Canimm esim artık beni sevmediğini söyledi soğumuşAh kuzum benim ne oldu paylasmak ister misin
6 aydır boyleydik kuzum bosanmanin esiginden donduk simdi yine ayni kesin kararSizi tanımıyorum ama böyle kararlar bu kadar anı fevri alınmamalı. Naçizane tavsiyem sakinlesip konuşun belki toparlarsiniz
Rabbim hakkında hayırlısını versin arkadaşımCanimm esim artık beni sevmediğini söyledi soğumuş
6 aydır boyleydik kuzum bosanmanin esiginden donduk simdi yine ayni kesin karar
Canımmm çok üZüldüm çookCanimm esim artık beni sevmediğini söyledi soğumuş
Allah Allah ne değişti ki iki günde? Yani mantıklı bir açıklama olmalı hiç sormadin mi ? Neden diye ne bileyim yani ne cvp verdi olmayan yürümeyen ne böyle birden karar nasıl verirsweetdreams1985 Tiniminimavihanim
Kızlar Allah razı olsun sizlerden inanın çöktüm resmen. Evdeyken bişey yoktu annemlere geldim aradı artık istemiyorum dedi.
Şimdi tek dileğim 3 yıldır çocuk olmadı inşallah tutmamistir.
Allah'tan hayırlı olanı isteyin
Öyle mi canım. Hadi bakalım inşallah yanılmtmaz duruma göre kan verirsin netleşirKızlar az önce test yaptım erken gebelik testi ve ikinci çizgi silik çıktı yarın tekrar yapacam
Canım çok üzüldümCanlarım..
Biz bosaniyoruz. İnşaallah sizin bahtiniz yuvaniz güzel olsun. Topigi bırakıyorum Allah'a emanet olun
Bu sabahki. Dün birsz pembemsi akintim olmustu bir 2 damls bugün biraz daha artdi ama akintiyla birlikte sabah. Ve simdide 2 damlakahve rengi yani adetim gelmis gibi degil. Ilk defa böyle birsey yasiorum doktorum pazartrsi acilio napim bilemedimTestinizi atarsanız bizde yorumlariz
Yani canım gayet güzel yolcu etti beni inşallah evine geri döneceksin dedi. Ve dün ipler koptu aradı artık istemiyorum yurutemiyorum sana da bana da yazık olur zorlamanın anlamı yok dedi. Afalladim ve beni aramadan önce aileleri arayıp söylemişAllah Allah ne değişti ki iki günde? Yani mantıklı bir açıklama olmalı hiç sormadin mi ? Neden diye ne bileyim yani ne cvp verdi olmayan yürümeyen ne böyle birden karar nasıl verir
Amin canım benim Allah razı olsun buraya kadarmış yolumuz balım inan ben de ne yapacağımı bilmiyorumCanım çok üzüldümRabbim her şeyin hayırlısını versin. Hakkınızda en iyi neyse o olsun.. bu durumda ne söylenir başka bilemiyorum
Yerleşme kanaması olabilirBu sabahki. Dün birsz pembemsi akintim olmustu bir 2 damls bugün biraz daha artdi ama akintiyla birlikte sabah. Ve simdide 2 damlakahve rengi yani adetim gelmis gibi degil. Ilk defa böyle birsey yasiorum doktorum pazartrsi acilio napim bilemedim
Allah akıl fikir versin inşallah daha güzel kapilar acar Rabbim sanaYani canım gayet güzel yolcu etti beni inşallah evine geri döneceksin dedi. Ve dün ipler koptu aradı artık istemiyorum yurutemiyorum sana da bana da yazık olur zorlamanın anlamı yok dedi. Afalladim ve beni aramadan önce aileleri arayıp söylemiş
Amin canım benim Allah razı olsun buraya kadarmış yolumuz balım inan ben de ne yapacağımı bilmiyorum
Canmm ay şok oldum noldu birdenCanlarım..
Biz bosaniyoruz. İnşaallah sizin bahtiniz yuvaniz güzel olsun. Topigi bırakıyorum Allah'a emanet olun
Hay Allah'ım ya .dik dur üzme kendini Allah hayırlı uğurlu kapılar açsın sana inşallahCanimm esim artık beni sevmediğini söyledi soğumuş
Kuzum benim hakkinda hayirlisi olsun insallahYani canım gayet güzel yolcu etti beni inşallah evine geri döneceksin dedi. Ve dün ipler koptu aradı artık istemiyorum yurutemiyorum sana da bana da yazık olur zorlamanın anlamı yok dedi. Afalladim ve beni aramadan önce aileleri arayıp söylemiş
Amin canım benim Allah razı olsun buraya kadarmış yolumuz balım inan ben de ne yapacağımı bilmiyorum
Allah'ım razı olsun inşaallah canımAllah akıl fikir versin inşallah daha güzel kapilar acar Rabbim sana
Aglayamiyorum çığlık çığlığa aglamak istiyorum ama ben ağladıkça annem de ağlıyor dayanamıyorumHay Allah'ım ya .dik dur üzme kendini Allah hayırlı uğurlu kapılar açsın sana inşallah
Allah razı olsun inşaallah canım benimKuzum benim hakkinda hayirlisi olsun insallah
Sevgimi kalbime gömüp sileceğim ama dayanamıyorumKavLen seni istemeyeni sende sil at
kıyamam canım benm ya belkı duzelirAllah'ım razı olsun inşaallah canım
Aglayamiyorum çığlık çığlığa aglamak istiyorum ama ben ağladıkça annem de ağlıyor dayanamıyorum
Allah razı olsun inşaallah canım benim
Sevgimi kalbime gömüp sileceğim ama dayanamıyorum
Aynen şuan bı test daha yaptım çift çizgi kizlr rabbim isteyen herkese nasip edicem hepinize dua edicemÖyle mi canım. Hadi bakalım inşallah yanılmtmaz duruma göre kan verirsin netleşir
hayırlı olsun kuzumm kan vericek misinAynen şuan bı test daha yaptım çift çizgi kizlr rabbim isteyen herkese nasip edicem hepinize dua edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?