- 20 Aralık 2020
- 17.163
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.366
- 548
Tebrikler canımm kan testini ver biran önceBoyle kuzum elim ayagim titriyor ya kimyasalsa diye endiseliyim
çok sağol kuzum darısı başınıza inşallahTebrikler canımm kan testini ver biran önce
Var canım hayırlı olsun. Sağ salim bebeğine kavuşursun inşallahBoyle kuzum elim ayagim titriyor ya kimyasalsa diye endiseliyim
inşallah canım sizde kavuşursunuz inşallah tez zamandaVar canım hayırlı olsun. Sağ salim bebeğine kavuşursun inşallah
İnşallah Rabbim herkese nasip etsin sizin gibi hamiş olmayı... darısı başımıza İnşallahinşallah canım sizde kavuşursunuz inşallah tez zamanda
Canım siyah beyaz değilde normal renkli çeker misinKızlar merhaba lütfen yardımcı olun ben mi yanlış görüyorum ikinci çizgi varmı?bat tarihim 13 Şubat ve 31 ocaktada çatlatma iğnesi vuruldum normalde direk negatif çıkardı şuan sanki bişey var gibi geliyor
Dayanamadım kan verdim 9.71 çıktı dün yarın tekrardan vericez yükselme durumuna bakacak doktor.Canım siyah beyaz değilde normal renkli çeker misin
İnşallah katlanarak artar değerinDayanamadım kan verdim 9.71 çıktı dün yarın tekrardan vericez yükselme durumuna bakacak doktor.
Canim benimde 9.92 cikti senin regle kac gun vardi hayirli olsunDayanamadım kan verdim 9.71 çıktı dün yarın tekrardan vericez yükselme durumuna bakacak doktor.
AminnnnnÇok çok teşekkür ederizamiinn
sagol kuzum sen ne yaptin nasil oldun
Canım ben hamile değilim NEGATİF sonucum
Çok teşekkür ederim inşallah hayırlı haberler alırız tekrardan 2 gün vardı reglime.senin kaç gün vardıCanim benimde 9.92 cikti senin regle kac gun vardi hayirli olsun
İnşallah Rabbim nerde isteyen varsa nasip etsin inşallah.Bende çok uğraş verdim.Hayirlisi ile inşallah daha iyi sonuçlar da alırızİnşallah katlanarak artar değerin
Merhaba bende 3 yıldır istiyorum olmuyor iki jet tüp bey tedavim iptal oldu şimdi Şey olmayı bekliyorum yaşım 40 olcak Allah büyükİnşallah Rabbim nerde isteyen varsa nasip etsin inşallah.Bende çok uğraş verdim.Hayirlisi ile inşallah daha iyi sonuçlar da alırız
Nebicim yazmışımMerhaba bende 3 yıldır istiyorum olmuyor iki jet tüp bey tedavim iptal oldu şimdi Şey olmayı bekliyorum yaşım 40 olcak Allah büyükRabbim canı gönülden isteyen ve hak eden tüm herkese nasip etsin
Olabilir diye biliyorum boyutları birbirine yakın yumurtaların varsa çatlamalari da yakın zamanlı olabilir değerlendirin inşallah tutar ve inşallah erken catlayan da tutmusturAy kızlar ben de bir şey sormak istiyorum bana da yardımcı olun lütfen . Adetime tam 10 gün var . Çarşamba ve perşembe pik gördüm değerlendirdim hem sancım hem akıntım da çok fazla vardı . Cuma testim silikleşti akıntım sancım bitti gene değerlendirdim . Cumartesi testim koyulaştı akıntım az geldi sancım çok fazla oldu değerlendirdim . Bugün sancım bi var bi yok , akıntım yok ama testim tekrar koyulaşmaya başlıyor . Bugünki testi yükledim ama telefondan girdiğim için yükleme oldu mu bilmiyorum . Şimdi size sorum 1. Tekrar yumurtluyor olabilir miyim ?
2. İki yumurtlama arası bu kadar yakın olur mu ?
Benim aklım ermedi bu işe , tecrübesi olan olmayan herkezden yorum bekliyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?