O zaman bugün ve salı günü olsun kuzum içeride hazır asker bulunduralım falanKuzu tahminimce yarin zaten pik olur sali gunude silikleşir o yuzden sali gunu degerlendiririm dun zaten gurestik
Cidden şırınga ile yapanlar var burda okudum kuzum ama ben geçen denedim gitmedi acaba küçük muyduAhahah bebisim cok iyi fikir
O zaman yarin mutlaka degerlendir canimO zaman bugün ve salı günü olsun kuzum içeride hazır asker bulunduralım falaneşimin yarın izin günü belki yarın olabilir ama bugün ya da salı günü kesinlikle olmaz yanaşmaz çünkü hava soğuk diye üşüyor
Evet canım yapacağım birazdan foto atıp seni etuketlerim hadi bakalım hayırlısıgünaydın kuzum nasılsın iyi misin evet haklısın dediğin gibi bugün pik oldu sende test yapmayı dene istersen seninki ile aynıydı zaten fotosunu aşağıya bırakıyorum
canım senin son 8 gün kaldı ama umarım belirtilerin psikolojik değildir senin de inşallah güzel haberlerini bekliyoruz regl 3 gün kala falan test yapabilirsin
Günaydın canım benim haklısın koyulaşmış ama normal yumurtlamadan iki gün sonra oldu yine de benim pek ümidim yok kuzum biraz kiloluyum ayıptır söylemesi olacağından ümitli değilim
sağlık olsun canım senin var olduğunu bilelim yeterlidir nerede yaşıyorsun Bu arada saat farkı olduğuna göre muhtemelen Amerika ya da farklı bir ülkedir
canım evet doğrudur ama benim testim bugün pik oldu seninki ile aynıydı bugün bir test yapmayı dene istersen
test yaptın mı canım heyecanla seni bekliyoruz umarım güzel haberlerini alırız
günaydın canım hiç sıkıntı yapma önümüzdeki maçlara bakacağız yeni bat tarihin kaç canım
günaydın canım nasılsın iyi misin uzun zamandır görünmüyorsun test yapmayı denedin mi İnşallah güzel sonuçlar almayi nasip eder Rabbim
günaydın canım hiç sorun değil İnşallah regl olmazsın da oraya güzel bebiş ikonu koyarız Allah'ın izniyle
günaydın kuzum nasılsın iyi misin evet haklısın dediğin gibi bugün pik oldu sende test yapmayı dene istersen seninki ile aynıydı zaten fotosunu aşağıya bırakıyorum
canım senin son 8 gün kaldı ama umarım belirtilerin psikolojik değildir senin de inşallah güzel haberlerini bekliyoruz regl 3 gün kala falan test yapabilirsin
Günaydın canım benim haklısın koyulaşmış ama normal yumurtlamadan iki gün sonra oldu yine de benim pek ümidim yok kuzum biraz kiloluyum ayıptır söylemesi olacağından ümitli değilim
sağlık olsun canım senin var olduğunu bilelim yeterlidir nerede yaşıyorsun Bu arada saat farkı olduğuna göre muhtemelen Amerika ya da farklı bir ülkedir
canım evet doğrudur ama benim testim bugün pik oldu seninki ile aynıydı bugün bir test yapmayı dene istersen
günaydın canım hiç sıkıntı yapma önümüzdeki maçlara bakacağız yeni bat tarihin kaç canım
günaydın canım nasılsın iyi misin uzun zamandır görünmüyorsun test yapmayı denedin mi İnşallah güzel sonuçlar almayi nasip eder Rabbim
günaydın canım hiç sorun değil İnşallah regl olmazsın da oraya güzel bebiş ikonu koyarız Allah'ın izniyle
Canım ben onu ilk aylar çok araştırdım bende de aynı şekil hep akıyodu ama aslında erkeğin afedersiniz boşalması sırasında gelen sıvının sadece %5 kadarı spermmiş geri kalanı meni sıvısıymış onu da zaten vücudun dışarı atması normalmiş o yüzden o akan suya takılmayınşimdi jeton düştü ama bebişim bizim içeride hazır sperm kalmıyor ki hepsi dışarı çıkıyor zaten geçen söylediğin gibi her yer batıyor acaba şırıngayla mı denesem ne yapsam
Valla bugün göğüs ucum çok kaşınıyor kızlar ara ara kasigima ağrı girip çıkıyorgünaydın kuzum nasılsın iyi misin evet haklısın dediğin gibi bugün pik oldu sende test yapmayı dene istersen seninki ile aynıydı zaten fotosunu aşağıya bırakıyorum
Yaptın mı canım merak ettimEvet canım yapacağım birazdan foto atıp seni etuketlerim hadi bakalım hayırlısı
Ehehhhinşallah canımama pek umudum yok açıkçası hem de kendimi heveslendirmemek için o ihtimali düşünmemeye çalışıyorum kendimi adete hazırlıyorum ki adet olursam moralim bozulmasın
Valla ben cikmasin diye kendimi kasıyorum kuzum ,Canım ben onu ilk aylar çok araştırdım bende de aynı şekil hep akıyodu ama aslında erkeğin afedersiniz boşalması sırasında gelen sıvının sadece %5 kadarı spermmiş geri kalanı meni sıvısıymış onu da zaten vücudun dışarı atması normalmiş o yüzden o akan suya takılmayın
Canım sen kendini çok dinliyorsun sankiValla bugün göğüs ucum çok kaşınıyor kızlar ara ara kasigima ağrı girip çıkıyor
Normalde geçen aylarda dinlerdim evet ama bu ay hiç dinlemedim cnm o yüzden tuhafıma gitti zaten hatta şunu diyorum sürekli yine olmadı bu ay o yüzden kafaya bile takmadimYaptın mı canım merak ettim
Ehehhhzehir gibi maşallah zehir
Valla ben cikmasin diye kendimi kasıyorum kuzum ,
Canım sen kendini çok dinliyorsun sanki
Testim böyle çıktı birde akşam yapacağım Galiba yarın Sabah iyice koyulaşır gibi geliyor bana bakalım hayırlısıYaptın mı canım merak ettim
Ehehhhzehir gibi maşallah zehir
Valla ben cikmasin diye kendimi kasıyorum kuzum ,
Canım sen kendini çok dinliyorsun sanki
O zaman belirtilerin iyiye işaret olsun canım benimNormalde geçen aylarda dinlerdim evet ama bu ay hiç dinlemedim cnm o yüzden tuhafıma gitti zaten hatta şunu diyorum sürekli yine olmadı bu ay o yüzden kafaya bile takmadim
Pik oldu olacakTestim böyle çıktı birde akşam yapacağım Galiba yarın Sabah iyice koyulaşır gibi geliyor bana bakalım hayırlısı
Gebelik testi mi ovülasyonu mu canımmKızlar ben gördüm kırmızıları
Adet oldum yani canımGebelik testi mi ovülasyonu mu canımm
Canim benimde sabah boyleydi ama testim kalmadi gelismeleri at burayaTestim böyle çıktı birde akşam yapacağım Galiba yarın Sabah iyice koyulaşır gibi geliyor bana bakalım hayırlısı
Olsun canım beniim diğer aya moralimizi bozmuyoruzAdet oldum yani canım
İnşallah canım hatta yarın sabah yapmayı planlıyorumO zaman belirtilerin iyiye işaret olsun canım benimkafaya takmayinca oluyor derler
Pik oldu olacaksağlam değerlendir ki sıkı tutunsun canım
Akşam yine yapacağım canım atarım burayaCanim benimde sabah boyleydi ama testim kalmadi gelismeleri at buraya
Doğru canım ben de öyle duydum da gündüz utanıyorum benİnşallah canım hatta yarın sabah yapmayı planlıyorumSabah spermler daha hareketli oluyormuş
O zaman belirtilerin iyiye işaret olsun canım benimkafaya takmayinca oluyor derler
Pik oldu olacaksağlam değerlendir ki sıkı tutunsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?