- 4 Nisan 2019
- 5.705
- 6.130
- 198
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.861
Amin inşallah canımSağlıklı olsunlar da ben prematüre olmasından çok korkuyorum zorlanmasın doğduğu gün evimize gelebilelim istiyorum insAllah
Pamuklu desteksiz önerdi arkadaşım yine fikir alışverişinde bulunuruz inşallahİnterneten araştıralım artık millet neyde rahat etmiş. Hangisi en iyisi olur bakalım
Insallah sagolun herkes pozitif sonuç alır umarım bende bekleyen herkeste. Gününe kadar dayanabilsek ama sabırsızlıktan uğraşıp duruyoruz işteCok şaşırdım gerçekten.yarin bı daha yap koyulasacak mi? Test için erken zaten . inşallah pozitif sonuçlanir canım
Tabi ki canım. Olabilir canim.yarin doktorum söyler diye düşünüyorumPamuklu desteksiz önerdi arkadaşım yine fikir alışverişinde bulunuruz inşallahseninle isg günümüzde ayni olur muhtemelen. 13 ocakta gideceğim ben kalp atışını duymak için. 3 fazladan bekleyeceğim eşimin izin gününde olsun
Olacak o kadar.cok zorlu bı yoldan geliyoruzInsallah sagolun herkes pozitif sonuç alır umarım bende bekleyen herkeste. Gününe kadar dayanabilsek ama sabırsızlıktan uğraşıp duruyoruz işte
Ah canimm çok çok sevindimgözyaşım pıt bak o kadar diyordun belirtim yok diye kahrettin kendini çok şükür ki mutlu sonucu aldın masallahhhh
canım senın 450 gibi bir değer değşl miydi sanki öyle bir şeyler okudum senın 3.gün mü 5 mi eski mesajlarına bakayım derken10. Gün 225 ikizdi sizinde ikiz olabilir gözünüz aydın kucağınıza almak nasip olsun inşallah
Canım Adı trombofili paneli tüm üniv hastaneleri ücretsiz yapar. Gebelik olmuyo olumsuz tüp bebek deneyimlerim var ya da düşüklerim var diye gidiliuor. Özelde tabiki soru sormazlar direkt verebilirsin. Bu testler sadece bebek düşmesin diye önlem olarak yapılır. Yani neden olmuyorun cevabı yok. Transferden sonra oksapar başlattılar bana mesela.Genetikten randevu almadan direkt girdim sabah ben. Vezneden genetik diyip girdim.Boş bir bölümdü . Yani telefonla bulamazsan eğer sabah erken gitmeyi deneKizlar bisey sormak istiyorum bir test varmis pihtilasma testi Adi da Kardiyovaskuler risk paneli diye yaptiran varmi varsa devlet hastanelerinde hangi dr isteyebiliyor bilgisi olan varmi ? banada kuzenim soyledi o 8 yil boyunca ugrasti transferleri tutmuyordu megers3 pihtilasma varmis o yuzdenmis bu onemli diyo yaptir mutlaka diyor bana
içeriği de şöyle: faktör 5, pai , faktör 8..... 8 li trombofili testi arat internette içeriğine bakCanım Adı trombofili paneli tüm üniv hastaneleri ücretsiz yapar. Gebelik olmuyo olumsuz tüp bebek deneyimlerim var ya da düşüklerim var diye gidiliuor. Özelde tabiki soru sormazlar direkt verebilirsin. Bu testler sadece bebek düşmesin diye önlem olarak yapılır. Yani neden olmuyorun cevabı yok. Transferden sonra oksapar başlattılar bana mesela.Genetikten randevu almadan direkt girdim sabah ben. Vezneden genetik diyip girdim.Boş bir bölümdü . Yani telefonla bulamazsan eğer sabah erken gitmeyi dene
Trombofili panelini ben de yaptırdım, yaptırmak da fayda görüyorum kızlar, genetik olarak kanınızın pıhtılaşmaya olan yatkınlığını ölçüyor diyebiliriz.Bu bilgiyi bilmek sizin hem gebelikte hem de normal hayatınızda işinize yarar.Eğer sizde bir risk görülüyorsa, çok oturmak, çok hareketsiz kalmak veya uzun süren yolculuklar mesela , covid gibi kanda pıhtılaşma oranını artıran hastalıklar mesela sizin için daha risklidir.Bu gibi durumlar doktora da danışarak tabi, bir kan sulandırıcı destek almak iyi gelecektir.Canım Adı trombofili paneli tüm üniv hastaneleri ücretsiz yapar. Gebelik olmuyo olumsuz tüp bebek deneyimlerim var ya da düşüklerim var diye gidiliuor. Özelde tabiki soru sormazlar direkt verebilirsin. Bu testler sadece bebek düşmesin diye önlem olarak yapılır. Yani neden olmuyorun cevabı yok. Transferden sonra oksapar başlattılar bana mesela.Genetikten randevu almadan direkt girdim sabah ben. Vezneden genetik diyip girdim.Boş bir bölümdü . Yani telefonla bulamazsan eğer sabah erken gitmeyi dene
Bana haftasına dediler gel diye kimine 2 3 gün sonra da deniyor sanırım gel diye gülümRahim kalınlığına kontrole gidince eğer sıkıntı yoksa kaç gün sonraya transfer günü veriliyor bu süreçte beraberdik ama beynim durdu hatırlamıyorum
Teselkur ederim kizlar ben ilk deneyimim dusugum yada tutmama gibi birsey olmadi yani ama ben onlem almak iatiyorum yarin gidicem hastaneye bi sorayimCanım Adı trombofili paneli tüm üniv hastaneleri ücretsiz yapar. Gebelik olmuyo olumsuz tüp bebek deneyimlerim var ya da düşüklerim var diye gidiliuor. Özelde tabiki soru sormazlar direkt verebilirsin. Bu testler sadece bebek düşmesin diye önlem olarak yapılır. Yani neden olmuyorun cevabı yok. Transferden sonra oksapar başlattılar bana mesela.Genetikten randevu almadan direkt girdim sabah ben. Vezneden genetik diyip girdim.Boş bir bölümdü . Yani telefonla bulamazsan eğer sabah erken gitmeyi dene
Merhaba hoşgeldinizBende varım kızlaryaş 31 1.deneme dondurulmuş transfer 28 aralık
İnşallahhh hepimiz pozitifi görürüz
Canım Adı trombofili paneli tüm üniv hastaneleri ücretsiz yapar. Gebelik olmuyo olumsuz tüp bebek deneyimlerim var ya da düşüklerim var diye gidiliuor. Özelde tabiki soru sormazlar direkt verebilirsin. Bu testler sadece bebek düşmesin diye önlem olarak yapılır. Yani neden olmuyorun cevabı yok. Transferden sonra oksapar başlattılar bana mesela.Genetikten randevu almadan direkt girdim sabah ben. Vezneden genetik diyip girdim.Boş bir bölümdü . Yani telefonla bulamazsan eğer sabah erken gitmeyi dene
Sizler bilgilisiniz sanırım.benim bir düsügüm var diye simdi oksapar kullanıyorum. Bu testi yapmadan ezbere kullanmak ne kadar mantıklı. Tup bebek harici ozel bi doktora gittim oksaparı bosuna kullandırıyolar gerek yok dediTrombofili panelini ben de yaptırdım, yaptırmak da fayda görüyorum kızlar, genetik olarak kanınızın pıhtılaşmaya olan yatkınlığını ölçüyor diyebiliriz.Bu bilgiyi bilmek sizin hem gebelikte hem de normal hayatınızda işinize yarar.Eğer sizde bir risk görülüyorsa, çok oturmak, çok hareketsiz kalmak veya uzun süren yolculuklar mesela , covid gibi kanda pıhtılaşma oranını artıran hastalıklar mesela sizin için daha risklidir.Bu gibi durumlar doktora da danışarak tabi, bir kan sulandırıcı destek almak iyi gelecektir.
Tüp bebek doktoru hariç diğer hiç bi doktor infertilite hastasıysanız sizinle tam anlamıyla ilgilenmezler hatta yanlış yönlendirebilirler. O sebeple doktorunuza güvenin. Bende de pıhtılaşma yok ama kullanıyorum bebeği bağışıklığımız öldürüyo olabilir bu birazda kanın biyerde toplanmasını önler. Yani işin Aslı herşeyi denememiz gerekiyor biyerdeSizler bilgilisiniz sanırım.benim bir düsügüm var diye simdi oksapar kullanıyorum. Bu testi yapmadan ezbere kullanmak ne kadar mantıklı. Tup bebek harici ozel bi doktora gittim oksaparı bosuna kullandırıyolar gerek yok dedi
Beni de ekler misiniz listeye yaş 32 3. Deneme 5 5. Gun CiFt Embriyo transferi olaCagiM 27 ARalİkTA
Merhaba hanımlar gelin birlikte bu süreci takip edelim
Bismillahirrahmanirrahim
İsim yaş deneme embriyo transfer sonuç
@Ilaymilya 30 7.ci deneme 5.ci gün 26 Kasım @Demiripek 34 3.cü deneme 5.ci gün 7 Aralık @istanbul88 31 1.ci deneme 6.ci gün @akyaa 34 3.cü deneme 9 aralık @Nil Gunes 35 1.ci deneme 5.ci gün 20 Aralık @Mvsy 29 3.cü deneme 5.ci gün 8 Aralık @hasretim0601 33 2.ci deneme 5.ci gün 20 Aralık @Saturnyildizi 32 3.cü deneme 2.ci gün 24 Aralık @FlyingHummingbird 31 2.ci deneme 5.ci gün 25 Aralık @Mucizelereinanin55 29 3.cü deneme 13 Aralık
@lightbrown 30 1.ci deneme @efsunn210102 25 1.ci deneme 3.cü gün 20 Aralık Aylis16 23 1.ci deneme 5.ci gün @Zeynepkur 38 3.cü deneme 5.ci gün 3 Aralık @Gulen yuzum 37 4.cü deneme 5.ci gün 25 kasım @sibellldr @Ceyda2911 36 4.cü deneme 2 Aralık @Brccck 34 3.cü deneme 5.ci gün @miracle070210 5.ci gün 2 Aralık @Hemselif 32 2.ci deneme 3.cü gün 27 Aralık
M Minikbirmucizemeselesi 1.ci deneme 3.cü gün 12 Aralık @lezard 38 1.ci deneme @mucizelervar 27 2.ci deneme 5.ci gün 29 Kasım @persona06 25 1.ci deneme 5.ci gün 2 Aralık @sudem_88 33 4.cü deneme 20 Aralık @Selinilya 31 1.ci deneme 6.ci gün 6 Aralık Z Zecmel 31 1.ci deneme 3.cü gün 18 Aralık @Katre_g 31 1.ci deneme 5.ci gün 20 Aralık @Baharekinci 35 3.cü deneme 5.ci gün 4 Aralık @bsraerdl 2.ci deneme 5.ci gün 25 Aralık
@Hayyee 1.ci deneme @CevikKiz 31 1.ci deneme 5.ci gün 6 Aralık @Hayyal 5.ci deneme 20 Aralık opu oldu A aylinnaylinn 32 3.cü deneme 5.ci gün 16 Aralık @Dfn1903 31 2.ci deneme 3.cü gün 19 Aralık @bir mucizee 31 2.ci deneme 3.cü gün @bebiii 30 1.ci deneme 5.ci gün 28 Aralık @yesilkozalak 2.ci deneme 4 Aralık Iron Butterfly 25 1.ci deneme 2.ci gün 20 Aralık @Hayattt1 24 2.ci deneme 1.ci gün 18 Aralık
@mutluannne123456789 26 1.ci deneme 5.ci gün 13 Aralık @tpk35 40 1.ci deneme 3.cü gün 9 Aralık @Kubii38 1.ci deneme 5.ci gün 13 Aralık B Brarmn11 26 3.cü deneme 5.ci gün agustos72 33 3.cü deneme 6.ci deneme 3 Aralık @menfur_queen 32 2.ci deneme 5.ci gün 6 Aralık @Eskimeyenyillar 3.cü deneme @nacwes 33 3.cü deneme 4.cü gün 30 Aralık
Tabiki hoşgeldinizBeni de ekler misiniz listeye yaş 32 3. Deneme 5 5. Gun CiFt Embriyo transferi olaCagiM 27 ARalİkTA
Canımcım tüp bebek doktoruna güven derimSizler bilgilisiniz sanırım.benim bir düsügüm var diye simdi oksapar kullanıyorum. Bu testi yapmadan ezbere kullanmak ne kadar mantıklı. Tup bebek harici ozel bi doktora gittim oksaparı bosuna kullandırıyolar gerek yok dedi
HoşbuldumTabiki hoşgeldiniz
Gebelikte kan akışının hızlı olması istenen bir şey, tüp bebek sürecinde de öyle o yüzden ya coraspirin ya da oksapar hatta ikisini kullanan bile var için rahat olsunCanımcım tüp bebek doktoruna güven derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?