Gebeliğe Hazırlık 2021 Bizim Yılımız Olsun 👶🕊️🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım renkli oldum martı bekleyeceğim artık

Merhaba nasılsın canım bizim seninle yumurtlama aynı zamandı. Bende hiç bir belirti falan yok sanki bu ay da olmadı sen nasılsın
iyiyim canım nasıl olsun gün sayıyorum resmen çok hafif arada yumurtalık hissettiriyor kendini ama öyle belirti denecek kadar değil geçen ayda hiç belirtim yoktu şuanda yok bilemiyorum testlerim gelsin hemen yapıcam

Kızlar selam size bir şey sormak istiyorum.
Hani göğüs ağrısı hem adet hem hamilelik belirtisi olabiliyor ya, hamilelik belirtisinde sadece uçlarında mı hassasiyet ve ağrı olur yoksa göğsün alt kısımlarında falan da olabilir mi ?

Arkadaslar bat 17 Şubat bu Sabah 6 da test yaptım şu şekilde çıktı 5 dk içinde .. bu hayalet çizgi mi yoksa t cizgisinin kendisi mi anlamadım ir yorum yapar mısınız

Eklentiler

• IMG_20210211_071952.webp
    17 KB · Görüntüleme: 56
Arkadaslar bat 17 Şubat bu Sabah 6 da test yaptım şu şekilde çıktı 5 dk içinde .. bu hayalet çizgi mi yoksa t cizgisinin kendisi mi anlamadım ir yorum yapar mısınız
bende anlayamadım canım yarın tekrarla istersen ben şimdi test yaptım ve silik çıktı kafam bir değişik şuan

Kesin doğrudur o Zaman başka belirti var mı canım ? Birde âdet zamanin ne zamandı?
kuzum normalde 13 şubattı ama ovulasyon takibi yaptım bu ay geç yumurtladım o yüzden 17 şubat oldu yani şuan aslında reglime 6 gün var başka belirtimde yoktu canım hafif uyuşma ve hafif batma

kuzum normalde 13 şubattı ama ovulasyon takibi yaptım bu ay geç yumurtladım o yüzden 17 şubat oldu yani şuan aslında reglime 6 gün var başka belirtimde yoktu canım hafif uyuşma ve hafif batma
Bende bat 17 Şubat ama bende kaset test vardu onunda ne olduğu belli değil ama senin adına çok sevindim bende de sadece göğüs hassasiyeti var ama adetten oncede oluyordu zaten yani o belirti sayilmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…