-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #2.601
İkiz hamilelikte hele bir de tüp bebek ise kanama yaşayan çok fazla benim başıma gelmedi ama grupta ki bir çok arkadaş o süreçlerden geçti rahat ol sağlıkla al kucağına inşallahYa cok sagolun gecen hafta yogun kanama yasadım sımdı de sureklı ıslaklık hissediyorum bu yuzden sureklı wc deyim yanı deli olacam sonunda rüyalarıma kadar giriyor
Canım anne karnındaki bebek günün %70-80 ni uyuyarak geçirmiş belki hareketlendiğinde sen hissetmemişsindir sen uyurken uyanmışlardırKızlar nasılsınız?
Benim kızlarım bugün cok az hareket ettiler çok moralim bozuk zirliyorum
Eşime soyluyom o da bana kiziyo herşeyden bı olumsuzluk cikariyosun diye.
Erkek milleti işte bizi ne kadar anlayabilir ki.
İnşallahİkiz hamilelikte hele bir de tüp bebek ise kanama yaşayan çok fazla benim başıma gelmedi ama grupta ki bir çok arkadaş o süreçlerden geçti rahat ol sağlıkla al kucağına inşallah
Bir günlük durağan günden snra şükür şimdilik herşey yolunda canım.Canım anne karnındaki bebek günün %70-80 ni uyuyarak geçirmiş belki hareketlendiğinde sen hissetmemişsindir sen uyurken uyanmışlardır
Bizde yarın 24 u dolduruyoruz canım.Genelde yatarak korkuyla geciyo günler.Merhaba hanımlar :))
Ne zamandır gelemiyorum 24. Haftayı doldurmak üzereyiz çok şükürdurumlar nasıl?
Gerilerde burnumdan nefes alamıyorum yazmıştı bir arkadaş, ben de aynen öyleydim şu ara susam yağını küçük parmağımla burnumun içine sürüyorum çok iyi geldi. Bunu da ender saraç tan duymuştum sanırım.
Hazırlıklarıniz ne durumda? 30. Haftaya kadar herşey tamam olsun diyorum ama nasıl olacak bilemiyorum...
İyi sevindim canım. Ben yine hastanedeyim kanamadan dolayıBir günlük durağan günden snra şükür şimdilik herşey yolunda canım.
Sende durumlar nasıl?
Yeşimcim bugün de benim kızlar durağanBir günlük durağan günden snra şükür şimdilik herşey yolunda canım.
Sende durumlar nasıl?
Kıyamam ya daha geçmedi mi çok geçmiş olsunİyi sevindim canım. Ben yine hastanedeyim kanamadan dolayı
İnsan tuhaf etkileniyo demi canimYeşimcim bugün de benim kızlar durağandaha doğmadan parmağında oynatıyor bizi bu bıcırıklar
Normal canim oluyo onlar merak etme.Ben masa calisiyodum ağrım oluyodu baya.Kızlar 15. Hafta içindeyim bel ve sırt ağrım var normal mi sizce ?
Ben takılmıyorum canım rahat annelerdenim galibaİnsan tuhaf etkileniyo demi canimdurağanlık bizim kızlara göre değil çünkü.
O gün yapmadığım kalmadı süt için yaziyo internette biraz ona kipirdadilar,sessiz odaya geçtim çikolata yedim 15 dk ya ikisi de tepki verdi bı rahat nefes almıştım.
Ben daha hiç birşeye baslayamadim...Bizde yarın 24 u dolduruyoruz canım.Genelde yatarak korkuyla geciyo günler.nefes darlığı bende de başladı gece sabaha karşı bitkin düşüp anca öyle uyuyabiliyorum.Buyuk eşyalari dışında giyim vs bitti gibi benimm
Sen neler yaptın? cinsiyetleri ne bebeklerin?
Ne yedin bugün canım? Ben bulgur yediğimde senin gibi oluyorum ama bı doktoruna sor yine de.Kızlar iyi geceler
Dün geceden beri karınla kaşık arasında çok ağrı var uyuyamadım şuan hala var
Şimdide bi anda bi baskı oluyor nefesimi kesiyor aynı şeyi yaşayan varmı