2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Ya cok sagolun gecen hafta yogun kanama yasadım sımdı de sureklı ıslaklık hissediyorum bu yuzden sureklı wc deyim yanı deli olacam sonunda rüyalarıma kadar giriyor
İkiz hamilelikte hele bir de tüp bebek ise kanama yaşayan çok fazla benim başıma gelmedi ama grupta ki bir çok arkadaş o süreçlerden geçti rahat ol sağlıkla al kucağına inşallah

Canım anne karnındaki bebek günün %70-80 ni uyuyarak geçirmiş belki hareketlendiğinde sen hissetmemişsindir sen uyurken uyanmışlardır

Bizde yarın 24 u dolduruyoruz canım.Genelde yatarak korkuyla geciyo günler. nefes darlığı bende de başladı gece sabaha karşı bitkin düşüp anca öyle uyuyabiliyorum.Buyuk eşyalari dışında giyim vs bitti gibi benimm
Sen neler yaptın? cinsiyetleri ne bebeklerin?

Canım progestan fitil falan kullanıyormusun ? Bendede oluyor ıslaklık fitilden dolayı olabilir demişti doktorum belki seninde öyledir

Yeşimcim bugün de benim kızlar durağan daha doğmadan parmağında oynatıyor bizi bu bıcırıklar
İnsan tuhaf etkileniyo demi canim durağanlık bizim kızlara göre değil çünkü.
O gün yapmadığım kalmadı süt için yaziyo internette biraz ona kipirdadilar,sessiz odaya geçtim çikolata yedim 15 dk ya ikisi de tepki verdi bı rahat nefes almıştım.

Ya dünden beri belimle kalcam arasına böyle kramp gibi girip cikiyordu bugün o geçti dedim bel ağrısı ve sırt ağrısı oldu dinleniyorum da sürekli korktum doktoruma yazdım parol iç dedi de tam geçmedi korktum bende

Ben takılmıyorum canım rahat annelerdenim galiba ama çok hareket edince bir rahat durun diyorum

Kızlar iyi geceler
Dün geceden beri karınla kaşık arasında çok ağrı var uyuyamadım şuan hala var
Şimdide bi anda bi baskı oluyor nefesimi kesiyor aynı şeyi yaşayan varmı

Kızlar progestan fitil kullananlar kimler
Kaçıncı haftaya kadar kullanmayı önerdi doktorunuz. Ben crinone jel kullanıyordum ilk üç ay sonra kanama oldu ve o gün bugündür de fitil kullaniyorum. 25. Haftayim. Çarşamba kontrolüm var. Doktor en son elindeki kutuyu bitir demişti. Kutum bitti acaba devam etmek erken doğum riskine karşı korur mu

Ben daha hiç birşeye baslayamadim...
Bir ki bir erkek :) inşallah hepimiz sağlıkla.kucagimiza alalım da...
Oğlumdan eşya cok erkek için. Hatta bebek arabası da var. Birini bebek arabasina birini de kendime slingle bağlarım diyorum. Oto koltuğu tek, onu ikilemem lazım. Kıyafet namına kızın daha hiç birşeyi yok. Kendime de alamadım.daha. lohusa pijama takımı bir de gecelik alayım diyorum ama bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…