- 7 Şubat 2020
- 4.065
- 7.549
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #2.261
İkisi de olabiliyor zaman zaman canimValla bilmiyorum ki kasılma mı karnım mı geriliyor ama çok zorluyor
Kime soylesem daha bu ne ki diyor zatenŞimdiden böyle olduysan 30. Haftalarda düşünemiyorum
O yüzden iyi düşünmeye çalışıyorum karnında yer kalmadı ondan diyorumİkisi de olabiliyor zaman zaman canim
Kime soylesem daha bu ne ki diyor zaten
Tek bebek yerine iki bebek agrisi sancisi kasilmasi farkli oluyor canim evet vuruyolar alta kuzularO yüzden iyi düşünmeye çalışıyorum karnında yer kalmadı ondan diyorumzaten bazen çıkacaklar gibi oluyor alta doğru bi bi vuruyorlar
Rabbim kolaylık versin daha yol uzun nasıl olacakTek bebek yerine iki bebek agrisi sancisi kasilmasi farkli oluyor canim evet vuruyolar alta kuzular
Benim bacaklarımın iç tarafı çok ağrıyor sağımdan soluma zor dönüyorum nefes olayı ara sıra ben de de oluyor şimdiden böyleysem dlyorum hep rabbim güç versin inşallahMerhaba kızlar 24 haftalik oldmm ve artık nefes almakta çok zorlanıyorum böyle bişey yaşayan var mı. Sırtımı yaslayıp oturamiyorum bile nefesim daralıyor. Ancak yan uzanirsam rahat ediyorumm
Rahim boyu nasıl canım sancı mı varBir dozunu dün diğer dozu bugün vuruldum doğuma kadar etkisi devam ediyormuş belirli bir süresi yok dedi doktorum benim de adet sancısı gibi sancım oldu aslında adet dönemimmiş sanırım o yüzden ama kasılma da var o yüzden riske atmak istemedi
Kasılma nasıl oluyor canım tarif eder misinYaklasık iki hafta önce cok kasılmam oldu canım progestanla birlikte birkac fitil verdi doktorum rahim ağzına falan baktı cok sukur kısalma falan yoktu yatacaksın dedi 26ya kadar progestana devam edelim dedi diger fitiller bitti gecen hafta öyle canım ara ara olan sancılar gibi değildi sende kendini kontrol et benim hic dinmeden devam ettiği için aradım doktorumu aksatma derim doktorun görmesinde fayda var
Ben de 2017 de kızımda 2 doz olmuştum bu hamilelikte de 2 doz dediler birini yaptırdım ikinciyi yaptırmasam mı acabaGünaydın kızlar nasılsınız?
Tetanoz asilarinizi oldunuz mu?
Benim 2017 den ilk dozum varmış ikinci doz için dün iğneye gittiğimde hemşire yapalım dedi bende erken doğumu tetikliyo riskli gebeliklerde diye geç yaptırmak istiyorum dedim.Hemsire de nasıl isterseniz öyle bı sorumluluk biz alamayiz istediğiniz vakit yaparız evet bazı hastalarda böyle şeylere sebep oluyo dedi.30 haftam dolunca yaptıracağım
Özlem o bende de olmaya başladı resmen parmakları batiyo gibi sanki vurdukça ,Artık tuvaletteykende vurmaya başladılar çok tuhaf oluyom ozmn
Hadi gözün aydın canım sende sagsalim atlattin ,Selam kızlar nasılsınız? Ayrıntılım vardı bugün çok şükür kızlar iyiymiş :) bir daha bir ay sonra rutin kontrole gidebilirsin dedi.
Hemşire bana bırakti canım biz sorumluluk alamayiz ne zaman istersen yaparız dedi bende 30 haftam dolunca dedim.Benim doktorda ikiz hamile arkadaşa 29.haftada ciğer geliştirici yaparız demiş bakalım bu kez gitmem de bende soracağım.Ben de 2017 de kızımda 2 doz olmuştum bu hamilelikte de 2 doz dediler birini yaptırdım ikinciyi yaptırmasam mı acaba
Anladım canım evet senin tercihin canım hiçte olmayabilirsin.Ben de belki ikinci dozu yaptırmamHemşire bana bırakti canım biz sorumluluk alamayiz ne zaman istersen yaparız dedi bende 30 haftam dolunca dedim.Benim doktorda ikiz hamile arkadaşa 29.haftada ciğer geliştirici yaparız demiş bakalım bu kez gitmem de bende soracağım.
Az once acilden geldik biraz agrim vardi sukur sorun yok cok mu pipirikliyim acaba dedim kendimeRabbim kolaylık versin daha yol uzun nasıl olacak
Yaaa civile girince kendimi kaybediyorum resmenSagol canim . Ben de civil gezdim çok cici şeyler aldımama artık çok çabuk yoruluyorum
Neyin vardı canım geçmiş olsun.Az once acilden geldik biraz agrim vardi sukur sorun yok cok mu pipirikliyim acaba dedim kendime
Agrim vardi canim sanci giriyor gibiydi riske atip beklemeyeyim dedim 155 i arayip izin aldik izin mesaji gonderdiler tel.e gittik geldik sukur sorun yok dedi doktor baktiNeyin vardı canım geçmiş olsun.
Ay sorma çok cici şeyler varYaaa civile girince kendimi kaybediyorum resmençoğu şeylerini civilden aldım çok memnun kaldım internet sayfasından da getirttim.Hatta görmeden aliyorum diye riske atmak istemedim şimdilik 1 tane baby enzo marka puset aldım çok güzel geldi ikincisini de alicam.
Sağol canım valla içimiz rahatladı. Kızlar da aynı babasıHadi gözün aydın canım sende sagsalim atlattin ,
Rahat ol canım bir şey olmaz inşallahAz once acilden geldik biraz agrim vardi sukur sorun yok cok mu pipirikliyim acaba dedim kendime