- 15 Ekim 2019
- 1.619
- 1.228
- 36
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #2.281
Benim sadece 1 kızım resim verdi diğeri görünmedi yüz portresi kardeşinin kesesi kapatiyo dedi perinatolog.Resim aldığımız da aynı banaSağol canım valla içimiz rahatladı. Kızlar da aynı babasıbana pek benzemiyorlar
Karnına mi kasıklarına mi sancı girdi?İğne falan yaptılar,alttan muayene ettiler miAgrim vardi canim sanci giriyor gibiydi riske atip beklemeyeyim dedim 155 i arayip izin aldik izin mesaji gonderdiler tel.e gittik geldik sukur sorun yok dedi doktor bakti
İnşaallah olmasında tatlım güzel güzel geçirip doğuralımÇok sık olmuyo canım ondan sadece danıştım doktoruma ağrı durumunu soruyo sadece.
Fitil kac tane günde kaç kez atıyorsun ignen varmı?haftalik
Valla canım ben kasılma mı değil mi bilmiyordum gidene kadar açıkçası basıma da ilkkez geldi ilk hamileliğim sadece ikiz olduğu için herhalde farklı bişey diye düşünmüştüm ama doktorum karnımdan bakınca kasılmaların var dedi. Benim hissettigimde kasıklarımda yogun bir sancı ve sertlikti ve hiç aralıksız devam ettiKasılma nasıl oluyor canım tarif eder misin
Anladım canım sağlıcakla kucağımıza alalım inşallahValla canım ben kasılma mı değil mi bilmiyordum gidene kadar açıkçası basıma da ilkkez geldi ilk hamileliğim sadece ikiz olduğu için herhalde farklı bişey diye düşünmüştüm ama doktorum karnımdan bakınca kasılmaların var dedi. Benim hissettigimde kasıklarımda yogun bir sancı ve sertlikti ve hiç aralıksız devam etti
Rahim boyu iyi dedi doktor nst de normal ama çok ağrılarım oluyor vücuduma ağır geliyor galiba bir de 57 kiloydum bi anda 66 olunca sanırım zor olduRahim boyu nasıl canım sancı mı var
Doktorum dursun şimdilik dedi 36 ya kadar vakti varmış zaten 28 den sonra vurulursun dediBen de 2017 de kızımda 2 doz olmuştum bu hamilelikte de 2 doz dediler birini yaptırdım ikinciyi yaptırmasam mı acaba
Pimpirik mi bilmiyorum ama ben ağrıya dayanıklı biriyim normalde ama kaç kere acile ağlayarak gittim bazen dayanılmaz oluyorAz once acilden geldik biraz agrim vardi sukur sorun yok cok mu pipirikliyim acaba dedim kendime
Bugün resmen çatı kemiği ağrısından uyuyamadım sağımdan soluma zor dönüyorum ya yürümekte bile zorlanıyorumRahim boyu iyi dedi doktor nst de normal ama çok ağrılarım oluyor vücuduma ağır geliyor galiba bir de 57 kiloydum bi anda 66 olunca sanırım zor oldu
Neren ağrıyor benim iki bacağımın üst tarafı vajina kemiği resmen ağrıyor ne yapsam bilemedimPimpirik mi bilmiyorum ama ben ağrıya dayanıklı biriyim normalde ama kaç kere acile ağlayarak gittim bazen dayanılmaz oluyor
Ben hiç iğneyi bırakmadım doğuma kadar haftada 1 pruloton dedi doktorum.Sabah akşam da fitil kullanıyorum.Bende ayakta kalınca hemen belim ağrıyo bel fitigimda var bacağıma vuruyo ağrı.Bi de tansiyon problemi çıkmıştı 4 ay ilaç içtim sonra çok düşmeye başladı bırakmıştık.İki üç gündür yine yükselmeler oldu doktorumla görüştüm tekrar başlattı ilaca.Sagsalim yavrularımıza kavusalim da ağrı sızı sadece acabalarla korkutuyo.Sali günü de kontrol un iyi geçsin inşallah canım.İnşaallah olmasında tatlım güzel güzel geçirip doğuralımben günde 3kere sekiz saatte bir progestanı fitil olarak kullanıyorum sadece canım iğnem yok hiç iğne kullanmadım simdiye kadar bakalım salı günü de kontrolüm var ne durumda olduğum belli olur ama kendimi biraz yorayım çok basit bi iş yapayım hemen kasık ve belde sancım başlıyor sürekli istirahat etmem lazım
Benim de en zorlandığım hafta 23.ve 24.hafta oldu. Sanırım bebeklerde büyüme atağı yapıyor o haftalarda. Karnım inanılmaz büyüdü o sırada. Hatta ilk kez kasık ve bel ağrım oldu. Rahim o sırada epey genişledi diye düşündüm. Karnım gerginleştikçe yürüyüşüm bile değişti. Kilo alımı da o haftalarda itibaren artıyor zaten.Bugün resmen çatı kemiği ağrısından uyuyamadım sağımdan soluma zor dönüyorum ya yürümekte bile zorlanıyorum
Kasiklarima canim tam ortasina siddetli olmayan bir sanci gibiydi nst ya bagliyken de vardi o sanci demekki farkli bir agri vuruyor cunku sukur sanci cikmadi nst de karindan muayene etti. Progestana devam bebeklerle ilgili bir agrin yok dediKarnına mi kasıklarına mi sancı girdi?İğne falan yaptılar,alttan muayene ettiler mitekrar geçmiş olsun hep korkuyla geciyo günlerimiz.
Demekki bunlara alismaliyiz panik yapmadan. Bol su ic dedi agri hissedincePimpirik mi bilmiyorum ama ben ağrıya dayanıklı biriyim normalde ama kaç kere acile ağlayarak gittim bazen dayanılmaz oluyor
İnsallah canim sagolasin. Hepimizin yavrularini korusun rabbimRahat ol canım bir şey olmaz inşallah
Allah yardımcımız olsun gerçekten çok zor geçiyor sabah kalkıyorum her yerim tutulmuş belim de zaten fıtık var. Bir de şu progestan dan bıktım artık yanma yapıyor yaBugün resmen çatı kemiği ağrısından uyuyamadım sağımdan soluma zor dönüyorum ya yürümekte bile zorlanıyorum
Bol bol yat eğilme uzanma bol su tüketSelam kızlar Rabbım nasip ederse bende ıkız annesi olacagım. Tecrubelı hamilelere, bana tavsiyeniz varmı.. Suan 7 haftalıgım sureklı yatıom
Cok tesekkurler bunları genel olarak yapıyorum sureklı yatıs halindeyim bazen kalkıp cok hafıf islerini yapıom yemek yapma tuvalet falan temizleme eşimde ev supurme silme agır isleri yapıyorBol bol yat eğilme uzanma bol su tüket
Benim aynı şekildeydi her gittiğimde teke düşecek sandım ama çok şükür devam etti. Aralarında 5 gün var en son ayrıntılı da doktor bu fark hiç önemli değil dedi en başından öyle olması normal sonraki süreçte birinin geri kalması problem oluyor dedi. İçini ferah tut nasip tabi her şey ama bir şey olmaz bence ( inşallah)Merhaba tatlış anneler
Ben tüp bebek tedavisiyle 10 gün önce gebe olduğumu öğrendim. Geçen cumartesi 2 adet kese gördüm yalnız biri diğerinden daha küçük.
Doktorum muhtemelen tek devam edecek dedi ama ikiz bebeklerde birinin gelişiminin geriden geldiğini duyuyorum çevremden.
Sizlerde var mı böyle bir durum? Bebişlerinizin ikisinin de gelişimleri aynı mi? Ya da küçük kese görüp sonradan kardeşine yetişen oldu mu?