısı gibiyse mutlaka doktora git.
O zaman ihmal etme canım kasilmalarin başlamış ve sıkılaşmış olabilirCanım benim farklı bir ağrı toplanma oluyo ya 3_5 dk da bir oluyo ağrıyla birlikte dün gece nerdeyse uyumadım
Sertlesmeye eslik eden agri mi var canim sertlesme varsa ihmal etme onlem amacli belki bi hap varmis ona baslar
Tek bi bolge degilde genel bi sertlikse o oluyor canim aksamlari ozellikle geriliyor karinKızlar merhaba ben de 21. Haftama yemi girdim, ya benim özellikle akşamları karnım taş gibi geiliyor ama sanki patlayacak gibi gaz mı bu nedir, mesela şu anda da var, yani dokunulduğunda özellikle üst karın taş gibi nefes bile zor aldırıyor
Biz de en çok hareket sağlayan olgun Trabzon hurması oluyor. :) Sabah yiyip git istersen.Kızlar günaydın. Hastanede her sabah ultrason muayenesi yapılıyor. Ama bebeğim hep uyuyor daha hareketli olduğuna denk gelmedim. Geçen hafta doktorun özel muayenesine giderken akşam saatleriydi yemek yiyip gitmiştim yine uyuyordu. Ama kese içinde yer değiştiriyor geçen hafta ki yeri ile bu hafta ki yeri aynı deil bitürlü denk gelemedim hareketlerinenormal mi acaba gerçi anne karnında hep uyuyorlarmış ama ultrason cihazıyla karnımı titretiyorlar hala uyuyor