- 15 Ekim 2019
- 1.619
- 1.228
- 36
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #2.581
İzmir irenbe prof ümit inceboz 12.yilimda Allah'ın izni ve doktorumun vesilesiyle hamile kaldım çok şükür.Cogu arkadaşımı yönlendirdim onlar da şuan hamileMerhaba arkadaslar umarim saglikla kavusursunuz bebislerinize ve bende insallahSizlere bir sorum var.. cok yakin arkadasimin bebegi olmuyor ve turkiyeye gelip tedavi gormek istiyor sizce hangi tup bebek yerleri guvenilir bu konuda hic bir bilgimiz yok .. kendisinin hesabi yok cunku pek anlamiyor biyle seylerden. Onun icin cok uzuluyorum arastirma yapiyorum
Peki guvenilir biyermi cnm? Istanbulda varmi guvendigniz bir yer?İzmir irenbe prof ümit inceboz 12.yilimda Allah'ın izni ve doktorumun vesilesiyle hamile kaldım çok şükür.Cogu arkadaşımı yönlendirdim onlar da şuan hamile
Elbette güvenilir İstanbul'u bilmiyorum malesef.Peki guvenilir biyermi cnm? Istanbulda varmi guvendigniz bir yer?
Cok saol cnm kesinlikle bildircem kendisineElbette güvenilir İstanbul'u bilmiyorum malesef.
Ne demek canim rica ederim bı çok arkadaşımi gönderdim çok şükür hamilelerCok saol cnm kesinlikle bildircem kendisine
Amin cnm aminNe demek canim rica ederim bı çok arkadaşımi gönderdim çok şükür hamilelerAllah isteyen herkese nasip etsin
Benimde tüpbebek ve ikiz benim kanamam 7.haftada oldu 5 cmden büyük pıhtı attım çok şükür bebekler iyi 7.hafta boyunca lekelenmem devam etti ama merak etme bebeklerin iyiyse bişey olmaz allahın izniyle şuan 10.haftadayım geçiyo lekelenmede kalmıyo korkma stres yapma bebekleri etkiler iyi şeyler düşün karnının büyüdüğünü cinsiyetlerini öğrendiğini falan birazda dinlenmeye daha fazla zaman ayır bişeyin kalmazSelam kızlar tüp bebekle ikizlere gebeyim
Geçen hafta cok asırı kanamam oldu pıhtı düştü bir sürü, pıskolojık olarak bitik durumdayım.. Igne falan vuruluyorum arada geliyor, lekelenme geciyor cok şükür doktorumun soyledıgı bazı Dondurulmus tüp bebek ozellıklede ikizse kanama oluyormus cok normal dedı ama yinede bunu tecrube eden varsa, onlardan duymak istiyorum
Bu arada bebekler cok saglıklı dedı doktorum
Amin Inşallah hepimiz sağlıkla keyifle geçiririz gebeliklerimizi, bebeklerimiz hep bizlerle kalir
Ayy Allah razı olsun ıcım ferahladı bende 7. Hafta dayımBenimde tüpbebek ve ikiz benim kanamam 7.haftada oldu 5 cmden büyük pıhtı attım çok şükür bebekler iyi 7.hafta boyunca lekelenmem devam etti ama merak etme bebeklerin iyiyse bişey olmaz allahın izniyle şuan 10.haftadayım geçiyo lekelenmede kalmıyo korkma stres yapma bebekleri etkiler iyi şeyler düşün karnının büyüdüğünü cinsiyetlerini öğrendiğini falan birazda dinlenmeye daha fazla zaman ayır bişeyin kalmaz
Dinlenmeye çalış yemek yapmak için bile kalkma bi kaç gün dinlen 8. Haftada lekelenmede kalmıyo endişe edip stres yapmaAyy Allah razı olsun ıcım ferahladı bende 7. Hafta dayım
İnşallahDinlenmeye çalış yemek yapmak için bile kalkma bi kaç gün dinlen 8. Haftada lekelenmede kalmıyo endişe edip stres yapma
Hamilelik döneminde zaman zaman akıntı artışı normal bence sonuçta hormonlar çok değişkenSelam bayanlar bende son bir kac gundur hep böle ıslaklık oluyor bu normal mi.acaba önceden varmıydı hıc bılmıyorum ama en son kanama gecırdı iten sonra bole olunca sureklı wc gidip kontrol ediyorum. Normal hafiften ıslaklık oluyor akıntı gibi
Ya cok sagolun gecen hafta yogun kanama yasadım sımdı de sureklı ıslaklık hissediyorum bu yuzden sureklı wc deyim yanı deli olacam sonunda rüyalarıma kadar giriyorHamilelik döneminde zaman zaman akıntı artışı normal bence sonuçta hormonlar çok değişken