- 10 Ağustos 2019
- 1.502
- 1.797
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #2.101
Çok dikkat et kendine canım ama korkma hamilelerin çoğu yaşamıştır kanama bende yaşadım üç dört gün sürdü doktor yatırayım falan dedi ama ben kabul etmemiştim virüsten dolayı dinlenince geçti bol su iç bideBenım için dua edin arkadaşlarım hastanede yatıyorum sabah wc kalktığımda pıhtı şeklinde ciddi bi kanamam oldu bebeğimin kalp atışı var ama kese etrafında kanama alanı varmış hala da devam ediyor kanamam gözlemliycekler rabbim bebeğimi benden almasın
İçinizi ferah tutun kötüyü hiç düşünmeyin. Arkadaşımda da vardı kanama alanı. Dinlenme, bol sıvı, ilaç takviyesi falan derken birden kesildi ve şuanda 1 buçuk yaşında oğlu var. Dua edin iyi düşünün hiç bir şey olmaz Allah'ın izniyleBenım için dua edin arkadaşlarım hastanede yatıyorum sabah wc kalktığımda pıhtı şeklinde ciddi bi kanamam oldu bebeğimin kalp atışı var ama kese etrafında kanama alanı varmış hala da devam ediyor kanamam gözlemliycekler rabbim bebeğimi benden almasın
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucagına almayı nasip eder inşaallah bu günleri unutursun canım gözlem altında olman iyi olmuş inşaallah hemen atlatırsınBenım için dua edin arkadaşlarım hastanede yatıyorum sabah wc kalktığımda pıhtı şeklinde ciddi bi kanamam oldu bebeğimin kalp atışı var ama kese etrafında kanama alanı varmış hala da devam ediyor kanamam gözlemliycekler rabbim bebeğimi benden almasın
Çok geçmiş olsun canım korkma kanama alanı geçer ignelerle vs toparlanirsin bizleri de haberdar et.Allahim evladını sana bağışlasınBenım için dua edin arkadaşlarım hastanede yatıyorum sabah wc kalktığımda pıhtı şeklinde ciddi bi kanamam oldu bebeğimin kalp atışı var ama kese etrafında kanama alanı varmış hala da devam ediyor kanamam gözlemliycekler rabbim bebeğimi benden almasın
Çok geçmiş olsun nasibi varsa yaşayacak öyle düşün inşallah seni bırakmaz sağlıkla alırsın kucağınaBenım için dua edin arkadaşlarım hastanede yatıyorum sabah wc kalktığımda pıhtı şeklinde ciddi bi kanamam oldu bebeğimin kalp atışı var ama kese etrafında kanama alanı varmış hala da devam ediyor kanamam gözlemliycekler rabbim bebeğimi benden almasın
Kanama alani bende de oldu kayboldu canim bol dinlen ilaclarini ihmal etme bol dua gececek emin ol bebegini sana bagislasin rabbim guzel olacak sonuc icini ferah tutBenım için dua edin arkadaşlarım hastanede yatıyorum sabah wc kalktığımda pıhtı şeklinde ciddi bi kanamam oldu bebeğimin kalp atışı var ama kese etrafında kanama alanı varmış hala da devam ediyor kanamam gözlemliycekler rabbim bebeğimi benden almasın
korkmayin, hemen kotu de dusunmeyin. burdaki cogu arkadasim gibi,sizin gibi, ben de yasadim 11.haftadaydim o zaman. ilaclarla dinlenmeyle ben de atlattim, dilerim siz de atlatirsiniz, iyi dusunun iyi olsun, saglikla gelsin bebeginiz insallah kucaginiza..Benım için dua edin arkadaşlarım hastanede yatıyorum sabah wc kalktığımda pıhtı şeklinde ciddi bi kanamam oldu bebeğimin kalp atışı var ama kese etrafında kanama alanı varmış hala da devam ediyor kanamam gözlemliycekler rabbim bebeğimi benden almasın
Rabbim şifa versin ... hastaneye yatman iyi olmuş orda inşallah güzel haberler alırız senden...Benım için dua edin arkadaşlarım hastanede yatıyorum sabah wc kalktığımda pıhtı şeklinde ciddi bi kanamam oldu bebeğimin kalp atışı var ama kese etrafında kanama alanı varmış hala da devam ediyor kanamam gözlemliycekler rabbim bebeğimi benden almasın
Canım bende yarına aldım güzel haberler olsun inşallahSeninle aynı doğum tarihlerimiz de. Ben yarin gideceğim. 21.haftadayiz 20+4 oluyorum yarın. Ayrıntılıyi geciktirme derim. Ikizlerde gec olmamali dedi doktorum.
Canım nasıl oldun seni merak ettim inşallah herşey yolundadır.Benım için dua edin arkadaşlarım hastanede yatıyorum sabah wc kalktığımda pıhtı şeklinde ciddi bi kanamam oldu bebeğimin kalp atışı var ama kese etrafında kanama alanı varmış hala da devam ediyor kanamam gözlemliycekler rabbim bebeğimi benden almasın
Hastane de yatıyorum hala kanamam azaldı bebiş iyi şükür sabah kalp atışına bakıldı iyi dediler şükür arkadaşımCanım nasıl oldun seni merak ettim inşallah herşey yolundadır.
Korkma geçecek Allah'ın izniyleHastane de yatıyorum hala kanamam azaldı bebiş iyi şükür sabah kalp atışına bakıldı iyi dediler şükür arkadaşım
Cok sukur canim gececek emin olHastane de yatıyorum hala kanamam azaldı bebiş iyi şükür sabah kalp atışına bakıldı iyi dediler şükür arkadaşım
Geçmiş olsun canım. Benim de 9.haftada kanamam.oldu baya düşük yapiyorum sandim. 1 gece hastanede kaldim. Şükür şu an gecti. Insallah senin de gecer.Benım için dua edin arkadaşlarım hastanede yatıyorum sabah wc kalktığımda pıhtı şeklinde ciddi bi kanamam oldu bebeğimin kalp atışı var ama kese etrafında kanama alanı varmış hala da devam ediyor kanamam gözlemliycekler rabbim bebeğimi benden almasın
Benim de bugün. Insallah güzel haberler alırız.Canım bende yarına aldım güzel haberler olsun inşallah
Şükür inşallah benımde geçer bidaha olmaz inşallah canımGeçmiş olsun canım. Benim de 9.haftada kanamam.oldu baya düşük yapiyorum sandim. 1 gece hastanede kaldim. Şükür şu an gecti. Insallah senin de gecer.
Senın kanamam çok muydu nasıldı pıhtılı mıydıGeçmiş olsun canım. Benim de 9.haftada kanamam.oldu baya düşük yapiyorum sandim. 1 gece hastanede kaldim. Şükür şu an gecti. Insallah senin de gecer.
Senin haftalarinda olmustu benim de kanama alani canimSenın kanamam çok muydu nasıldı pıhtılı mıydı
Kalbi duran bebeği atmaya çalışıyormş canım o yüzden kanama olmuşSenin haftalarinda olmustu benim de kanama alani canim