Stres yapma kesinlikle stres cok etkiliyor. Ben daha önce gonal f ve fostimon igne kullanmıştım aşılama için. 2 kere yumurta gelisimi olmadi ve iptal edildi aşılamam. Hatırlıyorumda aşırı stres yapiyordum.Ever benim ilk deneme ilk kontrolüm salı günü bakalım inşallah bendede çok sayıda yumurta olur amh çok düşük bende umarım güzel sonuçlar alırız her aşaması ayrı bi stres Allah yardımcımız olsun emeklerimiz boşa gitmesin
Hadi inşallah ilk güzel haberi alırız hayırlısıylaKızlar transfer tarihim 6 Ağustos dualarınızı eksik etmeyin
Amin inşallah hepimizin yardımcısı olsun canım. progestan iğneye başladım ama hem ilaçlar hem iğne gerçekten çok zorlu bir süreç bu yolda emek veren herkesin kucağını doldursun rabbimHadi inşallah ilk güzel haberi alırız hayırlısıylaAllah yardımcın olsun
Sorduktan sonra banada haber verirmisiniz bide vitamin sormayı unutmuşum ben size önerdi mi
Tabiki söylerim size de vitamin söylemedi kendim sordum quenzim Q10 alabilirsin dediSorduktan sonra banada haber verirmisiniz bide vitamin sormayı unutmuşum ben size önerdi mi
Akıntı normal canım kontrole zaten ara ara gittiğin için ona göre iğnelerin dozunu ayarlıyorlar benim önde giden yumurtalarım olmasına rağmen bir sıkıntı olmadı gönlünü ferah tut akıntı oluyor yani bı süreçteKizlar bilenler yardimci olabilir mi?? Ignelere baslayali 6. Günüm bugün ama yumurtlama akıntım var. Yumurtalarim çatlıyor olabilir mi ? Catlama önleyici igneye yarin baslicam.
Amin inşallah cümlesinin. Doğru diyosun iğneler havada uçuşuyor bu süreçte hakkımızda hayırlısıAmin inşallah hepimizin yardımcısı olsun canım. progestan iğneye başladım ama hem ilaçlar hem iğne gerçekten çok zorlu bir süreç bu yolda emek veren herkesin kucağını doldursun rabbim
Merhaba bende cuma günü femara ya başladım raporlu oldugu için saydıgın ilaçları bana da yazmıs ama kan sulandırıcı falan yok persembe günü kontrol için gittiğimde bende sorucam doktoruma
Hayırlı olsun canım inşallah herşey yolunda gider. Benim de yasmin dün bitti. Çarşamba kontrole gideceğim bende. Gerçekten çok artmış fiyatlar ya özel sağlık sigortası indirimi mi var içinde bide.Kızlar bugün doktora gittik.Pazartesi ilaçlara başlıyorum.Gonalf 150 ,merional 150 kullanacağım.Cuma günü kontrol var.Dozum yüksek bakalım bu sefer kaç yumurta Toplanacak.İlac fiyatları da çok arttırmış.2 kutu gonalf 450 ,5 kutu merional e 2500 lira verdim oda indirimli hali.
Teşekkür ederim canım,Hayır sigortam yok ,eczane 200 liracik indirim yaptı sadeceHayırlı olsun canım inşallah herşey yolunda gider. Benim de yasmin dün bitti. Çarşamba kontrole gideceğim bende. Gerçekten çok artmış fiyatlar ya özel sağlık sigortası indirimi mi var içinde bide.
Güzel kaliteli yumuşların olsun inşallah canım. Benim daha başlamaz galiba. bakalım ne diyecek hoca. Çikolata kistim çok büyükmüş. Sen yasmini ne için kullandın. Verdiği vitaminleri ne kadar kullandın canımTeşekkür ederim canım,Hayır sigortam yok ,eczane 200 liracik indirim yaptı sadeceBu akşam başlayacağım bakalım bende iğneleri yapmaya Benimde Perşembe bitmişti, dün lekelenme şeklinde adetim başladı,bu gece kanamaya döndü
Benim folikuller arası eşitsizlik vardı,o yüzden kullandım canım boyları esitlensin diye ,kistim yoktu benim.2 ay kullandım canım vitaminleri ama öncesinde de takviye kullanıyordum benGüzel kaliteli yumuşların olsun inşallah canım. Benim daha başlamaz galiba. bakalım ne diyecek hoca. Çikolata kistim çok büyükmüş. Sen yasmini ne için kullandın. Verdiği vitaminleri ne kadar kullandın canım
Kullanılıyor canım hatta ekleme bile yapılıyor bazenBen bugun ignelerimi aldm hepsinden 6 kutu yazılmış bu kadar igne kullanılıyor mu acaba bilgin var mı
Bende takviye kullanıyordum öncesinde vitamin devam ettirir heralde bitti onlarBenim folikuller arası eşitsizlik vardı,o yüzden kullandım canım boyları esitlensin diye ,kistim yoktu benim.2 ay kullandım canım vitaminleri ama öncesinde de takviye kullanıyordum ben
Evet Aygül hoca baya takviye veriyor,kimi doktorlar takviyelere karşı ama bence yumurta ve sperm kalitesini etkiliyor takviyeler.Bende takviye kullanıyordum öncesinde vitamin devam ettirir heralde bitti onlar
Tabiki. Beslenme de çok etkiliyor. Ama eşimin spermleri bir türlü düzeltemiyoruz. Ne kullandıysak olmadı.Evet Aygül hoca baya takviye veriyor,kimi doktorlar takviyelere karşı ama bence yumurta ve sperm kalitesini etkiliyor takviyeler.
Bizimde öyle canım eşimin spermleri düzelmiyor,bir doktor doğuştan demişti sanırım öyle ne kullansanız da etki etmez demiştiTabiki. Beslenme de çok etkiliyor. Ama eşimin spermleri bir türlü düzeltemiyoruz. Ne kullandıysak olmadı.
Ben doktorla görüşemedim daha doğrusu benim rapor ve dosya doldurmaya 1 ay vardı bi anda şehir dışından geliyorum diye hemşireler halletti o gün göremedim doktoru ama genelde argifertil veriyormuşTabiki söylerim size de vitamin söylemedi kendim sordum quenzim Q10 alabilirsin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?