-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #2.301
Eğer gebeliğin doktor tarafından riskli ilan edilmediyse yürüyüş yap hafif işlerini yap sürekli yatarsan rahim kanlanmaz. Tabi doktorunun tavsiyelerini mutlaka dinleCok tesekkurler bunları genel olarak yapıyorum sureklı yatıs halindeyim bazen kalkıp cok hafıf islerini yapıom yemek yapma tuvalet falan temizleme eşimde ev supurme silme agır isleri yapıyoreger
6. Haftada baslayan suan 7. Hafta dayım. Kahverengi lekelenme mevcut doktorum dinlen diyor sureklı bakalım bizde oyle yapıyoruzEğer gebeliğin doktor tarafından riskli ilan edilmediyse yürüyüş yap hafif işlerini yap sürekli yatarsan rahim kanlanmaz. Tabi doktorunun tavsiyelerini mutlaka dinle
Bol bol su ic ve dinlen canim progesteron takviyen varsa mutlaka aksatmadan kullan insallah guzelce ilerlerSelam kızlar Rabbım nasip ederse bende ıkız annesi olacagım. Tecrubelı hamilelere, bana tavsiyeniz varmı.. Suan 7 haftalıgım sureklı yatıom
Benim de biri 5 gun kucuk canim en basindan beri o sekilde insallah senin de gun farkiyla ikisi de devam eder bol dinlen bol su icMerhaba tatlış anneler
Ben tüp bebek tedavisiyle 10 gün önce gebe olduğumu öğrendim. Geçen cumartesi 2 adet kese gördüm yalnız biri diğerinden daha küçük.
Doktorum muhtemelen tek devam edecek dedi ama ikiz bebeklerde birinin gelişiminin geriden geldiğini duyuyorum çevremden.
Sizlerde var mı böyle bir durum? Bebişlerinizin ikisinin de gelişimleri aynı mi? Ya da küçük kese görüp sonradan kardeşine yetişen oldu mu?
Basta korktum iki kese görünce Allah verir kolaylığını inşallahBenim de biri 5 gun kucuk canim en basindan beri o sekilde insallah senin de gun farkiyla ikisi de devam eder bol dinlen bol su ic
Verir insallah canim ne guzel iki tane vermis RabbimBasta korktum iki kese görünce Allah verir kolaylığını inşallah
Benim de sagdaki daha hareketli soldaki o kadar degil artik neyden kaynaklaniyosa bu durum normal sanirim ikiz annelerinden cok duydum bunu bu topikteKızlar bebeklerin hareketlerini iki tane olarak aynı şekilde hissedebiliyor musunuz. Benm soldaki çok hareketli sağdaki öyle değil
Benimde soldaki çok hareketli sağdaki sakinKızlar bebeklerin hareketlerini iki tane olarak aynı şekilde hissedebiliyor musunuz. Benm soldaki çok hareketli sağdaki öyle değil
Bı kez doktora sormuştum soldakinin yeri daha dar ondan demişti ama yani mesela baya büyüdüler artık ikisinin de yeri dar olmalıBenimde soldaki çok hareketli sağdaki sakin
Benim soldaki başı aşağıda ayakları midemde sağdaki kafası kaburgamda u şeklinde duruyomuş ultrasonda baktıgında her seferinde sordum ikiside eşit hareket ediyo sen farketmiyosun dedi banaBı kez doktora sormuştum soldakinin yeri daha dar ondan demişti ama yani mesela baya büyüdüler artık ikisinin de yeri dar olmalısağdaki günde sayılı hareket ediyor. Soldaki maşallah halay çekiyor
Şeker yüklemesi yaptırdınız mi yaptırmayı düşünüyor musunuzBenim soldaki başı aşağıda ayakları midemde sağdaki kafası kaburgamda u şeklinde duruyomuş ultrasonda baktıgında her seferinde sordum ikiside eşit hareket ediyo sen farketmiyosun dedi bana
Ben yaptırmak istiyorum ama bi türlü fırsatım olmadı bugün hastaneye gittim yaptırmak için doktor izinliymiş Perşembe gidicem inşallahŞeker yüklemesi yaptırdınız mi yaptırmayı düşünüyor musunuz
Ben ilk etapta yatak odasına iki tane sığmayacağı için tek almayı düşünüyorum muhtemelen bir yasa doğru odasını yaparimKızlar akıl akıldan üstündur bı fikre ihtiyacım var ikizlerinize oda yapacak mısınız yatağını nasıl almayı düşünüyorsunuz kafam çok karışık ilk etapta odasında tek yatamazlar sonuçta. Yatak odasına da iki yatak koyacak yerim yok bı tane yatağa ikisi yatabilir mi sizce 1 yaşına kadar
Ben de öyle düşündüm ama çok hızlı büyüyorlar yatağa ikisi sığar mı acaba bı kaç aya dönmeye başlıyorlarBen ilk etapta yatak odasına iki tane sığmayacağı için tek almayı düşünüyorum muhtemelen bir yasa doğru odasını yaparim
Benimde sağdaki kızım çok hareketli soldakini çok ayırt edemiyorum bazen sağlam vurursa.Kızlar bebeklerin hareketlerini iki tane olarak aynı şekilde hissedebiliyor musunuz. Benm soldaki çok hareketli sağdaki öyle değil
Kızlarım biraz toparlandiktan sonra ev değişme büyütme niyetimiz var o sebeple odalarını yeni evde hazırlayacağım şimdilik dolap sifonyer almayı düşünüyorum çocuk odasına.Yatak odama iki beşik sığar benim öyle almayı düşünüyorum.Kızlar akıl akıldan üstündur bı fikre ihtiyacım var ikizlerinize oda yapacak mısınız yatağını nasıl almayı düşünüyorsunuz kafam çok karışık ilk etapta odasında tek yatamazlar sonuçta. Yatak odasına da iki yatak koyacak yerim yok bı tane yatağa ikisi yatabilir mi sizce 1 yaşına kadar
Kaç haftaliksiniz acabaBenimde sağdaki kızım çok hareketli soldakini çok ayırt edemiyorum bazen sağlam vurursa.
Hatta dün akşam ağladım bisey mi oldu diye.
Bugün haftalık iğne günümüzdü sağlık ocağında hemsire nasıl gidiyo diye sorunca söyledim endişemi doppler varmış onunla bakiyolarmiş ,baktılar kalp atım hızlarına rahat bı nefes aldım şükür.
24 e girdik gece itibariyleKaç haftaliksiniz acaba