-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #2.341
Aynen canım ya saat sayıyorumGünaydın kızlarbana sanki haftalar hiç gecmiyo gibi geliyo.Kizlarimin cicilerini yıkayıp ütülemek çantamızi hazırlamak için sabirsizlaniyorim 30.haftada hazırlayayım diyorum,siz ne düşünüyorsunuz.
Sorma canım aynı fikirdeyim durup durup koklarımAynen oyle zaman gecmiyor gibi heyecanla bekledigimiz icinben de 30 dan sonra dusunuyorum o tur hazirliklari simdiden yikasam o zaman bidaha yikarim
Ah ah evlat herşey demiSorma canım aynı fikirdeyim durup durup koklarım
Aynen canımAh ah evlat herşey demidaha doğmadan tüm dünyamız herseyimiz oldular.Ki bizler zor bulduk evlatlarımızı yillarin mücadelesi yavrularimiz
Joker güvenilir canim evet ama ben avent 120 CC lik cam olandan aldım mama için cam daha iyi olur bence.Zaten kulplu biberona geçince büyüklerini ve bebislere hafif olanını alicazKizlar mart annelerinden baska kizlardan da fikir aldim size de sormak istiyorum biberon bakiyorum da siz hangi biberonu dusunuyosunuz ya da aldiniz ? joker de avent natural pp 2li 90 liraya dusmus sizce alinir mi jokerden hic alisveris yapmadim guvenilir mi her yerde 120 orda indirime girmis 90 olunca kalite farki mi var ikililerde acaba dedim sizce ?
Bebekler buyumeye basladigi icin gerginlik de hissediyo olabilirsin ama mutlaka doktoruna danis canim kasilma olmasi ihtimaline karsin muhtemelen ilk dedigimdirMerhaba
Kizlar bu hafta cok kasildim ve rahmimde dolgunluk hissi var
Neden boyle oluyor.
Yasayaniniz var mi?
Benim kızların çoğu şeyi hazırMerhaba kızlar ben dün cinsiyetleri öğrenmiş bulunmaktayım rabbim nasip eder inşallah ikiz erkek bebeklerim olacak ,kalbimden hep bir kızım bir oğlum olacak geçiyordu,arkadaşlarım bana cinsiyet partisi yaptılar öyle küçük bi hazırlık balonu patlattım maviler varda ,pembe konfetiler yok şok... hislerim fena yanılmış.
Hep yorumlara bakıyorum 30. Haftadan sonra hazırlık yapılması gerekiyor katılıyorum ewt ama erken doğum aklınıza getirmeyin lütfen ben inanıyorum ufak tefek aksilikler olsada hepimiz 37.haftayı göreceğiz yormayın kendinizi ,kasılmaları olan arkadaşlar kalkıp bi kaç adım yürüyün oturunca daha çok artıyormuş burda okumuştum yine... hepimiz rabbime emanetiz kötü düşünmek yok..
Gerçekten mi maşallah ama iyi oldu bi yerde için rahat dimiBenim kızların çoğu şeyi hazırbüyük eşyaları kaldi sadece.30 dan snra mi sen alışveriş e başlayacaksın ?insan dayanamıyor ki.Buarada ogluşlarin hayırlı olsun sağlıkla dogsunlar
Masallah minik erkekler hayirla dogar insallah sagliklaMerhaba kızlar ben dün cinsiyetleri öğrenmiş bulunmaktayım rabbim nasip eder inşallah ikiz erkek bebeklerim olacak ,kalbimden hep bir kızım bir oğlum olacak geçiyordu,arkadaşlarım bana cinsiyet partisi yaptılar öyle küçük bi hazırlık balonu patlattım maviler varda ,pembe konfetiler yok şok... hislerim fena yanılmış.
Hep yorumlara bakıyorum 30. Haftadan sonra hazırlık yapılması gerekiyor katılıyorum ewt ama erken doğum aklınıza getirmeyin lütfen ben inanıyorum ufak tefek aksilikler olsada hepimiz 37.haftayı göreceğiz yormayın kendinizi ,kasılmaları olan arkadaşlar kalkıp bi kaç adım yürüyün oturunca daha çok artıyormuş burda okumuştum yine... hepimiz rabbime emanetiz kötü düşünmek yok..
Kıyafetleri küvet seti puset battaniye nevresim onları aldım canım.Besik falan daha sonra alırımGerçekten mi maşallah ama iyi oldu bi yerde için rahat diminasıl olsa herşey hazır ..kafamda var birşeyler bir tek beşik konusunda kararsızım sen ne aldın acaba... duruma göre hareket ederim şimdilik aş ermelerim rahatsızlıklıklarım geçti ya bi sakinlik var bende tadını çıkarıyorum
Güzel dileklerin içinde çok teşekkür ederim canım... çok güzel olacak herşey, hepimiz için inşallah..
Hayırlı olsunMerhaba kızlar ben dün cinsiyetleri öğrenmiş bulunmaktayım rabbim nasip eder inşallah ikiz erkek bebeklerim olacak ,kalbimden hep bir kızım bir oğlum olacak geçiyordu,arkadaşlarım bana cinsiyet partisi yaptılar öyle küçük bi hazırlık balonu patlattım maviler varda ,pembe konfetiler yok şok... hislerim fena yanılmış.
Amin canım inşallah ,teşekkür ederim..Hayırlı olsunben de içimden hep bir kız bir erkek geçiyordu çünkü keselerin şekilleri farklıydı araştırdığımda cinsiyet farkı diyordu ama benim de Allah izin verirse ikiz kızlarım oluyor sağlıkla gelsin hepimizin kuzucukları
Öbür konuda katılıyorum kötü ihtimal düşünmek yok hepimiz alacağız kucağımıza 37 den sonra inşallah
Amin inşallah canım .teşekkür ederimMasallah minik erkekler hayirla dogar insallah saglikla
Maşallah canım bende kızım olursa gökçe oğlum olursa baha koymayı düşünüyoruzNisa ~ Mısra son karar buydudeğişmezse yine
Canım nasıl oldun durumun nasıl kanama kesildi mi?Maşallah canım bende kızım olursa gökçe oğlum olursa baha koymayı düşünüyoruz
Çok şükr canım kesildi hastaneye yattığımdan beri oksapar kullanmıyorum onunla alakalı kesilmiş olabilir sen kullanıyormusun kan sulandırıcı . Ne güzel 2 kız evladı nasip edicek rabbimCanım nasıl oldun durumun nasıl kanama kesildi mi?
Benimde bir oğlan bir kız olsaydı utku ile nisa
Koyacaktim.İki kız supriz oldu ,
Kizlarimi öğrenince yaşadığım mutluluğu anlatamam
Evet canım hem kan sulandirici hap 150 likÇok şükr canım kesildi hastaneye yattığımdan beri oksapar kullanmıyorum onunla alakalı kesilmiş olabilir sen kullanıyormusun kan sulandırıcı . Ne güzel 2 kız evladı nasip edicek rabbim