Gebeliğe Hazırlık 2021 Bizim Yılımız Olsun 👶🕊️🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canım hoşgeldin Ağzından bal damlıyor Senin de batina az kalmış yumurtlamaya yeni mi girdin yoksa geçti mi
Canımm yumurtlamam yakın bakalım ilk bu ay deneyeceğiz bakalım olmadı şubata

Yani biz evleneli 6 ayı geçti hiç korunmadık ben muayeneye de gittim vajinal muayene oldu bir problem olmadığını söyledi doktor ama bebek düşündüğüm için folik asit verdi bu yumurta kalitesini arttırır dedi bakalım eğer 2-3 ay daha olmazsa eşimi de doktora göndereceğim muayene için

Anamm çiçeği burnunda gelin
Yumurtlama günlerini denk getir canım 2 günde bir olsun aman ben eskisi gibi üstüne dusmuyorum ama olmuyor olmuyor,

Merhaba bende varım Bat 14 Şubat inşallah bu sene içinde hepimiz güzel haberler alırız

Yani denk getirmeye çalışıyorum tabi ama doktor yumurtlamanı takip etme o zaman stres yaparsın bu da hamile kalmayı etkiler haftada 3 kez ilişki yeterli dedi bende fazla üstüne düşmemeye çalışıyorum
Aslında ben bu ay değişik şeyler yaşadım başka topiklerde de yazdım. Son adetimin üstünden 12 gün geçtikten sonra kahverengi lekelenmem başladı yaklaşık 6-7 gün sürdü doktora gittim bu hafta yine alttan muayene oldum görünürde bir şey yok dedi smear testi için örnek aldı. Şimdide kasıklarımda adet sancısı var dünden beri sanırım adet olacağım. Aslında yaşadığım yerleşme kanaması mıydı diye düşündüm ama sanırım bu kadar erken olmaz. İşte adetimi bekliyorum bakalım. İnşallah eğer nasipte varsa bu ay olsun isterim

Bekleme adeti olumlu dusuncez evrene pozitif enerji gondercez yerleşme kanaması da olabilir kişiden kişiye farklılık gösterir canım güzel haberini bekliyoruz

Bir yerde okudum yumurtlamayı kadar şekeri azaltmak gerekiyormuş ama senin kilonda bişey yok masallah nasıl böyle korudun kilonu canım
canımcım kendi mi bildim bileli böyleyim sebze tahıl ağırlıklı besleniyorum.Yarı vejetaryanım desem yeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…