Gebeliğe Hazırlık 2021 Bizim Yılımız Olsun 👶🕊️🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzu tahminimce yarin zaten pik olur sali gunude silikleşir o yuzden sali gunu degerlendiririm dun zaten gurestik
O zaman bugün ve salı günü olsun kuzum içeride hazır asker bulunduralım falan eşimin yarın izin günü belki yarın olabilir ama bugün ya da salı günü kesinlikle olmaz yanaşmaz çünkü hava soğuk diye üşüyor

O zaman yarin mutlaka degerlendir canim

Evet canım yapacağım birazdan foto atıp seni etuketlerim hadi bakalım hayırlısı

inşallah canım ama pek umudum yok açıkçası hem de kendimi heveslendirmemek için o ihtimali düşünmemeye çalışıyorum kendimi adete hazırlıyorum ki adet olursam moralim bozulmasın

şimdi jeton düştü ama bebişim bizim içeride hazır sperm kalmıyor ki hepsi dışarı çıkıyor zaten geçen söylediğin gibi her yer batıyor acaba şırıngayla mı denesem ne yapsam
Canım ben onu ilk aylar çok araştırdım bende de aynı şekil hep akıyodu ama aslında erkeğin afedersiniz boşalması sırasında gelen sıvının sadece %5 kadarı spermmiş geri kalanı meni sıvısıymış onu da zaten vücudun dışarı atması normalmiş o yüzden o akan suya takılmayın

Valla bugün göğüs ucum çok kaşınıyor kızlar ara ara kasigima ağrı girip çıkıyor

Evet canım yapacağım birazdan foto atıp seni etuketlerim hadi bakalım hayırlısı
Yaptın mı canım merak ettim
inşallah canım ama pek umudum yok açıkçası hem de kendimi heveslendirmemek için o ihtimali düşünmemeye çalışıyorum kendimi adete hazırlıyorum ki adet olursam moralim bozulmasın
Ehehhh zehir gibi maşallah zehir
Valla ben cikmasin diye kendimi kasıyorum kuzum ,
Valla bugün göğüs ucum çok kaşınıyor kızlar ara ara kasigima ağrı girip çıkıyor
Canım sen kendini çok dinliyorsun sanki

Normalde geçen aylarda dinlerdim evet ama bu ay hiç dinlemedim cnm o yüzden tuhafıma gitti zaten hatta şunu diyorum sürekli yine olmadı bu ay o yüzden kafaya bile takmadim

Testim böyle çıktı birde akşam yapacağım Galiba yarın Sabah iyice koyulaşır gibi geliyor bana bakalım hayırlısı

Eklentiler

• IMG_20210131_151507.webp
    7 KB · Görüntüleme: 29
Normalde geçen aylarda dinlerdim evet ama bu ay hiç dinlemedim cnm o yüzden tuhafıma gitti zaten hatta şunu diyorum sürekli yine olmadı bu ay o yüzden kafaya bile takmadim
O zaman belirtilerin iyiye işaret olsun canım benim kafaya takmayinca oluyor derler
Testim böyle çıktı birde akşam yapacağım Galiba yarın Sabah iyice koyulaşır gibi geliyor bana bakalım hayırlısı
Pik oldu olacak sağlam değerlendir ki sıkı tutunsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…