2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

gonal ihtiyacı olanlara yardımcı olmak isterim. umarım herkesin yüzü güler.

Merhabalar bu adetimle beraber tüp bebeğe başlayacağım ben de. 5. OPU'm olacak. Geçtiğimiz denemelerde kimyasal gebeliklerim olduğu için, doktorum NGS önerdi. Umarım iyi sonuçlar alırım... 13ü gibi regl olacağım.

Merhaba, ben de bu ay üçüncü tedavime başlayacağım. Belirgin bir problemimiz yok ama yaş 44, zaman kaybetmemek için tüp seçeneğini sectik. İlk tedavimde 6 embriyodan 1 tanesi beşinci güne gitti, 4 ab idi, taze transfer oldum, negatif. İkinci deneme Mayıs'ta oldu, 9 yumurtadan 7 embriyo oldu, dört tane istenen kalitedeydi, ikisini transfer oldum, ikisini dondurdum. Pozitifti, kalp atışını da duymuştuk ama 8+5 de kalbi durdu. Kürtaj olmak zorunda kaldım. Trizomi 13 çıktı sonucu. Biz eşli kromozom testi yaptırdık, bir problem çıkmadı. Döllenme sırasında olan tesadüfi bir fazladan kopyalama olarak düşünüldü. Aynı şeyleri yaşamaktan çok korktuğum için, dondurulmuslari kullanmak yerine yeniden yumurta toplatacağım, bu sefer pgt ye de göndereceğim. Sağlıklı gelen olursa onu transfer olacağım. Şu anda omepa Q10, Maxijuno, arı sütü bal polen karışımı ve keçiboynuzu özü kullanıyorum. Önümüzdeki hafta tedavim başlayacak. Allah hepimize kolaylıklar versin canlarım, insAllah burda birbirimize hep güzel haberler verelim

Çok geçmiş olsun... İnşallah yeni tedaviniz hayırlı olur.

Merhaba ben de 43 yaşındayım ve ilk tüp bebek denemem olacak. 5 Ağustos'ta opu yapılacak. Bu konuda hic tecrübem olmadığı için sizlerin yazdıklarınızı okuyorum. Dualarınıza ihtiyacım var. Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah

Hayırlı olsun tedavin canım, embriyolari pgt için genetiğe gönderecek misin?

Canım çok teşekkür ederim, sen de ngs ile yapacaksın tedavini değil mi? İnşAllah güzel haberler paylaşırız burdan bitanem.
Evet kimyasalım var 2 tane. O yüzden doktor kesinlikle NGS önerdi. Fakat okuduğum yorumlardan sonra baya şevkim düştü.
Açıkçası OPU' dan değil sonrasından yani NGS' den baya korkuyorum. Ngs sonrası transferi iptal olan birçok insan okudum. Baya negatif etkilendim.

Ben de biraz korktum ama başka çare de yok, sağlıklı değilse zaten ya tutmuyor ya düşükle sonuçlanıyor. Saglikliysa da zaten testten geçer diye düşündüm. Çok da pahalı olacak böyle, bu olmazsa bir daha bu kadar parayı toparlayan heralde. O yüzden bol embriyom olsun, sağlıklı gelen sayısı iyi olsun diye dua ediyorum.

Merhaba canim ,
Ben de yurtdisindayim turkiyeye geliyorum agustos adeti ile başlayacağız tedaviye sisli memorialdeyim.
Ben de bu aksiliklerden korkuyorum malum günlerimiz sayılı turkiyede rabbim işimizi kolaylastirsin

Merhabalar iğnelerin 8. Günüydü kontrole gittim bugün solda hiç yumurta yok sağdakilerde gelişim göstermemiş dedi çok moralim bozuldu gonalf kullanmaya devam iki gün sonra tekrar gel dedi sizce iki günde büyürmü gelişirmi acaba resmen yıkıldım bugün çok üzgünüm

Aminnn benim de en büyük isteğim bu. Çok yoruldum. Parasından ziyade psikolojik olarak çok geriye götürdü beni. İnşallah bol bol embriyom olur diyeceğim de her seferinde yaklaşık aynı sayıda embriyom oluyor, belli sayıdaki de yaşıyor. Hep aynı senaryo.

Kaç tane oluyor canım? Benim 7 taneydi, beşinci güne dörde düştü. Bu sefer kaç olur bilmiyorum.

Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sağlıkla gelsin, sağlıkla büyüsün insAllah
inşallah hepimizin. öyle zor günlerden geçiyoruz ki dünyanın hali bir türlü. bizlerin iğneleri ilaçları psikolojimizi darma duman ediyor. inşallah Rabbim tez vakitte güldürür yüzümüzü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…