2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Bizim üç yıl sonra tayinimiz çıkacak oyuzden oda yapmıcam iki tane park beşik aldım bi süre salonda yatıcam annem yardımcı olacak annem gittiğinde kayınvalidem. Yatak odasına sığar iki beşik eşimdense annemleri tercih ederim çünkü eşim işe gidecek yorulacak . Bi arkadasım bebeği emzirirken uyuyakalmıştı bebek ölmüştü oyuzden eşime yüklenemem salonda rahat rahat yatıp kalkarız zaten pandemi misafirde gelmiyor

Ayniymisiz ben de 24+1 oldum gece itibariyle gerçekten inşallah herşey yolundadır insan merak etmedej duramıyor. Doktora da zamanı gelmeden gitmek istemiyorum
Beni de ayrıntılı sonrası bir ay sonraya çağırdı.
18 inde randevumuz.Cinsiyetleri ne bebislerin?

Ben de öyle düşündüm ama çok hızlı büyüyorlar yatağa ikisi sığar mı acaba bı kaç aya dönmeye başlıyorlar
Arkadaşımın ikiz kızları oldu geçen sene tek park beşik aldı ilk etapta bana söylediği şey: ikisi aynı anda beşikte olmuyor zaten biri memede biri orda demişti 6 ay kadar idare eder de sonrasını yaşayarak tecrübe edeceğiz bence bebekten bebeğe değişir

1 yasina kadar birlikte zor olur diye dusunuyorum canim hareketlendikleri zaman ozellikle ama nasil bir cozum olur dersen onu da bilemedim

Günaydın kızlar bana sanki haftalar hiç gecmiyo gibi geliyo.Kizlarimin cicilerini yıkayıp ütülemek çantamızi hazırlamak için sabirsizlaniyorim 30.haftada hazırlayayım diyorum,siz ne düşünüyorsunuz.

Aynen oyle zaman gecmiyor gibi heyecanla bekledigimiz icin ben de 30 dan sonra dusunuyorum o tur hazirliklari simdiden yikasam o zaman bidaha yikarim

Aynen oyle zaman gecmiyor gibi heyecanla bekledigimiz icin ben de 30 dan sonra dusunuyorum o tur hazirliklari simdiden yikasam o zaman bidaha yikarim
Bizde ilk gardroplarını şifonyerini alicaz odalarina,mis gibi asarım hazırlayıp.
Allah'ım sagsalim kavuştursun hepimizi

Ben 30. Haftada yıkayıp ütüleyip doğum çantamı hazır edicem ikiz ler bazen süpriz yapıp erken gelebiliyo hazırlıklı olmak gerek diye düşünüyorum

Kızlar benim bı konuda fikrinize ihtiyacım var.
Benim kendi tüp bebek doktorumla şimdiye kadar ilerledik dünya tatlısı bi kadin ikinci annem gibi öylesine seviyorum heran ulaşıp gorusebiliyorum.Dogumu da ben hep onda hayal ettim şimdiye kadar bizim gebeligimiz ikiz sonuçta erken doğum riskimiz hep var planlı doğum olmaya bilir.Allah korusun bı gece uyandım suyum geldi diyelim 1.5 saat en az yol suruyo o durumda ben kizlarimi riske atmış olacağım Allah korusun.
Eşimle konuştuk söke de doktor araştırıyoruz 30 haftadan snra doğum a kadar devam edip doğumu burda yapmak.Sizce hata mı yaparım,bı problem olur mu?bilemedim.
Her ihtimali düşünmek gerek. inşallah hiçbirimiz böyle bişey yaşamayız ama küvez durumu vs olursa o süreçte çok zorlaniriz.
Bı karar vermem gerekiyo kaç gündür bunu düşünüyoruz eşimle.

Bence hep devam ettiğin doktorda kalmalisin diye düşünüyorum ya emin deglm ama sonucya tüm süreci bilen onlar

Yakinda bir doktoru belirlemeniz dogum icin daha iyi olur canim sanki allah korusun ani bir dogum basladi 1.5 saat cok cok uzun bir sure

Bence hep devam ettiğin doktorda kalmalisin diye düşünüyorum ya emin deglm ama sonucya tüm süreci bilen onlar
Kendi doktorum sadece doğum için egepol Hastanesi'ne geliyo dışardan
yani diyelim ki 30 hafta dan snra nst de sancılarım çıkmaya başladı,doğumu ertelemek için yatış yapmam gerekiyo vs bu şekilde beni takip edeceği ugrasacagi bı hastane ve durumu yok çok yoğun.Olumsuzu düşünüyorum çünkü herşey bizim için ve olma ihtimali de olan şeyler .

İkinci bi doktorun daha olsun doktorunla konuşursun acil durum olursa sizde doğurmak istiyorum diye o anlayışla karşılar. Benim doktorumda bana iki saat uzak. Yarım saat uzaklıkta bi doktorum daha var onla ben konuştum kışın yollar kapanıyo ne olacağı belli olmaz arada kontrole gidiyorum ona

İnsallah korktugun gibi bise olmaz ama insaniz hersey bizim icin aniden gelebilir minik kizlar o yuzden yakinda doktorun olmali bence mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…