- 7 Ekim 2020
- 149
- 165
- 53
- 32
Belli olmaz tatlım sen devam etİnşallah pazartesi ancak koyu olur galiba
Valla bir tek o günü değerlendirebildim. Ertesi gün zaten çatlama oldu o günü değerlendiremedim. Ama sağlıklı bir sperm 3 güne kadar canlı kalabiliyor bakalım yumurtlama gününü değerlendirdim eğer kısmetimizde varsa olurEvet değerlendirdiysen inşallah tutunmuştur bebişin canım
Valla adet belirtilerim gibi başladı ama bugun akıntım geldi adet oldum sandın aka değilmisim sali gunu adet tarihim benim ilk hamileliğimde adetten sonra anlamıştım , sanırım geç döllenecek tahminimce bakalım hayırlısıMerhaba canım hoş geldin nasılsın iyi misin var mı regl belirtileri
günaydın canım çok şükür iyiyim Allah razı olsun başını ağrıyormuş çok geçmiş olsun geçti mi
Belli mi olur kuzucuğum belki hiç gelmez
Günaydın canım nasılsın iyi misin miden ile alakalı bir sorun olabilir üstüne görmenin farklı kuralları var yani çok şiddetli adet olduysan üstüne görme olmayabilir sen yine de her ihtimale karşı test yaptır istersen
Ben adet oldum kuzum ne yazık ki , ama moral bozmak yok , olana kadar devamYaptım canım ben hatta kan verdim negatif çıktı ben çarşamba ovulasyon testi yaptım koyu çıktı sanırım yumurtlamaydı
yaptım hatta kan verdim negatif. Koyu çıktı ama sanırım yumurtlama oldu adete yakınbakalım bekliyorum işte yumurtlamanın üstünden bi 12-13 gün geçsin eğer hala adet olmamış olursam evde test yapacağım idrar çok güvenilir değil adetten önce. Bence biraz bekle canım adetin geçerse bi test daha yaparsın belki geç döllenmedir
Hayırlısı olsun canım. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese, hepimizeBen adet oldum kuzum ne yazık ki , ama moral bozmak yok , olana kadar devam
Canım hayırlısı olsun İnşallah güzel haberler alırsınKızlar merhaba bat 28 iydi normalde de 28 günde bir adet görüyordum ancak 3 aydır 31.gün oldum hep ama hala adet olmadım heran olacakmış gibiyim test yok elimde inşallah adet olmam
Aminn canım inşallah yaCanım hayırlısı olsun İnşallah güzel haberler alırsın
günaydın kuzum nasılsın iyi misin evet haklısın dediğin gibi bugün pik oldu sende test yapmayı dene istersen seninki ile aynıydı zaten fotosunu aşağıya bırakıyorumkuzum koyulaşmış seninki pik yakın gibi duruyor
canım senin son 8 gün kaldı ama umarım belirtilerin psikolojik değildir senin de inşallah güzel haberlerini bekliyoruz regl 3 gün kala falan test yapabilirsinKızlar şuan inanılmaz mide bulantım var belirti olanlar yazsın bakalım
Günaydın canım benim haklısın koyulaşmış ama normal yumurtlamadan iki gün sonra oldu yine de benim pek ümidim yok kuzum biraz kiloluyum ayıptır söylemesi olacağından ümitli değilimbence gayet koyulaşıyor canım çok az kalmışhem neden bebek olmasın kötü düşünme geç yumurtlama yaşayıp geç döllenme olup hamile kalan çok kişi okudum ben burda
sağlık olsun canım senin var olduğunu bilelim yeterlidir nerede yaşıyorsun Bu arada saat farkı olduğuna göre muhtemelen Amerika ya da farklı bir ülkedirKızlarr merhabakonuşamalara çok katılamıyırum saat farkım sebebiyle Bende batımı bekliyorumm.Bakalım bu ay kimler hamiş olacak
canım evet doğrudur ama benim testim bugün pik oldu seninki ile aynıydı bugün bir test yapmayı dene istersenBence aynı saatte teste devam edelim Instagram da bir sayfa var Ebru Ceylan adında bir ebe çok yardımcı oluyor testin resmini ona gönderdim akşam CVP yazmış daha yumurtlama olmamış bekle dedi
test yaptın mı canım heyecanla seni bekliyoruz umarım güzel haberlerini alırızValla adet belirtilerim gibi başladı ama bugun akıntım geldi adet oldum sandın aka değilmisim sali gunu adet tarihim benim ilk hamileliğimde adetten sonra anlamıştım , sanırım geç döllenecek tahminimce bakalım hayırlısı
günaydın canım hiç sıkıntı yapma önümüzdeki maçlara bakacağız yeni bat tarihin kaç canımBen adet oldum kuzum ne yazık ki , ama moral bozmak yok , olana kadar devam
günaydın canım nasılsın iyi misin uzun zamandır görünmüyorsun test yapmayı denedin mi İnşallah güzel sonuçlar almayi nasip eder RabbimKızlar merhaba bat 28 iydi normalde de 28 günde bir adet görüyordum ancak 3 aydır 31.gün oldum hep ama hala adet olmadım heran olacakmış gibiyim test yok elimde inşallah adet olmam
günaydın canım hiç sorun değil İnşallah regl olmazsın da oraya güzel bebiş ikonu koyarız Allah'ın izniyleKavLen canım benim bat listede 27 ocak diye kaldı benim o gün yumurtlama olduğuna göre heralde 14 gün sonrasına 10 şubata uzadı benim bat ocakta adet olamadım bugun ocağın son günü bakalım bugun olabilecek miyim bekleyelim bakalım adetten sonra mart olarak değiştirirsin gün belli olunca
Kuzum sperm problemi yoksa catlamayi gorene kadar degerlendir istersen ama ben pik gorsemde degerlendirmiycem bu ay hic hevesim yok belki catlama gunu degerlendiririmgünaydın canlarım herkese hayırlı huzurlu mutlu pazarlar diliyorum güzel günler diliyorum bereketli güzel haber alacağımız bir gün olsun inşallah nasılsınız iyi misinizcanlarım sanırım benim bugün pik oldu Allah'ın izniyle güzel dualarınızı bekliyorum İnşallah tutar pek umudum yok ama yukarıda belirttiğim gibi biraz kilom var
M Melegim96 sence bugün degerlendireyim mi
Kızlar bir de belime yaki koymayı düşünüyorum yumurtaları sıcak tutuyormuş sizce işe yarar mı pişik olmayı göze aldım
Balım benim anlamadım pik olunca mı çatlama olunca mı değerlendiriyoruz şu yaşıma geldim hala bunu öğrenemedim sen neden test yapmayacaksın bence hevesin olmalı olmak zorundaKuzum sperm problemi yoksa catlamayi gorene kadar degerlendir istersen ama ben pik gorsemde degerlendirmiycem bu ay hic hevesim yok belki catlama gunu degerlendiririm
anam testin bitti mi kuzum kıyamam ben sana peki çatladığını nasıl öğreneceksin çatlayınca değerlendireceğim dedin ya
Kuzum pik gorunce degerlendiymeye basliyoruz yani icerde hazir sperm bulunduruyoruz catlama oluncada o gun icerisinde dollenme olacak demektir o yuzden o gunu de degerlendiriyoruz ya onceki ya da yeni gonderdigin spermlerden biriyle kavusmus olucak insallahBalım benim anlamadım pik olunca mı çatlama olunca mı değerlendiriyoruz şu yaşıma geldim hala bunu öğrenemedim sen neden test yapmayacaksın bence hevesin olmalı olmak zorunda
Kuzu tahminimce yarin zaten pik olur sali gunude silikleşir o yuzden sali gunu degerlendiririm dun zaten gurestikanam testin bitti mi kuzum kıyamam ben sana peki çatladığını nasıl öğreneceksin çatlayınca değerlendireceğim dedin yabence sen bu günden gün aşırı değerlendirmeye bak benim kociş yanaşmıyor pek o yüzden siliklesince artık değerlendiririm
şimdi jeton düştü ama bebişim bizim içeride hazır sperm kalmıyor ki hepsi dışarı çıkıyor zaten geçen söylediğin gibi her yer batıyor acaba şırıngayla mı denesem ne yapsamKuzum pik gorunce degerlendiymeye basliyoruz yani icerde hazir sperm bulunduruyoruz catlama oluncada o gun icerisinde dollenme olacak demektir o yuzden o gunu de degerlendiriyoruz ya onceki ya da yeni gonderdigin spermlerden biriyle kavusmus olucak insallah
Ahahah bebisim cok iyi fikirşimdi jeton düştü ama bebişim bizim içeride hazır sperm kalmıyor ki hepsi dışarı çıkıyor zaten geçen söylediğin gibi her yer batıyor acaba şırıngayla mı denesem ne yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?