2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Merhaba kızlar 24 haftalik oldmm ve artık nefes almakta çok zorlanıyorum böyle bişey yaşayan var mı. Sırtımı yaslayıp oturamiyorum bile nefesim daralıyor. Ancak yan uzanirsam rahat ediyorumm
Benim bacaklarımın iç tarafı çok ağrıyor sağımdan soluma zor dönüyorum nefes olayı ara sıra ben de de oluyor şimdiden böyleysem dlyorum hep rabbim güç versin inşallah

Bir dozunu dün diğer dozu bugün vuruldum doğuma kadar etkisi devam ediyormuş belirli bir süresi yok dedi doktorum benim de adet sancısı gibi sancım oldu aslında adet dönemimmiş sanırım o yüzden ama kasılma da var o yüzden riske atmak istemedi
Rahim boyu nasıl canım sancı mı var

Yaklasık iki hafta önce cok kasılmam oldu canım progestanla birlikte birkac fitil verdi doktorum rahim ağzına falan baktı cok sukur kısalma falan yoktu yatacaksın dedi 26ya kadar progestana devam edelim dedi diger fitiller bitti gecen hafta öyle canım ara ara olan sancılar gibi değildi sende kendini kontrol et benim hic dinmeden devam ettiği için aradım doktorumu aksatma derim doktorun görmesinde fayda var
Kasılma nasıl oluyor canım tarif eder misin

Günaydın kızlar nasılsınız?
Tetanoz asilarinizi oldunuz mu?
Benim 2017 den ilk dozum varmış ikinci doz için dün iğneye gittiğimde hemşire yapalım dedi bende erken doğumu tetikliyo riskli gebeliklerde diye geç yaptırmak istiyorum dedim.Hemsire de nasıl isterseniz öyle bı sorumluluk biz alamayiz istediğiniz vakit yaparız evet bazı hastalarda böyle şeylere sebep oluyo dedi.30 haftam dolunca yaptıracağım
Ben de 2017 de kızımda 2 doz olmuştum bu hamilelikte de 2 doz dediler birini yaptırdım ikinciyi yaptırmasam mı acaba

Ben de 2017 de kızımda 2 doz olmuştum bu hamilelikte de 2 doz dediler birini yaptırdım ikinciyi yaptırmasam mı acaba
Hemşire bana bırakti canım biz sorumluluk alamayiz ne zaman istersen yaparız dedi bende 30 haftam dolunca dedim.Benim doktorda ikiz hamile arkadaşa 29.haftada ciğer geliştirici yaparız demiş bakalım bu kez gitmem de bende soracağım.

Hemşire bana bırakti canım biz sorumluluk alamayiz ne zaman istersen yaparız dedi bende 30 haftam dolunca dedim.Benim doktorda ikiz hamile arkadaşa 29.haftada ciğer geliştirici yaparız demiş bakalım bu kez gitmem de bende soracağım.
Anladım canım evet senin tercihin canım hiçte olmayabilirsin.Ben de belki ikinci dozu yaptırmam

Sagol canim . Ben de civil gezdim çok cici şeyler aldım 😍 ama artık çok çabuk yoruluyorum
Yaaa civile girince kendimi kaybediyorum resmen 🙈çoğu şeylerini civilden aldım çok memnun kaldım internet sayfasından da getirttim.Hatta görmeden aliyorum diye riske atmak istemedim şimdilik 1 tane baby enzo marka puset aldım çok güzel geldi ikincisini de alicam.🥰

Yaaa civile girince kendimi kaybediyorum resmen 🙈çoğu şeylerini civilden aldım çok memnun kaldım internet sayfasından da getirttim.Hatta görmeden aliyorum diye riske atmak istemedim şimdilik 1 tane baby enzo marka puset aldım çok güzel geldi ikincisini de alicam.🥰
Ay sorma çok cici şeyler var 😍 kendimi kaybettim . Ben de puset alacağım beşik falan baktım

X