2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kızlar progestan fitil kullananlar kimler
Kaçıncı haftaya kadar kullanmayı önerdi doktorunuz. Ben crinone jel kullanıyordum ilk üç ay sonra kanama oldu ve o gün bugündür de fitil kullaniyorum. 25. Haftayim. Çarşamba kontrolüm var. Doktor en son elindeki kutuyu bitir demişti. Kutum bitti acaba devam etmek erken doğum riskine karşı korur mu
32.haftaya ladae kullanacağımı söyledi benim doktorum

Kızlar merhaba ben de 21. Haftama yemi girdim, ya benim özellikle akşamları karnım taş gibi geiliyor ama sanki patlayacak gibi gaz mı bu nedir, mesela şu anda da var, yani dokunulduğunda özellikle üst karın taş gibi nefes bile zor aldırıyor 😔
Benimde o haftalarda çok oldu 3 4 günde bir doktora gider olmuştum sonra magnezyum başladım şimdi biraz daha iyiyim hatta benim adet sancım da oluyordu ama ne kısalma ne açılma yoktu nst de de sıkıntı çıkmadı şimdi biraz daha iyi ama bi 10 gündür sürekli yatıyorum belki o da iyi gelmiş olabilir

Günaydın canım bir kez uyuduklarina denk gelmiştim o zaman da erkendi muayenem kahvaltı yapmamıştik çıkışta yapalım diye bilemediğim icin ☺️ ve hala üzülürüm aklıma geldikçe.Her bebek farklı normaldir sağlığı yerindeyse.Birde çikolata yemeyi dene bakalım.veya herhangi bi kontrol üne gitmeden önce 1/2 dilim baklava ye coşuyolar.
Denerım canım. İnşallah sağlıklı olsunda 🤲🏻

doktor ne diyor kuzum? kese içinde yer değiştiriyorsa büyük ihtimal sıkıntı yoktur. ama ben son 2-3haftadır gittigim de full hareket ediyorlar. 1tanesi aşırı hareket ediyor hiç durmuyor. digeri el kol bacak daha çok hareket ettiriyor ama vücudunu az hareket ettiriyor
Doktor birşey demedi canım. Bende öyle düşündüm kese içinde hep farklı yerde oluyor afacan ama bana denk gelmedi galiba

Usutmus olabilirsin canim adet agrisina benzerse mutlaka dokyorunu bilgilendir ama ciddi bir durum oldugunu dusunmuyorum buyuyen rahimle ilgili bir agri da olabilir 🤗

Ben halen kullaniyorum canim doktorum faydasi olur zarari olmaz dedi gunde 1 kullaniyorum

Bebisin sagligi iyiyse o onemli degil annesi yuzde 70 80 uyuyolarmis zaten 🤗
İnşallah canım 🙏🏻🤲🏻

Kızlar progestan fitil kullananlar kimler
Kaçıncı haftaya kadar kullanmayı önerdi doktorunuz. Ben crinone jel kullanıyordum ilk üç ay sonra kanama oldu ve o gün bugündür de fitil kullaniyorum. 25. Haftayim. Çarşamba kontrolüm var. Doktor en son elindeki kutuyu bitir demişti. Kutum bitti acaba devam etmek erken doğum riskine karşı korur mu
Benim doktorum 32.haftaya kadar devam dedi. 2 gün önce kontrolde rahim ağzını cok iyi gördüm biraz ara verip sonra devam edebilirsin dedi. Ben de gece kullaniyorum bir süre oyle.yapayim.dedim bakalim.

Kızlar rutin kontrolleriniz ne sıklıkta oluyor? Kadın doğum doktoruna mi gidiyorsunuz perinatologa mı?
Beni 3 haftadır her cumartesi muayeneye çağırıyor hep boyle mi olacak?

Canım geçmişti aslında oksaparı kullanmaya başladıktan 5 gün sonra yine oldu diğer boş kese sebep oluyor galiba
Benim kanamamdan sonra tekrar başlamıştım kan sulandiriciya. 2.kez kanamam olunca doktor tamamen kesti kullanmayacaksin artik dedi. Oylelikle kaldi kullanmadım.

Kızlar merhaba ben de 21. Haftama yemi girdim, ya benim özellikle akşamları karnım taş gibi geiliyor ama sanki patlayacak gibi gaz mı bu nedir, mesela şu anda da var, yani dokunulduğunda özellikle üst karın taş gibi nefes bile zor aldırıyor 😔
Benim de aynı canım. Aksam.yemekten sonra oturamiyorum yerimde. Patlayacak gibi oluyorum. Nefes alamıyorum sanki. Sabaha ancak rahatliyorum.

Kızlar rutin kontrolleriniz ne sıklıkta oluyor? Kadın doğum doktoruna mi gidiyorsunuz perinatologa mı?
Benim riskli durumlarim vardi zaten ilk hamileligimden. Bunda da hem.ikiz hem kanamalrim oldu vs. 2 haftada bir gidiyorum ben. Ikiz gebelikte.genellikle daha sık çağırıyor doktorlar.

Haftan ilerledikce onu 4 haftaya cikaracak canim muhtemelen 30dan sonra tekrar sıklasır canim. Normal kadin doguma gidiyorum 4 haftada bir cagiriyor

canim bizde kese ve kalp atisi gorunene kadar 2 haftada bir cagiriyordu, sonrasinda 4 haftada bir oldu muayene. lekelenme vs.gibi birsey olmadikca cok sık cagirmiyorlar. 29.haftaya kadar 4 haftada bir gittim ben kadin doguma, ense kalinligi olcumleri ve ayrintili ultrason icin perinatologa gittik. 29dan sonra 32.haftada cagirdi, ilk nst o zaman yapilacakmis, ondan sonra da sanci vs. sorun cikmazsa 2 hafta sonra cagiracagim dedi doktor.

X