Hiç uğraşma o zaman canım benim. Senden soğuyan insanı ısıtan başkası vardır onun için bu soğumak. Üzmek istemiyorum ama gerçek bu. Erkekler böyle işte...O da benden soğumuş
Yok canım renkli oldum martı bekleyeceğim artıkBelki hayırlara alamettiraman adet düzenimiz bozulmasin valla stresten geberiyor insan
Yoo hic de erken degil canım basta istemiyoruz sonra olmayınca neden olmuyor diyoruzHayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz canım, eşine hoş bir sürpriz olacak
Hoşgeldin canım az kalmış var mi belirtiler
Merhaba nasılsın canım bizim seninle yumurtlama aynı zamandı. Bende hiç bir belirti falan yok sanki bu ay da olmadıKuzum benim hakkinda hayirlisi olsun insallah
iyiyim canım nasıl olsun gün sayıyorum resmen çok hafif arada yumurtalık hissettiriyor kendini ama öyle belirti denecek kadar değil geçen ayda hiç belirtim yoktu şuanda yok bilemiyorum testlerim gelsin hemen yapıcamMerhaba nasılsın canım bizim seninle yumurtlama aynı zamandı. Bende hiç bir belirti falan yok sanki bu ay da olmadısen nasılsın
bende anlayamadım canım yarın tekrarla istersen ben şimdi test yaptım ve silik çıktı kafam bir değişik şuanArkadaslar bat 17 Şubat bu Sabah 6 da test yaptım şu şekilde çıktı 5 dk içinde .. bu hayalet çizgi mi yoksa t cizgisinin kendisi mi anlamadım ir yorum yapar mısınız
Sende gönder bakayım canım bende tekrar edecembende anlayamadım canım yarın tekrarla istersen ben şimdi test yaptım ve silik çıktı kafam bir değişik şuan
Boyle kuzum elim ayagim titriyor ya kimyasalsa diye endiseliyimSende gönder bakayım canım bende tekrar edecem
Bu var canım hiç endişe etmeBoyle kuzum elim ayagim titriyor ya kimyasalsa diye endiseliyim
inşallah Rabbim bu duyguyu tez zamanda sizede yaşatsın canım benim sende yarın testini tekrarla inşallah hayırlı haber alırızBu var canım hiç endişe etmeerken gebelik testi mi bu süper
baya velli canım bu hayırlı olsunnBoyle kuzum elim ayagim titriyor ya kimyasalsa diye endiseliyim
Amin amin,inşallah Rabbim bu duyguyu tez zamanda sizede yaşatsın canım benim sende yarın testini tekrarla inşallah hayırlı haber alırız
sağol kuzum Rabbim hepinize nasip etsinnnbaya velli canım bu hayırlı olsunn
predictor canım kargodakileri bekleyemedim sol kasığımda batmalar hafiften devam ediyordu dayanamadım gittim aldımAmin amin,bu erken gebelik testi mi markası ne söylemedin
Kesin doğrudur o Zamanpredictor canım kargodakileri bekleyemedim sol kasığımda batmalar hafiften devam ediyordu dayanamadım gittim aldım
kuzum normalde 13 şubattı ama ovulasyon takibi yaptım bu ay geç yumurtladım o yüzden 17 şubat oldu yani şuan aslında reglime 6 gün var başka belirtimde yoktu canım hafif uyuşma ve hafif batmaKesin doğrudur o Zamanbaşka belirti var mı canım ? Birde âdet zamanin ne zamandı?
Bende bat 17 Şubatkuzum normalde 13 şubattı ama ovulasyon takibi yaptım bu ay geç yumurtladım o yüzden 17 şubat oldu yani şuan aslında reglime 6 gün var başka belirtimde yoktu canım hafif uyuşma ve hafif batma
Olsun canım bir gün olacak inşallahBende bat 17 Şubatama bende kaset test vardu onunda ne olduğu belli değil ama senin adına çok sevindim bende de sadece göğüs hassasiyeti var ama adetten oncede oluyordu zaten yani o belirti sayilmaz
aminnn inşallahhhhhsağol kuzum Rabbim hepinize nasip etsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?