• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Bizim Yılımız Olsun 👶🕊️🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evde şuan gebelik testim yok pazartesi günü alıcam inşallah dua edin inşallah hamileyimdir çok istiyorum 😥😍❤️
Aminn canım inşa llah güzel haberlerini bekliyoruz 😍
amiin canııım 😍 ovülasyon takibi felan yaptın mı canım bu ay
Aslında testlerim var canim ama yarin doktor kontrolüm var bakalım ne durumdayız 😍😍
Kızlar ovülasyonda piki bugün gördüm dua edin olur mu inşallah miniğim bu ay tutunur bana 🤗
Masallah canım kopkoyu inşallah gebelik testin de bu kadar koyu çıkar 😍🐣

Merhaba kızlar inşaAllah hepinizin hamiş haberini vereceği bir topik olur 🥰benimde bat 11 şubat çatlatma iğnesi kullanmıştım bu ay 10. günüm bugün heyecanla bekliyorum Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin ❤️🤲
Sefalar getirdin canım güzel dileklerin için bi sürü aminn 🌸🤲🤲😍😍
Batlarimiz hemen hemen aynı umarım güzel haberlerini aliriz Allah'ın izniyle canım 😍

Aslında testlerim var canim ama yarin doktor kontrolüm var bakalım ne durumdayız 😍😍

ay inşallah canııım hepimiz inşallah görelim bir gün o çift çizgiyi 😍😍 inşallah çok güzel gelişmiştir canım yumurtosların😍😍😍

Bugün tekrardan yaptım aynı şekilde koyu 😍🤲

Senin 2. Gebelik mi olacak nasipse canım 😍 Hic beklemedigin anda gelmistir belki bilemeyiz valla 😍
Evet canım 2.gebelik olacak insaAllah nasipse . Olabilir ilkini de hiç beklemediğim bir zamanda öğrenmiştim , hakkımızda hayırlısı olsun Allahım bekleyen isteyen herkeze nasip etsin inşaAllahh...

Ben hiç ovulasyon testi yapmadım kızlar yani hiç o şekilde takip etmedim eğer bu ay tutmazsa adetimden sonra başlayacam. Siz hangi markanın testlerini kullanıyorsunuz? İnternetten toplu alacam.
Certain diye bir marka var kullanan var mı hiç? 12’li paket birde içinde +2 tane surelab gebelik testi var. Bu markaları kullanan var mı içinizde ?

ay inşallah canııım hepimiz inşallah görelim bir gün o çift çizgiyi 😍😍 inşallah çok güzel gelişmiştir canım yumurtosların😍😍😍
Hayırlısıyla balım bana hacdan bi buğday geldi onu kullanacağım bana nasip olursa kalanını burdan bir arkadaşa yollarım 😍💜💜
Bugün tekrardan yaptım aynı şekilde koyu 😍🤲
Bat ne zaman canım yarın test yapacak misin 😍💜
Evet canım 2.gebelik olacak insaAllah nasipse . Olabilir ilkini de hiç beklemediğim bir zamanda öğrenmiştim , hakkımızda hayırlısı olsun Allahım bekleyen isteyen herkeze nasip etsin inşaAllahh...
Amiin canım inşallah çok bekletmez Allah'ım 😍💜
Maalesef canım yok ama bende fazla heyecan yapmıyorum kendimi heveslendirmemek için 😀😀
Şunun şurasında sabaha ne kaldı ki canım heyecanla bekliyorum 🤲💜😍

Ben hiç ovulasyon testi yapmadım kızlar yani hiç o şekilde takip etmedim eğer bu ay tutmazsa adetimden sonra başlayacam. Siz hangi markanın testlerini kullanıyorsunuz? İnternetten toplu alacam.
Certain diye bir marka var kullanan var mı hiç? 12’li paket birde içinde +2 tane surelab gebelik testi var. Bu markaları kullanan var mı içinizde ?
Canım benim kullandığım laboquick 20 tane + 2 gebelik testi doğru sonuç veriyor

Hayırlısıyla balım bana hacdan bi buğday geldi onu kullanacağım bana nasip olursa kalanını burdan bir arkadaşa yollarım 😍💜💜

Evet yarın gidicem inşallah canm

Evet sabaha bir şey kalmadı bakalım artık nasip kısmet 🙂
Canım benim kullandığım laboquick 20 tane + 2 gebelik testi doğru sonuç veriyor
Başka bir başlıkta yine sormuştum çoğu kişi laboquick kullanıyor bende ondan alırım o zaman

Ben Laboquick kullanıyorum. Gittigidiyordan bı satıcıdan aldım. 30 ovulasyon testı +2 gebelık testı +1 ultra erken gebelık testı 65 TLydı. Daha once de bu markayı almıstım. Sorun yasamadım hıc . testlerın tarıhlerı de yenı. Bazısı son kullanmasına yakın ya da gecmıs olanları yolluyormus sanırım

Ben Laboquick kullanıyorum. Gittigidiyordan bı satıcıdan aldım. 30 ovulasyon testı +2 gebelık testı +1 ultra erken gebelık testı 65 TLydı. Daha once de bu markayı almıstım. Sorun yasamadım hıc . testlerın tarıhlerı de yenı. Bazısı son kullanmasına yakın ya da gecmıs olanları yolluyormus sanırım
Ben trendyoldan baktım da dediğiniz siteye de bakarım bi 🙂

Back
X