Kaç günde bir regl oluyorsun canım 30 mubende yarın başlıycam canım
Yumurtlama olduğunu nasıl anlıyoruz pekiAdetin bittikten 3-5 gün sonra ikinci idrarla hergun aynı saatte yapiyorsun canim yapmadan 2 saat önce sinden sıvı almıyorsun:)
27-28 günde bir canım son adet tarihim 17 ocak il günden sayınca benim çoğunlukla 13-14 gün sonra çatlama oluşuyorKaç günde bir regl oluyorsun canım 30 mu
Az kaldi o zaman canim hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz27-28 günde bir canım son adet tarihim 17 ocak il günden sayınca benim çoğunlukla 13-14 gün sonra çatlama oluşuyor
Canım merhaba, muhtemelen 2. Kez yumurtlama oluyor çünkü reglin 17. Gunundesin. Dongun 30 günde bir ise tam yumurtlama gunundesin . 28 gunde birse yumurtlaman 14. Gunde olur. Dollenme icin erken gibi görünüyorAdet tarihi 8-15 ocak. Yumurtlama günü uygulamanın biri 24 biri 27 ocak gösteriyor.
22 sinden beri ovulasyon testi yapıyorum. Dün ve önceki gün pikti bugün 12.00 de Cden daha silikti. Karnım şiş ve agrı var, sağ kasıgım sancı gelip gidiyo, belim felaket ağrıyo. Normalde adetim yakın bel kasık agrısı görürüm adet sancım gibi aynı. 20sinden beri ilişkiye giriyoruz korunmadan. Döllenme mi gerçekleşiyor bu agrı ın sebebi nedir? Hiç yumurtlama dönemimde böyle agrı görmedim
(24 ocakta aksam 19.30 da yine yaptım çekmemişim o da pikti.) son resim bugün 12.00 yapıldı
Allah razı olsunTebrik ederim , sizin adınıza çok sevindimsağlıklı sıhhatli kucağınıza almak nasip olsun inşaAllah
İnşAllah canım Allah razı olsunTebrik ederim, harika bir haberRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Ya canım şöyle söyliyim: adet tarihlerimAz kaldi o zaman canim hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruzGelismeleri yaz bise bir de ovulasyona yarin basliyordun degil mi ben bugün yaptim kıl kadar silik cizgi
Canım merhaba, muhtemelen 2. Kez yumurtlama oluyor çünkü reglin 17. Gunundesin. Dongun 30 günde bir ise tam yumurtlama gunundesin . 28 gunde birse yumurtlaman 14. Gunde olur. Dollenme icin erken gibi görünüyor
Evet bayağı koyu testlerin , bir de hic siliklesmemis canım ama sen her ihtimale karşı yine de 27yi de değerlendir. Hamilesindir inşallah bu kadar koyuluk hayra alametYa canım şöyle söyliyim: adet tarihlerim
23 ekim
23 Kasım
27 Aralık olması gerekiyodu 11 gün gecikti
8 ocakta oldu. Yani bugün döngünün 18.günü.
Yumurtlama adetin 20. Günü olan 27 ocak görünüyor.
(gecikmenin nedeni stres, hamilelik belirtileri vardı düşüne düşüne test yapa yapa iyice gecikti psikolojik. O yüzden yumurtlama günüm de kaydı) bakalım hayırlısı. Ovulasyon testine ilk defa bu ay başladım 22 ocakta. Az önce test yaptım yine pik. 3 gündür pik. Acaba döllenme oldu da ondan mı hala pik görünüyo hamilelikte de lh hormonu yüksek oldugundan 2 çizgi görünebiliyomuş öyle okudum burda. Inşallah öyledir ya da 27sinden sonra hamile kalırım (kaset tipi olanı bugün 12.00de, kalem tipi elimde tuttugumu 19.30 yaptım
Ya canım şöyle söyliyim: adet tarihlerim
23 ekim
23 Kasım
(gecikmenin nedeni stres, hamilelik belirtileri vardı düşüne düşüne test yapa yapa iyice gecikti psikolojik. O yüzden yumurtlama günüm de kaydı) bakalım hayırlısı. Az önce test yaptım yine pik. 3 gündür pik. Acaba döllenme oldu da ondan mı hala pik görünüyo hamilelikte de lh hormonu yüksek oldugundan 2 çizgi görünebiliyomuş öyle okudum burda. Inşallah öyledir ya da 27sinden sonra hamile kalırım
İnşallah yaa valla değerlendire değerlendire helak oldukEvet bayağı koyu testlerin , bir de hic siliklesmemis canım ama sen her ihtimale karşı yine de 27yi de değerlendir. Hamilesindir inşallah bu kadar koyuluk hayra alamet
Aynen kuzum yarin basliycam hayirlisiyla bakalim hafiften akintim basladiAz kaldi o zaman canim hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruzGelismeleri yaz bise bir de ovulasyona yarin basliyordun degil mi ben bugün yaptim kıl kadar silik cizgi
Evet bu sekilde surekli pik gosteren testlerden sonra genellikle gebelik haberi aliyoruz bi hcg test yapmayi denesen mi acaba aklin kalmamis olurYa canım şöyle söyliyim: adet tarihlerim
23 ekim
23 Kasım
(gecikmenin nedeni stres, hamilelik belirtileri vardı düşüne düşüne test yapa yapa iyice gecikti psikolojik. O yüzden yumurtlama günüm de kaydı) bakalım hayırlısı. Ovulasyon testine ilk defa bu ay başladım 22 ocakta. Az önce test yaptım yine pik. 3 gündür pik. Acaba döllenme oldu da ondan mı hala pik görünüyo hamilelikte de lh hormonu yüksek oldugundan 2 çizgi görünebiliyomuş öyle okudum burda. Inşallah öyledir ya da 27sinden sonra hamile kalırım (kaset tipi olanı bugün 12.00de, kalem tipi elimde tuttugumu 19.30 yaptım
Pek bişey yapmadım desem kilom vardı diyetr yeni başlamıştım sağlıklı besledim kızartma ve paketli yiyeceklerden uzak durdumovülasyonun bu kadar koyu olması buna işaretti zateeenCanım çok sevindim adına inşallah sağlıkla ilerle hayırlısıyla kucağına da alırsın miniğini Neler yaptın bu ay bize de anlatır mısın canımm
Ederim tabiiWuuhh masallah canım harikaçok tebrik ederim bizlere de dua edesin kuzum
Canım herşey nasip kısmet, umudumuz yitirmek yok
İnşallah balım benim bir miktar buğdaykullan gebe kalırsın dedi bakalım nasip kısmet bugün dr kontrolüm vardı eşim gelmek istemiyor
İnşallah canım benim pek ümidim yok eşim istemiyor
Canım yumurta daha catlamamis degerlendir
Hoşgeldin canım ben de ovuya bugün başladım
Yorumuna sesli güldüm canımİnşallah yaa valla değerlendire değerlendire helak olduk20sinde dogurgan başlangıcıydı o günden beri neredeyse her gün zorluyorum eşimi, adamın iliği kurudu artık, 27 28 i değerlendircez biraz dinlenelim bakalım hayırlısı inşallah
Ay bende hiç bir emare Yok canım acaba olmayacak mıAynen kuzum yarin basliycam hayirlisiyla bakalim hafiften akintim basladi
Tamamdir kuzumYorumuna sesli güldüm canımsen testi yapmaya devam et bi de farklı bir pozisyon deneyin bir gebenin günlüğünde gördüm
Ay bende hiç bir emare Yok canım acaba olmayacak mıTestini burayada atarsin bal
İnşallah, gece agrım vardı sol kasığa geçti bacagıma kadar vuruyordu. Bu sabah daha iyiyim. Biraz testi tekrarlicamYorumuna sesli güldüm canımsen testi yapmaya devam et bi de farklı bir pozisyon deneyin bir gebenin günlüğünde gördüm
Ay bende hiç bir emare Yok canım acaba olmayacak mıTestini burayada atarsin bal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?