Gebeliğe Hazırlık 2021 Bizim Yılımız Olsun 👶🕊️🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar inşallah tez zamanda rabbim sağlıklı bebekler nasip etsin bugun adet günüm de ovülasyon testi yaptım bu şekilde çıktı

Eklentiler

• IMG_20210123_143012.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 23
Bana bol bol dua edin kızlar,
Rabbim tez zamanda isteyen herkese, hepimize sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin İnşAllah

Merhabalar canım hoşgeldin Nasılsın ne durumdasın batın yaklaşmış
Merhaba tatlım hoşbuldum , inşallah herkeze uğur getirir bu yeni sayfa . Bat yaklaşıyor ama bende çok hafif göğüs hassasiyeti dışında henüz bir şey yok . O da zaten her adet öncesi olur . Bakalım artık

oyleyse ben de yazılayım.. bat 2 subat

Merhaba kızlar inşallah tez zamanda rabbim sağlıklı bebekler nasip etsin bugun adet günüm de ovülasyon testi yaptım bu şekilde çıktı
Masallah canim çok koyu keşke bir de gebelik yapsaydin inşallah onu da böyle kopkoyu görürsün çok güzel vallah,

Senin 2. Gebelik mi olacak nasipse canım Hic beklemedigin anda gelmistir belki bilemeyiz valla

Kızlar ovülasyonda piki bugün gördüm dua edin olur mu inşallah miniğim bu ay tutunur bana

Eklentiler

• 5892DF9A-CF71-4BC3-89CD-14B6D548B891.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 23
Merhaba kızlar inşaAllah hepinizin hamiş haberini vereceği bir topik olur benimde bat 11 şubat çatlatma iğnesi kullanmıştım bu ay 10. günüm bugün heyecanla bekliyorum Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…