- 20 Ocak 2021
- 122
- 138
- 23
Hayırlı olsun canım senin adına çok sevindimAynen şuan bı test daha yaptım çift çizgi kizlr rabbim isteyen herkese nasip edicem hepinize dua edicem
Çok teşekkür ederim bitanem rabbim isyeyen herkese nasip etsinHayırlı olsun canım senin adına çok sevindim
Allah'ım razı olsun canım benim, üzülmemek elde değil. Düşe kalka atlatacagimKavLen canım benim üzülme demek bizler için kolay. Ama elimizden de bir şey gelmiyor maalesef ama inan ki tanımasam da çok üzgünüm. İçinde hissettiklerini az çok tahmin edebiliyorum ve İnşallah bu süreci en az sancıyla atlatırsın ve Rabbim sana hayırlı çok güzel kapılar açar.
Hic sanmıyorum canım silip atacağımkıyamam canım benm ya belkı duzelir
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinÇok teşekkür ederim bitanem rabbim isyeyen herkese nasip etsin
Saol cnm benim darısı sizlerin başına inşallah dua edicem sizler icinHayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canımm çok sevindimmmAynen şuan bı test daha yaptım çift çizgi kizlr rabbim isteyen herkese nasip edicem hepinize dua edicem
Saol cnm benim evet verecem kan testi normalde hiç beklemiyordum açıkçası demek ki kafaya takmayinca oluyormuş valla ama hissettim zaten belirtilerden dolayı yine de dedim olmicak zaten bu ay diye şükürler olsun ki Rabbim nasip etti bana da darısı sizlere olsun insallahCanımm çok sevindimmmKan testinide ver bence pazartsiye sağlıcakla gelsin inşallah
Belirtileriniz neydi ne zaman başladı?Saol cnm benim evet verecem kan testi normalde hiç beklemiyordum açıkçası demek ki kafaya takmayinca oluyormuş valla ama hissettim zaten belirtilerden dolayı yine de dedim olmicak zaten bu ay diye şükürler olsun ki Rabbim nasip etti bana da darısı sizlere olsun insallah
Yumurtlamadan sonra başladı genelde her ay belirti oluyordu ama bu ay göğüslerim diğer aylardan daha farklı ağrıdı ve kasık ağrım hiç geçmedi bel ağrım bacaklarıma kadar vurdu bide 2 gece uykudan uyanıp kustum ve aklıma habire tüylü şeftali geldiBelirtileriniz neydi ne zaman başladı?
Merhaba canım benim . İnan o kadar çok üzüldüm ki bunları okuyunca . Yazmak istedim , en başta seninle konuşması gerekirken en son sana söylemesini o kadar çok terbiyesizce ve korkakça buldum ki yazmadan duramadım kusuruma bakma lütfen . Seni bu denli yok sayan adamı arkanı bile dönmeden sil at hayatından . Ailen yanındaysa arkandaysa lütfen buna tutun ve kendini yanlız hissetme . Hakkında hayırlısı ne ise o olsun . En az hasarla atlatacaksın inşallah.Yani canım gayet güzel yolcu etti beni inşallah evine geri döneceksin dedi. Ve dün ipler koptu aradı artık istemiyorum yurutemiyorum sana da bana da yazık olur zorlamanın anlamı yok dedi. Afalladim ve beni aramadan önce aileleri arayıp söylemiş
Canim benim, Allah razı olsun sizlerden . Hiç biriniz beni yalnız bırakmadınızMerhaba canım benim . İnan o kadar çok üzüldüm ki bunları okuyunca . Yazmak istedim , en başta seninle konuşması gerekirken en son sana söylemesini o kadar çok terbiyesizce ve korkakça buldum ki yazmadan duramadım kusuruma bakma lütfen . Seni bu denli yok sayan adamı arkanı bile dönmeden sil at hayatından . Ailen yanındaysa arkandaysa lütfen buna tutun ve kendini yanlız hissetme . Hakkında hayırlısı ne ise o olsun . En az hasarla atlatacaksın inşallah.
Hoşgeldiniz, Rabb'im hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah. Ben bosanacagim icin topigi biraktim ama burada isteyen bir arkadasa devredebilirimSlmKavLen bende sizi takip etmeye başladım. Bat 12 yada 13 şubat. Adetlerim düzenlidir. 27_28 günde bir olurum. Gecikme olmaz hiç erken bile gelir bazen. Üç aydır deniyoruz olmadı. Nasip bu ay inşallah. Yaşım 34 ve inşallah bu ay mucizem gelir.
Teşekkürler canım benim. Bende ilk eşimden boşandım bu ikinci evliligim. İlk eşimden iki oğlum var bundan İlk olacak olursa inşallah.Hoşgeldiniz, Rabb'im hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah. Ben bosanacagim icin topigi biraktim ama burada isteyen bir arkadasa devredebilirim
Nasıl atlattin canım lütfen bana bir yol gösterTeşekkürler canım benim. Bende ilk eşimden boşandım bu ikinci evliligim. İlk eşimden iki oğlum var bundan İlk olacak olursa inşallah.
Aslında bizim evliligimiz çocuklar olduğu için sürüyordu iki buçuk yıldır. Kendinden soğutmuştu beni. Ama çocuklarımı alması zor geldi bana. Onların beni kötü bilmesi için herseyi yapıyor. Onlar da beni görmek istemiyor haliyle. Sadece bunu atlatamadım tek sorun buNasıl atlattin canım lütfen bana bir yol göster
O da benden soğumuşAslında bizim evliligimiz çocuklar olduğu için sürüyordu iki buçuk yıldır. Kendinden soğutmuştu beni. Ama çocuklarımı alması zor geldi bana. Onların beni kötü bilmesi için herseyi yapıyor. Onlar da beni görmek istemiyor haliyle. Sadece bunu atlatamadım tek sorun bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?