• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Bizim Yılımız Olsun 👶🕊️🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sweetdreams1985 sweetdreams1985 Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Kızlar Allah razı olsun sizlerden inanın çöktüm resmen. Evdeyken bişey yoktu annemlere geldim aradı artık istemiyorum dedi.
Şimdi tek dileğim 3 yıldır çocuk olmadı inşallah tutmamistir.
Allah'tan hayırlı olanı isteyin

sweetdreams1985 sweetdreams1985 Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Kızlar Allah razı olsun sizlerden inanın çöktüm resmen. Evdeyken bişey yoktu annemlere geldim aradı artık istemiyorum dedi.
Şimdi tek dileğim 3 yıldır çocuk olmadı inşallah tutmamistir.
Allah'tan hayırlı olanı isteyin
Allah Allah ne değişti ki iki günde? Yani mantıklı bir açıklama olmalı hiç sormadin mi ? Neden diye ne bileyim yani ne cvp verdi olmayan yürümeyen ne böyle birden karar nasıl verir

Testinizi atarsanız bizde yorumlariz 😊
Bu sabahki. Dün birsz pembemsi akintim olmustu bir 2 damls bugün biraz daha artdi ama akintiyla birlikte sabah. Ve simdide 2 damlakahve rengi yani adetim gelmis gibi degil. Ilk defa böyle birsey yasiorum doktorum pazartrsi acilio napim bilemedim

Eklentiler

• 20210204_071424.webp
    20210204_071424.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 28
Allah Allah ne değişti ki iki günde? Yani mantıklı bir açıklama olmalı hiç sormadin mi ? Neden diye ne bileyim yani ne cvp verdi olmayan yürümeyen ne böyle birden karar nasıl verir
Yani canım gayet güzel yolcu etti beni inşallah evine geri döneceksin dedi. Ve dün ipler koptu aradı artık istemiyorum yurutemiyorum sana da bana da yazık olur zorlamanın anlamı yok dedi. Afalladim ve beni aramadan önce aileleri arayıp söylemiş
Canım çok üzüldüm 🥺 Rabbim her şeyin hayırlısını versin. Hakkınızda en iyi neyse o olsun.. bu durumda ne söylenir başka bilemiyorum 🥺
Amin canım benim Allah razı olsun buraya kadarmış yolumuz balım inan ben de ne yapacağımı bilmiyorum

Bu sabahki. Dün birsz pembemsi akintim olmustu bir 2 damls bugün biraz daha artdi ama akintiyla birlikte sabah. Ve simdide 2 damlakahve rengi yani adetim gelmis gibi degil. Ilk defa böyle birsey yasiorum doktorum pazartrsi acilio napim bilemedim
Yerleşme kanaması olabilir 😊

Yani canım gayet güzel yolcu etti beni inşallah evine geri döneceksin dedi. Ve dün ipler koptu aradı artık istemiyorum yurutemiyorum sana da bana da yazık olur zorlamanın anlamı yok dedi. Afalladim ve beni aramadan önce aileleri arayıp söylemiş

Amin canım benim Allah razı olsun buraya kadarmış yolumuz balım inan ben de ne yapacağımı bilmiyorum
Allah akıl fikir versin inşallah daha güzel kapilar acar Rabbim sana

Canimm esim artık beni sevmediğini söyledi soğumuş

6 aydır boyleydik kuzum bosanmanin esiginden donduk simdi yine ayni kesin karar
Hay Allah'ım ya .dik dur üzme kendini Allah hayırlı uğurlu kapılar açsın sana inşallah

Kuzum benim hakkinda hayirlisi olsun insallah 😞

Allah akıl fikir versin inşallah daha güzel kapilar acar Rabbim sana
Allah'ım razı olsun inşaallah canım:(
Hay Allah'ım ya .dik dur üzme kendini Allah hayırlı uğurlu kapılar açsın sana inşallah
Aglayamiyorum çığlık çığlığa aglamak istiyorum ama ben ağladıkça annem de ağlıyor dayanamıyorum
Kuzum benim hakkinda hayirlisi olsun insallah 😞
Allah razı olsun inşaallah canım benim:(
KavLen KavLen seni istemeyeni sende sil at
Sevgimi kalbime gömüp sileceğim ama dayanamıyorum:(

Allah'ım razı olsun inşaallah canım:KK43:

Aglayamiyorum çığlık çığlığa aglamak istiyorum ama ben ağladıkça annem de ağlıyor dayanamıyorum

Allah razı olsun inşaallah canım benim:KK43:

Sevgimi kalbime gömüp sileceğim ama dayanamıyorum:KK43:
kıyamam canım benm ya belkı duzelir

Back
X