2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Teşekkür ederim canım
Benimde günde 2 kez oluyo bazen 1 oluyor öyle üst üste olmadı hiç

Teşekkür ederim canım hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah
Yani sanki bebek toplanır gibi oluyor hatta dün sanki kafasıydı baskı hissi gibi oluyor kasılmamıdır
Dr uma söylemem gerekirmi
Evet canim o toplanma hissi kasilma. Duzenli olmuyor anladigim kadariyla endiselenme ama ihmal de etme doktorunu bilgilendir mutlaka kontrole gittiginde. Yavas yavas doguma hazirlik basliyor rahimde o yuzden olabiliyormus bu tarz kasilmalar

Ben eşime bunca şeyi ben yükleniyorum,9ay karnımda taşıcam ilk kızım acemiliğime denk geldi gerçi adını kayınpeder koydu Hazal güzeldi.. ama hayır şimdi isim benden sorulur cinsiyet belli değil ama çift oldukları için çift isim olcak dedim mesela güldü bişiy demedi güzel uyumlu bişiy bul dedi ...
Sibel Tuba..
Selim Taha...
Duruma göre tabi.. bu isimler kalıcı ama..bir kız bir erkek hissediyorum hep..sanada kıyamam eşin anlayışsızlık ediyor

Kayin babanin ismi guzelse icine siniyorsa olabilir ama guzel diye de icine sinmeyen bi isim icin zorlamamalari gerek bence. Ne sartlarda dunyaya geliyor bebekler hic dusunen yok anneler neler yasiyor

Evet canim o toplanma hissi kasilma. Duzenli olmuyor anladigim kadariyla endiselenme ama ihmal de etme doktorunu bilgilendir mutlaka kontrole gittiginde. Yavas yavas doguma hazirlik basliyor rahimde o yuzden olabiliyormus bu tarz kasilmalar
Ya çok erken değilmi bilemedim korksammı bilemedim

Ya çok erken değilmi bilemedim korksammı bilemedim
Doktorlar olmamali cok erken daha demediklerine gore olabiliyor demekki canim burda kac arkadasa sorsak mutlaka yasamistir kasilma. Ama tabiiki doktorunu kontrolunde bilgilendir. Diyorumya daha dun sordum cok erken gibi bise demedi bol su ic dedi.

Doktorlar olmamali cok erken daha demediklerine gore olabiliyor demekki canim burda kac arkadasa sorsak mutlaka yasamistir kasilma. Ama tabiiki doktorunu kontrolunde bilgilendir. Diyorumya daha dun sordum cok erken gibi bise demedi bol su ic dedi.
Anladım canım dr u arayıp söyledim az önce normaldir ded sıklaşırsa ağrın olursa gel dedi
Ayrıntılı ultrason 22. Haftada 24. Haftada da kendisi çağırdı
Canım sizi kaç haftada bir çağırıyor 4 hafta diyo bana hep
Ayrıntılı ultrason a gittnzmi

İcin biraz rahatlamistir araman iyi olmus canim. Bana da 4 hafta diyo aksi bir durum olmadikca. Pandemiden dolayi birazda cok sık gidilmesi taraftari degil. Evet ayrintili yapildi bana sukur yolunda hersey.

İcin biraz rahatlamistir araman iyi olmus canim. Bana da 4 hafta diyo aksi bir durum olmadikca. Pandemiden dolayi birazda cok sık gidilmesi taraftari degil. Evet ayrintili yapildi bana sukur yolunda hersey.
Sanırım sık olması sıkıntı olur Kaçıncı haftada yapıldı canım ayrıntılı

Bana 22 de git dedi ama geç mi olur acaba
Birde 20. Haftadayken uygulama 21 diyo ya bu hesaba göre hangi haftada olmuş oluyorz
Mesela şimdi takvimde 21 diyor ya ben 20+2 deyim haftaya 21+ larda 22. Haftamı olck
Gec degil 24e kadar gidilebiliyor. Evet canim 20+2 yani 21.haftanin icindesin demek

Bizimkiler karışmaz. Esim de o konuda anlayislidir. Kendisi bile koymak istemez.Zorla koyacak degiller. Izin vermem kendi adima. Bir de kayınpeder ismini koyunca illaki ayrim yapılıyor. Kendi ismi olunca ona ayri düşkün oluyorlar. Cevremden cok duydum. Insallah orta yolu bulursunuz.

Bana 22 de git dedi ama geç mi olur acaba
Birde 20. Haftadayken uygulama 21 diyo ya bu hesaba göre hangi haftada olmuş oluyorz
Mesela şimdi takvimde 21 diyor ya ben 20+2 deyim haftaya 21+ larda 22. Haftamı olck
Seninle aynı doğum tarihlerimiz de. Ben yarin gideceğim. 21.haftadayiz 20+4 oluyorum yarın. Ayrıntılıyi geciktirme derim. Ikizlerde gec olmamali dedi doktorum.

Seninle aynı doğum tarihlerimiz de. Ben yarin gideceğim. 21.haftadayiz 20+4 oluyorum yarın. Ayrıntılıyi geciktirme derim. Ikizlerde gec olmamali dedi doktorum.
Her doktorun tarzı farklı sanırım bana da hem doktorum hem de çekecek olan Prof ne kadar çok büyürlerse ( Allah korusun ) bir sorun çıkarsa görülme ihtimali daha fazla demişti ben haftaya gideceğim yani 21+1 de . Hatta bazı ikiz hamilelere 24 . Ve 28. Haftada yapıyor tanıdığım başka bir doktor

He doktorun bir yogurt yeyisi var demekki bilim bile 2 ye hatta 3 e 4 e ayriliyor bazen
Öyle tabi matematikte bile doğru sonuca giden birden fazla yol var :) bebişlerimiz sağlıkla gelsin de detaylar çok önemli değil. Eskiden annelerimiz kaç kere girerdi ki ultrasona vücut bir şekilde sağlıklı doğurmaya odaklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…