Merhaba kızlar bugün perinatolog randevum vardı.. 13hafta 4 günlük olmuşlar bebeklerim.. şimdi rahim azına yakın kanama alanı varmış plasentanın arkasında perinatolog illa kötü bişiy demiyorum ama bu kanama devam ederse düşük olabilir dedi..önceden kalmış temizlenmemişte olabilir dedi .. allaha emanetiz kötü bişiy düşünmek istemiyorum...rahim boyu 40cm...ense kalınlığı 1. Küsür bişiy dedi ama aklımda kalmamış 2tarama zaten iptal ,isterseniz 17. Haftada gelin amniosentez yapalım dedi..onuda düşünmüyorum otistik vb. Olsa ben aldırmam kıyamam dedim ...20. Haftada ayrıntılı ya bekliyorum dedi.. cinsiyet için birbirlerine dönükler göremedi biraz daha heyecan yapıcaz anlaşılan .. zaman çok hızlı ilerliyo daha dün gibi ilk testimi yapmıştım o heyecanla kan vermeye gitmiştim... Bu arada farklı doktora gidince tedirgin oluyorsun kullandığım ilaçları sayınca çok çok fazla buldu. Seni progesteron a batırıp çıkarır gibi oldu dedi
ne diyeceğimi bilemedim ilaçlarını kullan ama çok bi şey değiştirmez dedi ..öyle işte hepimizin Allah yardımcımız olsun inşallah... hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsun..