2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kızlar dün doktora gittim kasıklarım belim ağırıyor diye baktı şu an bir sıkıntı yok dedi ama progestanı 2 ye çıkardı ve dikkat et dedi beni iyice bi endişe aldı
Canım endişe etme bende ağrılarımi soyledim doktoruma çok normal iki çocuk taşıyorsun ve rahim iki kat buyuyo dedi.Progestani ağızdan mi aliyosun?ignen var mı haftalık?

Günaydın kızlar nasılsınız?Bel ağrınız var mı?
Bel ağrım oluyo genelde tek taraflı..
Buarada bebekleri iki taraflı da hissediyo musunuz?ben birini az hissediyorum genelde sağ tarafimda hareket çok korkuyorum herseyden.

Günaydın canım çok ayakta kalınca kısa süreli bel ağrısı oluyor bende de kendini yormamaya çalış. Harekete gelince o konuda ben de tedirginim çünkü çok ufak kıpırtılar hissediyorum benim kızlar biri altta biri üstte alttaki bir tık büyük olduğu için onu hissediyorum ama günde bir kere falan . Henüz güçlü bir tekme yemedim:)

Canım endişe etme bende ağrılarımi soyledim doktoruma çok normal iki çocuk taşıyorsun ve rahim iki kat buyuyo dedi.Progestani ağızdan mi aliyosun?ignen var mı haftalık?
İğneyi kestik canım progestan fitil kullanıyorum. Gece ağrım arttı acile geldik NST çekip serum verdiler idrar aldılar kendi doktorumu bekliyorum şimdi öğleye doğru ona gidecem

İğneyi kestik canım progestan fitil kullanıyorum. Gece ağrım arttı acile geldik NST çekip serum verdiler idrar aldılar kendi doktorumu bekliyorum şimdi öğleye doğru ona gidecem
İğneyi ben hiç bırakmadım pruloton oluyorum her hafta ayrıca sabah akşam fitil.Gece ne yaptın nst de bişey çıkmamıştır inşallah.İdrar yolu enfeksiyonu olabilir benim o gün sancilanmamda o çıktı tek kullanımlık ilaç içtim rahatladım biraz.Mutlaka haber ver çok geçmiş olsun kalben inanıyorum buradaki tüm arkadaşlarla sagsalim evlatlarımıza kavusacagimiza.

Ayakta fazla kalinca olabiliyor canim kolay iki can var iki kati agiriz tek gebelerden bol bol dinlen. Benim de sagdaki bebegim erkek o daha hareketli kizin hareketlerini daha az hissediyorum oglana gore endiselenme

Ayakta da kalmadım ama çok yatmaktan da oluyo olabilir evdeyim artık yatıyorum sürekli.Arada belime ağrı şiddetli giriyo.Sen bu haftadan snra kuvvetli hissedersin artık kilo aldıkça sağlam vuruyolar

Bakalım canım sonucu bekliyoruz inşallah Rabbim zor ulaştığımız yavrularımıza kavuşmayı da nasip etsin inşallah

Ayakta fazla kalinca olabiliyor canim kolay iki can var iki kati agiriz tek gebelerden bol bol dinlen. Benim de sagdaki bebegim erkek o daha hareketli kizin hareketlerini daha az hissediyorum oglana gore endiselenme
Bazen savaş halindeler bazende biri daha az hissediliy gün perinatolog kardeşini kapatiyo diğeri çok rahat diyodu sigmiyo galiba yavrularım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…