Haberlerini eksik etmeyesin canim
Kaç günde bir oluyorsun canim döngü olarak ay şimdiye olmasi lazımdı
Hamileyim galibaHaberlerini eksik etmeyesin canim
Kaç günde bir oluyorsun canim döngü olarak ay şimdiye olmasi lazımdı
Tebrik ederim , sizin adınıza çok sevindimHamileyim galiba
Hamileyim galiba
Tebrik ederim, harika bir haberHamileyim galiba
Hayırlısıyla balım bana hacdan bi buğday geldi onu kullanacağım bana nasip olursa kalanını burdan bir arkadaşa yollarım
Bat ne zaman canım yarın test yapacak misin
Amiin canım inşallah çok bekletmez Allah'ım
Şunun şurasında sabaha ne kaldı ki canım heyecanla bekliyorum
Test yaptım maalesef negatif.
İnşallah sizler çift çizgiyi görürsünüz bu ay kızlarbende nasipse önümüzdeki ay görürüm İnşallah
Hadi bakalım hayırlı haberler alalım hepimiz bu ay inşaAllahBir düzensizlik olmazsa 12sinde canımnasibimizde varsa olur
Çok teşekkür ederim canım, ben zaten negatife hazırlamıştım kendimi çok kaptırmamıştım. Rabbim ne zaman nasip ederse deyip bekliyorum artıkinşallah canım inşallah hepimiz bir gün göreceğiz o çizgileri ama sadece bir vakti zamanı var, sakın üzülme
merhaba canım benimde çoğu zaman 2 gün pik gösteriyor yarın silikleşecektir muhtemelen daha çatlamamışKızlar bugün de böyle çıktı ovü? Düne göre biraz daha silik ama yine de koyukafam karıştı iki kez mi yumurtluyorum acaba
Wuuhh masallah canım harikaHamileyim galiba
Canım herşey nasip kısmet, umudumuz yitirmek yokTest yaptım maalesef negatif.
İnşallah sizler çift çizgiyi görürsünüz bu ay kızlarbende nasipse önümüzdeki ay görürüm İnşallah
İnşallah balım benim bir miktar buğdaynasıl bişey kız oinşallah şifa olur canım
İnşallah canım benim pek ümidim yok eşim istemiyorHadi bakalım hayırlı haberler alalım hepimiz bu ay inşaAllah
Canım yumurta daha catlamamis degerlendirKızlar bugün de böyle çıktı ovü? Düne göre biraz daha silik ama yine de koyukafam karıştı iki kez mi yumurtluyorum acaba
Hoşgeldin canım ben de ovuya bugün başladımmerhaba kızlar bat 13 şubat ovulasyon ile takip edeceğim
aynen canım dua ve sabır ile beklemeye devamCanım herşey nasip kısmet, umudumuz yitirmek yok
Evde deniyoruz sadece doktora gelmek istemiyor canım kaldım öyleHadi ya ee her iki tarafında istemesi gerek Hakkınızda hayırlısı canım
Adetin bittikten 3-5 gün sonra ikinci idrarla hergun aynı saatte yapiyorsun canim yapmadan 2 saat önce sinden sıvı almıyorsun:)aynen canım dua ve sabır ile beklemeye devambu arada kızlar bu ovulasyon testinden yumurtanın geliştiğini veya çatladığını nasıl anlıyorsunuz? Ben önümüzdeki ay kesin kullanacağım testleri ilk defa yapıcam pek bilgim yok bu testler hakkında.
bende yarın başlıycam canımWuuhh masallah canım harikaçok tebrik ederim bizlere de dua edesin kuzum
Canım herşey nasip kısmet, umudumuz yitirmek yok
İnşallah balım benim bir miktar buğdaykullan gebe kalırsın dedi bakalım nasip kısmet bugün dr kontrolüm vardı eşim gelmek istemiyor
İnşallah canım benim pek ümidim yok eşim istemiyor
Canım yumurta daha catlamamis degerlendir
Hoşgeldin canım ben de ovuya bugün başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?