2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Cok tesekkurler bunları genel olarak yapıyorum sureklı yatıs halindeyim bazen kalkıp cok hafıf islerini yapıom yemek yapma tuvalet falan temizleme eşimde ev supurme silme agır isleri yapıyoreger
Eğer gebeliğin doktor tarafından riskli ilan edilmediyse yürüyüş yap hafif işlerini yap sürekli yatarsan rahim kanlanmaz. Tabi doktorunun tavsiyelerini mutlaka dinle

Eğer gebeliğin doktor tarafından riskli ilan edilmediyse yürüyüş yap hafif işlerini yap sürekli yatarsan rahim kanlanmaz. Tabi doktorunun tavsiyelerini mutlaka dinle
6. Haftada baslayan suan 7. Hafta dayım. Kahverengi lekelenme mevcut doktorum dinlen diyor sureklı bakalım bizde oyle yapıyoruz

Merhaba tatlış anneler 😍
Ben tüp bebek tedavisiyle 10 gün önce gebe olduğumu öğrendim. Geçen cumartesi 2 adet kese gördüm yalnız biri diğerinden daha küçük.
Doktorum muhtemelen tek devam edecek dedi ama ikiz bebeklerde birinin gelişiminin geriden geldiğini duyuyorum çevremden.
Sizlerde var mı böyle bir durum? Bebişlerinizin ikisinin de gelişimleri aynı mi? Ya da küçük kese görüp sonradan kardeşine yetişen oldu mu?
Benim de biri 5 gun kucuk canim en basindan beri o sekilde insallah senin de gun farkiyla ikisi de devam eder bol dinlen bol su ic 🤗

Kızlar bebeklerin hareketlerini iki tane olarak aynı şekilde hissedebiliyor musunuz. Benm soldaki çok hareketli sağdaki öyle değil ☹️
Benim de sagdaki daha hareketli soldaki o kadar degil artik neyden kaynaklaniyosa bu durum normal sanirim ikiz annelerinden cok duydum bunu bu topikte

Bı kez doktora sormuştum soldakinin yeri daha dar ondan demişti ama yani mesela baya büyüdüler artık ikisinin de yeri dar olmalı 😀 sağdaki günde sayılı hareket ediyor. Soldaki maşallah halay çekiyor
Benim soldaki başı aşağıda ayakları midemde sağdaki kafası kaburgamda u şeklinde duruyomuş ultrasonda baktıgında her seferinde sordum ikiside eşit hareket ediyo sen farketmiyosun dedi bana

Kızlar akıl akıldan üstündur bı fikre ihtiyacım var ikizlerinize oda yapacak mısınız yatağını nasıl almayı düşünüyorsunuz kafam çok karışık ilk etapta odasında tek yatamazlar sonuçta. Yatak odasına da iki yatak koyacak yerim yok bı tane yatağa ikisi yatabilir mi sizce 1 yaşına kadar 🙄

Kızlar akıl akıldan üstündur bı fikre ihtiyacım var ikizlerinize oda yapacak mısınız yatağını nasıl almayı düşünüyorsunuz kafam çok karışık ilk etapta odasında tek yatamazlar sonuçta. Yatak odasına da iki yatak koyacak yerim yok bı tane yatağa ikisi yatabilir mi sizce 1 yaşına kadar 🙄
Ben ilk etapta yatak odasına iki tane sığmayacağı için tek almayı düşünüyorum muhtemelen bir yasa doğru odasını yaparim

Kızlar bebeklerin hareketlerini iki tane olarak aynı şekilde hissedebiliyor musunuz. Benm soldaki çok hareketli sağdaki öyle değil ☹️
Benimde sağdaki kızım çok hareketli soldakini çok ayırt edemiyorum bazen sağlam vurursa.
Hatta dün akşam ağladım bisey mi oldu diye.
Bugün haftalık iğne günümüzdü sağlık ocağında hemsire nasıl gidiyo diye sorunca söyledim endişemi doppler varmış onunla bakiyolarmiş ,☺️baktılar kalp atım hızlarına rahat bı nefes aldım şükür.

Kızlarım biraz toparlandiktan sonra ev değişme büyütme niyetimiz var o sebeple odalarını yeni evde hazırlayacağım şimdilik dolap sifonyer almayı düşünüyorum çocuk odasına.Yatak odama iki beşik sığar benim öyle almayı düşünüyorum.

Benimde sağdaki kızım çok hareketli soldakini çok ayırt edemiyorum bazen sağlam vurursa.
Hatta dün akşam ağladım bisey mi oldu diye.
Bugün haftalık iğne günümüzdü sağlık ocağında hemsire nasıl gidiyo diye sorunca söyledim endişemi doppler varmış onunla bakiyolarmiş ,☺️baktılar kalp atım hızlarına rahat bı nefes aldım şükür.
Kaç haftaliksiniz acaba

X