2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Ya inşallah biter ... Çok şükür sizinki geçmiş ... ilaçları bende ne zaman keser diye düşünüyordum size bakınca biraz daha sabır ewt
Cok sukur canim. Emin ol senin de gececek bol dinlen ve ilaclari hic ihmal etme. Benim 20 haftada kesti proluton ve prolutexi. Progestan fitile halen devam hatta belki doguma kadar bile devam diyebilir bana

Sıkma canını inşallah düzelir hepimizde vardı kanama alanı

Cok sukur canim. Emin ol senin de gececek bol dinlen ve ilaclari hic ihmal etme. Benim 20 haftada kesti proluton ve prolutexi. Progestan fitile halen devam hatta belki doguma kadar bile devam diyebilir bana
Ben haftalık pruloton oluyorum doğuma kadar devam dedi doktorum..Keşke kesmeseydi seninde.Erken doğumu engelliyomus.

merhaba kızlar ben dün cinsiyet öğrenmeye gittim çok şükür iki oğlum olacak isim ne koymayı düşünüyorsunuz eşim ve ailesi daha cinsiyet belli olmadan erkek olursa kayın babamın ismini koyacaklarını söylediler kayın validem sözde karışmıyorum diyor hemen gitmiş kayın babama bebekler erkekmiş senin ismini koyacaklar demiş bu kadar ilaç iğne kullandım isim bile bize sorulmuyor sizler ne koyacaksınız oturdum ağladım moralimi bozdular

Hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşaallah valla şu isim konusunda gercekten sinir oluyorum ailelere ya herkes kendi cocugunun ismini koyabilir yani.dediğin gibi bütün sıkıntıyı sen cekiyosun onlar isim söylüyor benimkini koy sunu koy. Eşlerde de bitiyor bazı şeyler ama. Benim eşimde erkek olursa babamın ismini koycam diye tutturmustu hiç istemiyorum yani bana cekici gelmiyor çok şükür iki kızım olacak bu seferde kendi annem sakayla karışık söyleyip duruyor. İnsanın sevincini kursagında bırakıyorlar valla. Eşin ne dedi sen üzülünce peki?

başta çok sinirlendi sanki kabul etmek zorundayım kararını değiştirmem imkansız kimliği ben çıkaracağım görürsün koyar mıyım koyamaz mıyım falan dedi sonradan da bende babasıyım birini ben birini sen koy ben hakkımı babamın isminden yana kullanıyorum dedi ikinci isimde kabul etmiyorlar annemde isim önemli değil boş ver uzatma diyor ama gerçekten istemiyorum emrivaki yapmaları hiç hoşuma gitmiyor

Gerçekten bütün sıkıntıyı biz cekiyoruz ve herkes istediğini söyleyip yapabiliyor bende sinir oluyorum seni anlıyorum ama isim önemli değil konusuna katılmıyorum isim cok önemli bi konu yani bilmiyorum tabi kayınpederinin ismi nedir anlamı nedir ama bir cocugun anne baba üstündeki hakkıdır isim hakkı. Güzel ve anlamlı isim koymak anne babanın görevi. Bir de işin şu boyutu var ilerde cocugun ismini begenmemesi dalga gecilmeye müsait isimler secilmesi de bana göre düşünülmesi gereken bi konu cünkü psikolojik olarak cok fazla etkileniyor çocuklar

Sağlıkla gelsinler . Bu konuda tavrın net olsun tedavi olmasına gerek yok hemen hamile kalıp doğursan bile senin çocuğun ismini koyabilirsin eşin belki fikir verebilir ama dış güçler hayır:) eğer kayınbabanın ismi çok kötü değilse eşin hakkını ondan yana belki kullanabilir yine de sen sevmiyorsan bence olmamalı o senin evladın neticede

Buna anca esin tavrını koyarsa çözüm bulabilirsiniz isimle vs ile saygı olmaz herkes binbir emekle dünyaya getiriyo evlatlarını.
Anne babaya aittir böyle kararlar.Benim eşim kızlarının ismini kendi buldu asla öyle takıntıları yoktur ama bazı kişilerde aile baskisindan olabiliyo umarım asarsiniz bu durumu

Kızlar merhabalar
Hep okuyorum uzaktan artık yazmak istedim bende ikizlere hamileyim tüp bebek tedavisiyle oldu inşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz
9 yıldan sonra olunca daha evhamlı oluyor insan Allah’a emanet olsunlar inşallah
Bu süreçte daha aktif olmak istedim en azından birbirimizle fikir alışverişinde bulunabilirz
Sormak istediğim bir kaç şey var
Sizinde karnınızda anlık sertleşme oluyor mu bazen sağda bazen solda oluyor 20 sn sonra geçiyor bu durumu yaşayan varmı sık değil ama günde 1 ya da 2 kez yaşıyorum ikiz olunca korkmamak elde değil
Birde ptesi tetanoz aşısı yaptırdım yaptrdıktan sonra bebeklerin hareketlerinde azalma hissettim hareketlerini hissediyorum ama yoğun değil

Hayirli olsun canim bebislerin saglikla dogsun insallah. Daha dun sordum aynisini doktora onlar kasilma cok sık tekrarlar duzenli olursa mutlaka hastaneye git dedi. Onlemek icin bir ilac varmis nst de sanci cikarsa veririz dedi. En az 3 lt su ic kalsiyum aksatma dedi bi de canim. Tetanoz asisindan degildir canim bu haftalarda bir gun bir gunu tutmuyor bazen cok hareketli bazen daha durgun olabiliyolar.

Hayırlı olsun bebişlerin benimde kasılmalarım çok oluyo bazen canımı çok acıtıyo. Bugun üç dört kere olmuştur. Benim doktorumda olmasını bekleriz önemli olan düzenli aralıklarla sık sık olmasın dedi

Teşekkür ederim canım hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah
Yani sanki bebek toplanır gibi oluyor hatta dün sanki kafasıydı baskı hissi gibi oluyor kasılmamıdır
Dr uma söylemem gerekirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…