Gebeliğe Hazırlık 2021 Bizim Yılımız Olsun 👶🕊️🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet değerlendirdiysen inşallah tutunmuştur bebişin canım
Valla bir tek o günü değerlendirebildim. Ertesi gün zaten çatlama oldu o günü değerlendiremedim. Ama sağlıklı bir sperm 3 güne kadar canlı kalabiliyor bakalım yumurtlama gününü değerlendirdim eğer kısmetimizde varsa olur olmazsa da yapacak bişey yok zaten bu aydan umudum yoktu

Valla adet belirtilerim gibi başladı ama bugun akıntım geldi adet oldum sandın aka değilmisim sali gunu adet tarihim benim ilk hamileliğimde adetten sonra anlamıştım , sanırım geç döllenecek tahminimce bakalım hayırlısı

Ben adet oldum kuzum ne yazık ki , ama moral bozmak yok , olana kadar devam

Kızlar merhaba bat 28 iydi normalde de 28 günde bir adet görüyordum ancak 3 aydır 31.gün oldum hep ama hala adet olmadım heran olacakmış gibiyim test yok elimde inşallah adet olmam

KavLen canım benim bat listede 27 ocak diye kaldı benim o gün yumurtlama olduğuna göre heralde 14 gün sonrasına 10 şubata uzadı benim bat ocakta adet olamadım bugun ocağın son günü bakalım bugun olabilecek miyim bekleyelim bakalım adetten sonra mart olarak değiştirirsin gün belli olunca

kuzum koyulaşmış seninki pik yakın gibi duruyor
günaydın kuzum nasılsın iyi misin evet haklısın dediğin gibi bugün pik oldu sende test yapmayı dene istersen seninki ile aynıydı zaten fotosunu aşağıya bırakıyorum
Kızlar şuan inanılmaz mide bulantım var belirti olanlar yazsın bakalım
canım senin son 8 gün kaldı ama umarım belirtilerin psikolojik değildir senin de inşallah güzel haberlerini bekliyoruz regl 3 gün kala falan test yapabilirsin
bence gayet koyulaşıyor canım çok az kalmış hem neden bebek olmasın kötü düşünme geç yumurtlama yaşayıp geç döllenme olup hamile kalan çok kişi okudum ben burda
Günaydın canım benim haklısın koyulaşmış ama normal yumurtlamadan iki gün sonra oldu yine de benim pek ümidim yok kuzum biraz kiloluyum ayıptır söylemesi olacağından ümitli değilim
Kızlarr merhabakonuşamalara çok katılamıyırum saat farkım sebebiyle Bende batımı bekliyorumm.Bakalım bu ay kimler hamiş olacak
sağlık olsun canım senin var olduğunu bilelim yeterlidir nerede yaşıyorsun Bu arada saat farkı olduğuna göre muhtemelen Amerika ya da farklı bir ülkedir
Bence aynı saatte teste devam edelim Instagram da bir sayfa var Ebru Ceylan adında bir ebe çok yardımcı oluyor testin resmini ona gönderdim akşam CVP yazmış daha yumurtlama olmamış bekle dedi
canım evet doğrudur ama benim testim bugün pik oldu seninki ile aynıydı bugün bir test yapmayı dene istersen
test yaptın mı canım heyecanla seni bekliyoruz umarım güzel haberlerini alırız
Ben adet oldum kuzum ne yazık ki , ama moral bozmak yok , olana kadar devam
günaydın canım hiç sıkıntı yapma önümüzdeki maçlara bakacağız yeni bat tarihin kaç canım
Kızlar merhaba bat 28 iydi normalde de 28 günde bir adet görüyordum ancak 3 aydır 31.gün oldum hep ama hala adet olmadım heran olacakmış gibiyim test yok elimde inşallah adet olmam
günaydın canım nasılsın iyi misin uzun zamandır görünmüyorsun test yapmayı denedin mi İnşallah güzel sonuçlar almayi nasip eder Rabbim
günaydın canım hiç sorun değil İnşallah regl olmazsın da oraya güzel bebiş ikonu koyarız Allah'ın izniyle

günaydın canlarım herkese hayırlı huzurlu mutlu pazarlar diliyorum güzel günler diliyorum bereketli güzel haber alacağımız bir gün olsun inşallah nasılsınız iyi misiniz canlarım sanırım benim bugün pik oldu Allah'ın izniyle güzel dualarınızı bekliyorum İnşallah tutar pek umudum yok ama yukarıda belirttiğim gibi biraz kilom var

M Melegim96 sence bugün degerlendireyim mi

Kızlar bir de belime yaki koymayı düşünüyorum yumurtaları sıcak tutuyormuş sizce işe yarar mı pişik olmayı göze aldım

Eklentiler

• IMG_20210131_103040_0.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 22
Yukarıda çıkmamış bu şekilde canlarım

Eklentiler

• IMG_20210131_103010_5.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 21
Kuzum sperm problemi yoksa catlamayi gorene kadar degerlendir istersen ama ben pik gorsemde degerlendirmiycem bu ay hic hevesim yok belki catlama gunu degerlendiririm

Gunaydin kizlarr
Pike son 1 kala yakaladim ama baska testim yok KavLen

Eklentiler

• 53295153-689B-49C9-8C04-61BB46F69496.webp
    85,5 KB · Görüntüleme: 23
Kuzum sperm problemi yoksa catlamayi gorene kadar degerlendir istersen ama ben pik gorsemde degerlendirmiycem bu ay hic hevesim yok belki catlama gunu degerlendiririm
Balım benim anlamadım pik olunca mı çatlama olunca mı değerlendiriyoruz şu yaşıma geldim hala bunu öğrenemedim sen neden test yapmayacaksın bence hevesin olmalı olmak zorunda

Gunaydin kizlarr
Pike son 1 kala yakaladim ama baska testim yok KavLen
anam testin bitti mi kuzum kıyamam ben sana peki çatladığını nasıl öğreneceksin çatlayınca değerlendireceğim dedin ya bence sen bu günden gün aşırı değerlendirmeye bak benim kociş yanaşmıyor pek o yüzden siliklesince artık değerlendiririm

Balım benim anlamadım pik olunca mı çatlama olunca mı değerlendiriyoruz şu yaşıma geldim hala bunu öğrenemedim sen neden test yapmayacaksın bence hevesin olmalı olmak zorunda
Kuzum pik gorunce degerlendiymeye basliyoruz yani icerde hazir sperm bulunduruyoruz catlama oluncada o gun icerisinde dollenme olacak demektir o yuzden o gunu de degerlendiriyoruz ya onceki ya da yeni gonderdigin spermlerden biriyle kavusmus olucak insallah

Kuzu tahminimce yarin zaten pik olur sali gunude silikleşir o yuzden sali gunu degerlendiririm dun zaten gurestik

şimdi jeton düştü ama bebişim bizim içeride hazır sperm kalmıyor ki hepsi dışarı çıkıyor zaten geçen söylediğin gibi her yer batıyor acaba şırıngayla mı denesem ne yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…