2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

İnterneten araştıralım artık millet neyde rahat etmiş. Hangisi en iyisi olur bakalım
Pamuklu desteksiz önerdi arkadaşım yine fikir alışverişinde bulunuruz inşallah seninle isg günümüzde ayni olur muhtemelen. 13 ocakta gideceğim ben kalp atışını duymak için. 3 fazladan bekleyeceğim eşimin izin gününde olsun

Cok şaşırdım gerçekten.yarin bı daha yap koyulasacak mi? Test için erken zaten . inşallah pozitif sonuçlanir canım
Insallah sagolun herkes pozitif sonuç alır umarım bende bekleyen herkeste. Gününe kadar dayanabilsek ama sabırsızlıktan uğraşıp duruyoruz işte

Tabi ki canım. Olabilir canim.yarin doktorum söyler diye düşünüyorum

Ah canimm çok çok sevindim gözyaşım pıt bak o kadar diyordun belirtim yok diye kahrettin kendini çok şükür ki mutlu sonucu aldın masallahhhh
10. Gün 225 ikizdi sizinde ikiz olabilir gözünüz aydın kucağınıza almak nasip olsun inşallah
canım senın 450 gibi bir değer değşl miydi sanki öyle bir şeyler okudum senın 3.gün mü 5 mi eski mesajlarına bakayım derken

Canım Adı trombofili paneli tüm üniv hastaneleri ücretsiz yapar. Gebelik olmuyo olumsuz tüp bebek deneyimlerim var ya da düşüklerim var diye gidiliuor. Özelde tabiki soru sormazlar direkt verebilirsin. Bu testler sadece bebek düşmesin diye önlem olarak yapılır. Yani neden olmuyorun cevabı yok. Transferden sonra oksapar başlattılar bana mesela.Genetikten randevu almadan direkt girdim sabah ben. Vezneden genetik diyip girdim.Boş bir bölümdü . Yani telefonla bulamazsan eğer sabah erken gitmeyi dene

içeriği de şöyle: faktör 5, pai , faktör 8..... 8 li trombofili testi arat internette içeriğine bak

Trombofili panelini ben de yaptırdım, yaptırmak da fayda görüyorum kızlar, genetik olarak kanınızın pıhtılaşmaya olan yatkınlığını ölçüyor diyebiliriz.Bu bilgiyi bilmek sizin hem gebelikte hem de normal hayatınızda işinize yarar.Eğer sizde bir risk görülüyorsa, çok oturmak, çok hareketsiz kalmak veya uzun süren yolculuklar mesela , covid gibi kanda pıhtılaşma oranını artıran hastalıklar mesela sizin için daha risklidir.Bu gibi durumlar doktora da danışarak tabi, bir kan sulandırıcı destek almak iyi gelecektir.

Teselkur ederim kizlar ben ilk deneyimim dusugum yada tutmama gibi birsey olmadi yani ama ben onlem almak iatiyorum yarin gidicem hastaneye bi sorayim

Sizler bilgilisiniz sanırım.benim bir düsügüm var diye simdi oksapar kullanıyorum. Bu testi yapmadan ezbere kullanmak ne kadar mantıklı. Tup bebek harici ozel bi doktora gittim oksaparı bosuna kullandırıyolar gerek yok dedi

Tüp bebek doktoru hariç diğer hiç bi doktor infertilite hastasıysanız sizinle tam anlamıyla ilgilenmezler hatta yanlış yönlendirebilirler. O sebeple doktorunuza güvenin. Bende de pıhtılaşma yok ama kullanıyorum bebeği bağışıklığımız öldürüyo olabilir bu birazda kanın biyerde toplanmasını önler. Yani işin Aslı herşeyi denememiz gerekiyor biyerde

Beni de ekler misiniz listeye yaş 32 3. Deneme 5 5. Gun CiFt Embriyo transferi olaCagiM 27 ARalİkTA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…