- 15 Ekim 2019
- 1.619
- 1.228
- 36
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #2.041
Evet benimde soldaki öyle aynen canim.Aynisi benim de oyle bazen parti mi ne yapiyolar icerde bazen de sessiz sakinler hele soldaki daha bi sessiz
Soldakinin plesenta onde mi senin deEvet benimde soldaki öyle aynen canim.
Acaba bizim hissiyatimizla mi alakalı yoksa soldaki yavrumuza yer kısıtlı mi kaliyo
Hiç bilmiyorum canım ama doktor plesenta yerleri beslenme akışı gayet iyi dedi c.tesiSoldakinin plesenta onde mi senin de
Benim soldakinin plesenta onde ben ondan mi acaba daha az hissediyorum diye dusunuyorum daHiç bilmiyorum canım ama doktor plesenta yerleri beslenme akışı gayet iyi dedi c.tesi
Şimdi çıktık doktor dinlen bi sıkıntı olursa gelirsin dedi haftaya şeker yüklemesi var zatenAmin canım benim kavuşacağız inşallah
Canım şükürŞimdi çıktık doktor dinlen bi sıkıntı olursa gelirsin dedi haftaya şeker yüklemesi var zaten
Dinlenince geçse deriz ki ondan oluyor ama işte sürekli olunca korkuyor insanCanım şükürdoktoruma da diğer doktorada h.sonu ilk sorduğum şey agrilarim oldu.
İkisi de normal olabilir iki çocuk tasiyosun rahim iki kat buyuyo dedi.Sanirim aliscaz bu duruma benimde bu sabah vardı ağrılarım uyudum uyandım dinlendim öyle idare ediyoruz işte.Allah beterinden korusun hepimizi sagsalim kucağımıza alalım hepimiz.Tekrar geçmiş olsun.
Malesef öyle bugün de benim sızı gibi kasıklarım agriyo.ilk 13 hafta sürekli böyle ayrım olmustu şimdi tekrar başladı inşallah o zamanki gibi normaldir.Dinlenince geçse deriz ki ondan oluyor ama işte sürekli olunca korkuyor insan
Benim de bel ağrılarım başladı. Biraz iş yapayım hemen ağrıyor. Akşamları cok fena rahatsiz oluyorum siskinlik oluyor baya. Ben de daha çok solda hissediyorum. Nadiren sağda hissediyirum.Günaydın kızlar nasılsınız?Bel ağrınız var mı?
Bel ağrım oluyo genelde tek taraflı..
Buarada bebekleri iki taraflı da hissediyo musunuz?ben birini az hissediyorum genelde sağ tarafimda hareket çokkorkuyorum herseyden.
Evet canım benim de öyle bacaklarım kopuyor sanki doktor ısrarla magnezyum vermiyor ama hem kasılmalara hem ağrılara iyi geliyormuş alış kullanmayı düşünüyorum doğrusuM
Malesef öyle bugün de benim sızı gibi kasıklarım agriyo.ilk 13 hafta sürekli böyle ayrım olmustu şimdi tekrar başladı inşallah o zamanki gibi normaldir.
Bana sonradan bir ilac ekledi kalsiyum, magnezyum, çinko iceren. Balik hapi zaten kullaniyordum.Evet canım benim de öyle bacaklarım kopuyor sanki doktor ısrarla magnezyum vermiyor ama hem kasılmalara hem ağrılara iyi geliyormuş alış kullanmayı düşünüyorum doğrusu
Canım o zaman normal bu ağrılar Çok şükür bişey cikmiyo doktora gittiğimizde herşey yolunda gorunuyo dua etmekten yatıp dinlenmekten başka çıkar yolumuz yok malesef.Rahim uzunluğuna baktılar mi?Benim ağrım olduğunda ilk ona bakildi.Hatta spekulum ile de muayene etmek istediler ona izin vermedim.Evet canım benim de öyle bacaklarım kopuyor sanki doktor ısrarla magnezyum vermiyor ama hem kasılmalara hem ağrılara iyi geliyormuş alış kullanmayı düşünüyorum doğrusu
Vajinaya vuruyolar gibi hissediyorum ben bazen bildigin tekme yiyorumKızlar hani bebekleri vajinada hissediyoruz demiştiniz yasanki böyle vajinada gaz varmış gibi bı hissiyatla mi başladı bugünden itibaren olmaya basladi da bilemedim
Ayrıntılıda bakıldı geçen haftada baktı iyi dedi bi risk görürsem zaten yatırırım ben dedi güvenmekten başka çarem yokCanım o zaman normal bu ağrılar Çok şükür bişey cikmiyo doktora gittiğimizde herşey yolunda gorunuyo dua etmekten yatıp dinlenmekten başka çıkar yolumuz yok malesef.Rahim uzunluğuna baktılar mi?Benim ağrım olduğunda ilk ona bakildi.Hatta spekulum ile de muayene etmek istediler ona izin vermedim.
Aynen canim benimde kendi tüp bebek doktorum hep bakiyo h.sonu da ayrıntılı da inceledi gayet iyi riskin vs yok rahimi karnından da iyi gördüm vajinal de dedi.Allaha emanet evlatlarımız dua edelim bol bol.Ayrıntılıda bakıldı geçen haftada baktı iyi dedi bi risk görürsem zaten yatırırım ben dedi güvenmekten başka çarem yok
Kanama alani benim de vardi canim 10.hafta gibi ortaya cikti 18 19 a kadar surdu kaybolmasi senin de kaybolacaktir insallah icini ferah tut bol dinlen ilaclar onemli hic aksatmadan kullan.Merhaba kızlar bugün perinatolog randevum vardı.. 13hafta 4 günlük olmuşlar bebeklerim.. şimdi rahim azına yakın kanama alanı varmış plasentanın arkasında perinatolog illa kötü bişiy demiyorum ama bu kanama devam ederse düşük olabilir dedi..önceden kalmış temizlenmemişte olabilir dedi .. allaha emanetiz kötü bişiy düşünmek istemiyorum...rahim boyu 40cm...ense kalınlığı 1. Küsür bişiy dedi ama aklımda kalmamış 2tarama zaten iptal ,isterseniz 17. Haftada gelin amniosentez yapalım dedi..onuda düşünmüyorum otistik vb. Olsa ben aldırmam kıyamam dedim ...20. Haftada ayrıntılı ya bekliyorum dedi.. cinsiyet için birbirlerine dönükler göremedi biraz daha heyecan yapıcaz anlaşılan .. zaman çok hızlı ilerliyo daha dün gibi ilk testimi yapmıştım o heyecanla kan vermeye gitmiştim... Bu arada farklı doktora gidince tedirgin oluyorsun kullandığım ilaçları sayınca çok çok fazla buldu. Seni progesteron a batırıp çıkarır gibi oldu dedine diyeceğimi bilemedim ilaçlarını kullan ama çok bi şey değiştirmez dedi ..öyle işte hepimizin Allah yardımcımız olsun inşallah... hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsun..
Ya inşallah biter ... Çok şükür sizinki geçmiş ... ilaçları bende ne zaman keser diye düşünüyordum size bakınca biraz daha sabır ewtKanama alani benim de vardi canim 10.hafta gibi ortaya cikti 18 19 a kadar surdu kaybolmasi senin de kaybolacaktir insallah icini ferah tut bol dinlen ilaclar onemli hic aksatmadan kullan.