2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

32.haftaya ladae kullanacağımı söyledi benim doktorum

Benimde o haftalarda çok oldu 3 4 günde bir doktora gider olmuştum sonra magnezyum başladım şimdi biraz daha iyiyim hatta benim adet sancım da oluyordu ama ne kısalma ne açılma yoktu nst de de sıkıntı çıkmadı şimdi biraz daha iyi ama bi 10 gündür sürekli yatıyorum belki o da iyi gelmiş olabilir

Denerım canım. İnşallah sağlıklı olsunda

Doktor birşey demedi canım. Bende öyle düşündüm kese içinde hep farklı yerde oluyor afacan ama bana denk gelmedi galiba

İnşallah canım

Benim doktorum 32.haftaya kadar devam dedi. 2 gün önce kontrolde rahim ağzını cok iyi gördüm biraz ara verip sonra devam edebilirsin dedi. Ben de gece kullaniyorum bir süre oyle.yapayim.dedim bakalim.

Kızlar rutin kontrolleriniz ne sıklıkta oluyor? Kadın doğum doktoruna mi gidiyorsunuz perinatologa mı?
Beni 3 haftadır her cumartesi muayeneye çağırıyor hep boyle mi olacak?

Canım geçmişti aslında oksaparı kullanmaya başladıktan 5 gün sonra yine oldu diğer boş kese sebep oluyor galiba
Benim kanamamdan sonra tekrar başlamıştım kan sulandiriciya. 2.kez kanamam olunca doktor tamamen kesti kullanmayacaksin artik dedi. Oylelikle kaldi kullanmadım.

Benim de aynı canım. Aksam.yemekten sonra oturamiyorum yerimde. Patlayacak gibi oluyorum. Nefes alamıyorum sanki. Sabaha ancak rahatliyorum.

Kızlar rutin kontrolleriniz ne sıklıkta oluyor? Kadın doğum doktoruna mi gidiyorsunuz perinatologa mı?
Benim riskli durumlarim vardi zaten ilk hamileligimden. Bunda da hem.ikiz hem kanamalrim oldu vs. 2 haftada bir gidiyorum ben. Ikiz gebelikte.genellikle daha sık çağırıyor doktorlar.

Haftan ilerledikce onu 4 haftaya cikaracak canim muhtemelen 30dan sonra tekrar sıklasır canim. Normal kadin doguma gidiyorum 4 haftada bir cagiriyor

canim bizde kese ve kalp atisi gorunene kadar 2 haftada bir cagiriyordu, sonrasinda 4 haftada bir oldu muayene. lekelenme vs.gibi birsey olmadikca cok sık cagirmiyorlar. 29.haftaya kadar 4 haftada bir gittim ben kadin doguma, ense kalinligi olcumleri ve ayrintili ultrason icin perinatologa gittik. 29dan sonra 32.haftada cagirdi, ilk nst o zaman yapilacakmis, ondan sonra da sanci vs. sorun cikmazsa 2 hafta sonra cagiracagim dedi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…