Gebeliğe Hazırlık 2021 Bizim Yılımız Olsun 👶🕊️🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat 2 Şubat bekliyoruz bakalım.. Allah herkesin istedigini versin insallah🙏🏻🙏🏻
Merhaba canım hoş geldin nasılsın iyi misin var mı regl belirtileri
Çok şükür iyiyim bitanem sen nasılsın valla inşallah bakalım
günaydın canım çok şükür iyiyim Allah razı olsun başını ağrıyormuş çok geçmiş olsun geçti mi
ah bi gelse hala gelemedi ki gelse yeni bat tarihim belli olsa 😀😀
Belli mi olur kuzucuğum belki hiç gelmez 😍🧐
Arkadaşlar ben ayın 13 adet oldum ama 3 gündür mıdem bulanıyor benim kusamıyorunda ..acaba diyorum üstüne adet görülür mü
Günaydın canım nasılsın iyi misin miden ile alakalı bir sorun olabilir üstüne görmenin farklı kuralları var yani çok şiddetli adet olduysan üstüne görme olmayabilir sen yine de her ihtimale karşı test yaptır istersen

Günaydın canlarım güzel hafta sonları diliyorum nasılsınız iyi misiniz güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah 😍😍

M Melegim96 canım sen nasılsın test yaptın mı ya da yapacak mısın benim sulu garip akıntılarım var ne yapacağımı bilemedim Sabah ilk idrarla test yapayım dedim belki koyu çıkar umuduyla ama koyu da çıkmadı anlayacağın benim Bu aydan ümidim yok her ay olduğu gibi 😂 kıçım başım battigiyla kaldı 😂

Günaydın canlarım güzel hafta sonları diliyorum nasılsınız iyi misiniz güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah 😍😍

M Melegim96 canım sen nasılsın test yaptın mı ya da yapacak mısın benim sulu garip akıntılarım var ne yapacağımı bilemedim Sabah ilk idrarla test yapayım dedim belki koyu çıkar umuduyla ama koyu da çıkmadı anlayacağın benim Bu aydan ümidim yok her ay olduğu gibi 😂 kıçım başım battigiyla kaldı 😂
Kuzumm ilk ıdrar cok beklemis oldugu icin yaniltici oluyor keske az sabretseydin 😂 ben yapicam elimde 2 test kaldi bugun ve yarin yaparim artik olmazsa bu ayda biter benim icin 😂

Kızlar günaydın ❤️ Yumurtlamanın 6. Günü bugün ara ara adet olacakmışım gibi bir ağrı geliyor. Alt karın bölgem iğne gibi batıyor. Bu belirtiler için çok erken değil mi ya? Psikolojik olduğunu da düşünmüyorum çünkü bu ay asla takmıyorum 😂

Kızlar günaydın ❤️ Yumurtlamanın 6. Günü bugün ara ara adet olacakmışım gibi bir ağrı geliyor. Alt karın bölgem iğne gibi batıyor. Bu belirtiler için çok erken değil mi ya? Psikolojik olduğunu da düşünmüyorum çünkü bu ay asla takmıyorum 😂

Yok kuzum bulanti falan olsa psikolojik olabilir ama igne batmasi tam olmasi gereken gunlerde gelmis insallahh vardirrr😍❤️

Benimde bu aydan hic umudum yok ama bat yaklastikca dururmuyum bilmiyorum😂

yaa kuzuum neden umudun yok saçmalama 😂 en beklemediğimiz anda şaşıp kalıcaz zaten inşallah bu ay sana da öyle olurda görürsün umudu 😂 valla içimde çok güzel hisler var canım inşallah bu ay bu topic uğurlu gelir hepimize 😍 olumsuz düşünme hiç sen ❤️

Bu arada süt kesiği gibi akıntı nasıl oluyor kızlar 🤔 bu sabah öyle bir akıntı geldi de. Çok okumuştum bu belirtiyi ama bata 8-9 gün varken gelir mi ki 🤔

yaa kuzuum neden umudun yok saçmalama 😂 en beklemediğimiz anda şaşıp kalıcaz zaten inşallah bu ay sana da öyle olurda görürsün umudu 😂 valla içimde çok güzel hisler var canım inşallah bu ay bu topic uğurlu gelir hepimize 😍 olumsuz düşünme hiç sen ❤️
Ahh insallah kuzum insallah agzindan bal damliyor ❤️

Bugunde yumurtlama yok kizlar

Eklentiler

• 382441DD-F3EB-4242-B3C5-CDA08E448617.webp
    382441DD-F3EB-4242-B3C5-CDA08E448617.webp
    73,4 KB · Görüntüleme: 28
Merhaba canım hoş geldin nasılsın iyi misin var mı regl belirtileri

günaydın canım çok şükür iyiyim Allah razı olsun başını ağrıyormuş çok geçmiş olsun geçti mi

Belli mi olur kuzucuğum belki hiç gelmez 😍🧐

Günaydın canım nasılsın iyi misin miden ile alakalı bir sorun olabilir üstüne görmenin farklı kuralları var yani çok şiddetli adet olduysan üstüne görme olmayabilir sen yine de her ihtimale karşı test yaptır istersen
Geçti cnm çok şükür sadece bugün istemsizce gerginim nedense

Selam 😊😊 benim sat 27 aralıktı o yüzden bat 27 ocak dedim uygulamada 29 gösteriyordu ama gelen giden yok hatta geçen gün ovulasyon testi yaptım koyu çıktı yumurtladım galiba 😂😂 her an adet olabilirim adet sancım var ama yumurtlama olduysa bat tarihim ileri gitti. Yani ben bu ay karma karışık şeyler yaşadım ne olacak sonum bilmiyorum 😀😀 üstelik bu ay hiç uğraşmadım özen göstermedim 😂😂 siz de durum nedir
Ovulasyon ne kadar koyu çıktı adet düzensizliği yoksa eğer ovulasyon da normalden fazla koyu çıktıysa bi test yap istersen kuzum belki hiç özen göstermediğin halde güzel bir haberin vardır seni bekleyen 😅 inşallahh 🥰 benim de pazartesi günü adet olmam lazım yaklaşık 10 gündür hatta belki bir kaç gün de fazlası vardır göğüs hassasiyetin dışında bi hareket yok ama ben bu ay özen gösterdiğim halde hiç bişey beklemiyorum gebelik testini denedim bugün malesef negatif , olsaydı çıkardı heralde diye düşünüyorum .

Benim bat 8 Şubat cnm goguslerimin yanlarında acayip ağrı var dün akşam kasiklarimla ve karnımın altında değişik hafif bı ağrı oldu şuan icin başka bı belirti yok tatlım
Göğüs ağrın her adet öncesi olur muydu ? Benim olurdu , şuan da sa öyle göğüs dışında hiç bir hareket yok bende ama ben bu ay ümitsizim pzartesi adet günüm bugün test yaptım malesef negatif , olsaydı çıkardı heralde .

Back
X