2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Benım için dua edin arkadaşlarım hastanede yatıyorum sabah wc kalktığımda pıhtı şeklinde ciddi bi kanamam oldu bebeğimin kalp atışı var ama kese etrafında kanama alanı varmış hala da devam ediyor kanamam gözlemliycekler rabbim bebeğimi benden almasın

Çok dikkat et kendine canım ama korkma hamilelerin çoğu yaşamıştır kanama bende yaşadım üç dört gün sürdü doktor yatırayım falan dedi ama ben kabul etmemiştim virüsten dolayı dinlenince geçti bol su iç bide

İçinizi ferah tutun kötüyü hiç düşünmeyin. Arkadaşımda da vardı kanama alanı. Dinlenme, bol sıvı, ilaç takviyesi falan derken birden kesildi ve şuanda 1 buçuk yaşında oğlu var. Dua edin iyi düşünün hiç bir şey olmaz Allah'ın izniyle

Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucagına almayı nasip eder inşaallah bu günleri unutursun canım gözlem altında olman iyi olmuş inşaallah hemen atlatırsın

Çok geçmiş olsun canım korkma kanama alanı geçer ignelerle vs toparlanirsin bizleri de haberdar et.Allahim evladını sana bağışlasın

Çok geçmiş olsun nasibi varsa yaşayacak öyle düşün inşallah seni bırakmaz sağlıkla alırsın kucağına

Kanama alani bende de oldu kayboldu canim bol dinlen ilaclarini ihmal etme bol dua gececek emin ol bebegini sana bagislasin rabbim guzel olacak sonuc icini ferah tut

korkmayin, hemen kotu de dusunmeyin. burdaki cogu arkadasim gibi,sizin gibi, ben de yasadim 11.haftadaydim o zaman. ilaclarla dinlenmeyle ben de atlattim, dilerim siz de atlatirsiniz, iyi dusunun iyi olsun, saglikla gelsin bebeginiz insallah kucaginiza..

Rabbim şifa versin ... hastaneye yatman iyi olmuş orda inşallah güzel haberler alırız senden...

Canım nasıl oldun seni merak ettim inşallah herşey yolundadır.

Geçmiş olsun canım. Benim de 9.haftada kanamam.oldu baya düşük yapiyorum sandim. 1 gece hastanede kaldim. Şükür şu an gecti. Insallah senin de gecer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…