- 15 Ekim 2019
- 1.619
- 1.228
- 36
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #2.021
Canım endişe etme bende ağrılarımi soyledim doktoruma çok normal iki çocuk taşıyorsun ve rahim iki kat buyuyo dedi.Progestani ağızdan mi aliyosun?ignen var mı haftalık?Kızlar dün doktora gittim kasıklarım belim ağırıyor diye baktı şu an bir sıkıntı yok dedi ama progestanı 2 ye çıkardı ve dikkat et dedi beni iyice bi endişe aldı
Canım benim çok geçmiş olsun eminim ne desek seni teselli etmeyecek.Rabbim diğer yavruna uzun ömürler versin.Kızlar malesef ikizlerimden biri gelişememiş ve kalbi durmuş
Allah diğer yavruna uzun sağlıklı ömür versinKızlar malesef ikizlerimden biri gelişememiş ve kalbi durmuş
Amin inşallah Allahım ona sağlıklı ömür versinCanım benim çok geçmiş olsun eminim ne desek seni teselli etmeyecek.Rabbim diğer yavruna uzun ömürler versin.
Allah diğer yavruna uzun sağlıklı ömür versin
Allah digerine saglik versin hayirla dogsun canim insallah diger yavrun icin guclu ol
Amin inşallahİnşallah öbürünü sağlıkla alırsın kucağına
Amin inşallahRabbim diğerini korusun size bağışlasın inşallah geçmiş olsun..
Amin inşallahAllah öbürüne sağlık versin hayırlısıyla dogurmayı nasip etsin canım üzülmüşsündür tabi ama digeri icin iyi olmalısın
Günaydın canım çok ayakta kalınca kısa süreli bel ağrısı oluyor bende de kendini yormamaya çalış. Harekete gelince o konuda ben de tedirginim çünkü çok ufak kıpırtılar hissediyorum benim kızlar biri altta biri üstte alttaki bir tık büyük olduğu için onu hissediyorum ama günde bir kere falan . Henüz güçlü bir tekme yemedim:)Günaydın kızlar nasılsınız?Bel ağrınız var mı?
Bel ağrım oluyo genelde tek taraflı..
Buarada bebekleri iki taraflı da hissediyo musunuz?ben birini az hissediyorum genelde sağ tarafimda hareket çokkorkuyorum herseyden.
İğneyi kestik canım progestan fitil kullanıyorum. Gece ağrım arttı acile geldik NST çekip serum verdiler idrar aldılar kendi doktorumu bekliyorum şimdi öğleye doğru ona gidecemCanım endişe etme bende ağrılarımi soyledim doktoruma çok normal iki çocuk taşıyorsun ve rahim iki kat buyuyo dedi.Progestani ağızdan mi aliyosun?ignen var mı haftalık?
İğneyi ben hiç bırakmadım pruloton oluyorum her hafta ayrıca sabah akşam fitil.Gece ne yaptın nst de bişey çıkmamıştır inşallah.İdrar yolu enfeksiyonu olabilir benim o gün sancilanmamda o çıktı tek kullanımlık ilaç içtim rahatladım biraz.Mutlaka haber ver çok geçmiş olsun kalben inanıyorum buradaki tüm arkadaşlarla sagsalim evlatlarımıza kavusacagimiza.İğneyi kestik canım progestan fitil kullanıyorum. Gece ağrım arttı acile geldik NST çekip serum verdiler idrar aldılar kendi doktorumu bekliyorum şimdi öğleye doğru ona gidecem
Ayakta fazla kalinca olabiliyor canim kolay iki can var iki kati agiriz tek gebelerden bol bol dinlen. Benim de sagdaki bebegim erkek o daha hareketli kizin hareketlerini daha az hissediyorum oglana gore endiselenmeGünaydın kızlar nasılsınız?Bel ağrınız var mı?
Bel ağrım oluyo genelde tek taraflı..
Buarada bebekleri iki taraflı da hissediyo musunuz?ben birini az hissediyorum genelde sağ tarafimda hareket çokkorkuyorum herseyden.
Ayakta da kalmadım ama çok yatmaktan da oluyo olabilir evdeyim artık yatıyorum sürekli.Arada belime ağrı şiddetli giriyo.Sen bu haftadan snra kuvvetli hissedersin artıkGünaydın canım çok ayakta kalınca kısa süreli bel ağrısı oluyor bende de kendini yormamaya çalış. Harekete gelince o konuda ben de tedirginim çünkü çok ufak kıpırtılar hissediyorum benim kızlar biri altta biri üstte alttaki bir tık büyük olduğu için onu hissediyorum ama günde bir kere falan . Henüz güçlü bir tekme yemedim:)
Bakalım canım sonucu bekliyoruz inşallah Rabbim zor ulaştığımız yavrularımıza kavuşmayı da nasip etsin inşallahİğneyi ben hiç bırakmadım pruloton oluyorum her hafta ayrıca sabah akşam fitil.Gece ne yaptın nst de bişey çıkmamıştır inşallah.İdrar yolu enfeksiyonu olabilir benim o gün sancilanmamda o çıktı tek kullanımlık ilaç içtim rahatladım biraz.Mutlaka haber ver çok geçmiş olsun kalben inanıyorum buradaki tüm arkadaşlarla sagsalim evlatlarımıza kavusacagimiza.
Bazen savaş halindelerAyakta fazla kalinca olabiliyor canim kolay iki can var iki kati agiriz tek gebelerden bol bol dinlen. Benim de sagdaki bebegim erkek o daha hareketli kizin hareketlerini daha az hissediyorum oglana gore endiselenme
Amin canım benim kavuşacağız inşallahBakalım canım sonucu bekliyoruz inşallah Rabbim zor ulaştığımız yavrularımıza kavuşmayı da nasip etsin inşallah
Amin canim kalbini ferah tut guzel gidecek herseyBakalım canım sonucu bekliyoruz inşallah Rabbim zor ulaştığımız yavrularımıza kavuşmayı da nasip etsin inşallah
Aynisi benim de oyle bazen parti mi ne yapiyolar icerde bazen de sessiz sakinler hele soldaki daha bi sessizBazen savaş halindelerbazende biri daha az hissediliy gün perinatolog kardeşini kapatiyo diğeri çok rahat diyodu sigmiyo galiba yavrularım