Gebeliğe Hazırlık 2021 Bizim Yılımız Olsun 👶🕊️🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hic boyle olmazdi kuzum olmazsa bi deniyim sagol

Yok cnm cikmayabiliyor sen adet gününu bekle bakalım bı belli olmaz geç döllenme olduysa hemen çıkmaz zaten

Kuzumm ilk ıdrar cok beklemis oldugu icin yaniltici oluyor keske az sabretseydin ben yapicam elimde 2 test kaldi bugun ve yarin yaparim artik olmazsa bu ayda biter benim icin
İşte balım yine yaptım tirt testlerimize yazik
Belki bebiş yerlesiyordur canım he

Bu arada süt kesiği gibi akıntı nasıl oluyor kızlar bu sabah öyle bir akıntı geldi de. Çok okumuştum bu belirtiyi ama bata 8-9 gün varken gelir mi ki

Canım süt kesigini ben de duymuştum neden olmasın
Bugunde yumurtlama yok kizlar
Benim de aynı böyle balım aşağıya bırakıyorum foto
Geçti cnm çok şükür sadece bugün istemsizce gerginim nedense
Batina kac kaldı canim

Sürekli adetin ilk günü gibi kasıklarım sancıyo her hece adet olacam diye yatıyorum sabah kalkıyorum hiç bir şey yok
Kız var sende biseyler var

Kuzumm ilk ıdrar cok beklemis oldugu icin yaniltici oluyor keske az sabretseydin ben yapicam elimde 2 test kaldi bugun ve yarin yaparim artik olmazsa bu ayda biter benim icin
İşte balım yine yaptım tirt testlerimize yazik
Belki bebiş yerlesiyordur canım he

Bu arada süt kesiği gibi akıntı nasıl oluyor kızlar bu sabah öyle bir akıntı geldi de. Çok okumuştum bu belirtiyi ama bata 8-9 gün varken gelir mi ki

Canım süt kesigini ben de duymuştum neden olmasın
Bugunde yumurtlama yok kizlar
Benim de aynı böyle balım aşağıya bırakıyorum foto
Geçti cnm çok şükür sadece bugün istemsizce gerginim nedense
Batina kac kaldı canim

Sürekli adetin ilk günü gibi kasıklarım sancıyo her hece adet olacam diye yatıyorum sabah kalkıyorum hiç bir şey yok
Kız var sende biseyler var

Bugün âdetin 9.gunu ovu testim şekildeki gibi daha yumurtlamaya var gibi ama acayip akıntı var şeffaf yani yumurtlMa akıntısı belli. Sizde de yumurtlamadan önce mi bu akıntı oluyor? Ben birşeyi kacirmiyorumdur değil mi

Eklentiler

• IMG_20210130_144209.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 35
Bende de o akıntı var ama testim seninki gibi gösteriyor canım bilemedim Valla

kızlar bugünkü testim bu şekilde sizce biraz koyulaşma var mı yoksa aynı mı eğer koyulaşma var ise mutlu olacağım lakin bebek zaten olmayacak sadece yumurtladığımı sevineceğim

Eklentiler

• IMG_20210130_111213_9.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 35
Bata son 9 gün kasıklarımda ve karnimin alt tarafında değişik bı ağrı ve arada hafif bı mide bulantısı var sanki adet ağrısı gibi rahatsız edici

Koyulasmaya bslamis cnm iki çizgide aynı koyulukta olunca yumurtlama olacak devam et sen gittikçe koyulasmis cunku

gebelik belirtisi bu bence canım test yaptın mı
Yaptım canım ben hatta kan verdim negatif çıktı ben çarşamba ovulasyon testi yaptım koyu çıktı sanırım yumurtlamaydı

yaptım hatta kan verdim negatif. Koyu çıktı ama sanırım yumurtlama oldu adete yakın bakalım bekliyorum işte yumurtlamanın üstünden bi 12-13 gün geçsin eğer hala adet olmamış olursam evde test yapacağım idrar çok güvenilir değil adetten önce. Bence biraz bekle canım adetin geçerse bi test daha yaparsın belki geç döllenmedir

İnşallah hayırlısı ise vardır canım bakalım beklemedeyim hala

kızlar bugünkü testim bu şekilde sizce biraz koyulaşma var mı yoksa aynı mı eğer koyulaşma var ise mutlu olacağım lakin bebek zaten olmayacak sadece yumurtladığımı sevineceğim

bence gayet koyulaşıyor canım çok az kalmış hem neden bebek olmasın kötü düşünme geç yumurtlama yaşayıp geç döllenme olup hamile kalan çok kişi okudum ben burda

Evet değerlendirdiysen inşallah tutunmuştur bebişin canım

evet canım bende de aynısı oluyor yumurtlama haftamda şeffaf sümüksü, bazende çok akışkan akıntım oluyor anlıyorum. 2-3 gün sonra da pik görüyorum bu ay da böyle oldu inşallah çok güzel bir pik görürsün ve bebişin tutunur sana

Kızlarr merhabakonuşamalara çok katılamıyırum saat farkım sebebiyle Bende batımı bekliyorumm.Bakalım bu ay kimler hamiş olacak

Bende de o akıntı var ama testim seninki gibi gösteriyor canım bilemedim Valla
Bence aynı saatte teste devam edelim Instagram da bir sayfa var Ebru Ceylan adında bir ebe çok yardımcı oluyor testin resmini ona gönderdim akşam CVP yazmış daha yumurtlama olmamış bekle dedi

Ayy inşallah birbirimize güzel haberler verelim yaa valla ilk bebeğimi de burda arkadaşlarla ilk defa paylaştım bu da inşallah böyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…