2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Stres yapma kesinlikle stres cok etkiliyor. Ben daha önce gonal f ve fostimon igne kullanmıştım aşılama için. 2 kere yumurta gelisimi olmadi ve iptal edildi aşılamam. Hatırlıyorumda aşırı stres yapiyordum.
Su an hersey sorunsuz görünüyor ilerisini bilemem nasip tabi ama rahat olmak stressiz olmak cok önemli.

Kizlar bilenler yardimci olabilir mi?? Ignelere baslayali 6. Günüm bugün ama yumurtlama akıntım var. Yumurtalarim çatlıyor olabilir mi ? Catlama önleyici igneye yarin baslicam.

Hadi inşallah ilk güzel haberi alırız hayırlısıyla Allah yardımcın olsun
Amin inşallah hepimizin yardımcısı olsun canım. progestan iğneye başladım ama hem ilaçlar hem iğne gerçekten çok zorlu bir süreç bu yolda emek veren herkesin kucağını doldursun rabbim

Kizlar bilenler yardimci olabilir mi?? Ignelere baslayali 6. Günüm bugün ama yumurtlama akıntım var. Yumurtalarim çatlıyor olabilir mi ? Catlama önleyici igneye yarin baslicam.
Akıntı normal canım kontrole zaten ara ara gittiğin için ona göre iğnelerin dozunu ayarlıyorlar benim önde giden yumurtalarım olmasına rağmen bir sıkıntı olmadı gönlünü ferah tut akıntı oluyor yani bı süreçte

Amin inşallah hepimizin yardımcısı olsun canım. progestan iğneye başladım ama hem ilaçlar hem iğne gerçekten çok zorlu bir süreç bu yolda emek veren herkesin kucağını doldursun rabbim
Amin inşallah cümlesinin. Doğru diyosun iğneler havada uçuşuyor bu süreçte hakkımızda hayırlısı

Ben bugun ignelerimi aldm hepsinden 6 kutu yazılmış bu kadar igne kullanılıyor mu acaba bilgin var mı

Hayırlı olsun canım inşallah herşey yolunda gider. Benim de yasmin dün bitti. Çarşamba kontrole gideceğim bende. Gerçekten çok artmış fiyatlar ya özel sağlık sigortası indirimi mi var içinde bide.

Hayırlı olsun canım inşallah herşey yolunda gider. Benim de yasmin dün bitti. Çarşamba kontrole gideceğim bende. Gerçekten çok artmış fiyatlar ya özel sağlık sigortası indirimi mi var içinde bide.
Teşekkür ederim canım,Hayır sigortam yok ,eczane 200 liracik indirim yaptı sadece Bu akşam başlayacağım bakalım bende iğneleri yapmaya Benimde Perşembe bitmişti, dün lekelenme şeklinde adetim başladı,bu gece kanamaya döndü

Güzel kaliteli yumuşların olsun inşallah canım. Benim daha başlamaz galiba. bakalım ne diyecek hoca. Çikolata kistim çok büyükmüş. Sen yasmini ne için kullandın. Verdiği vitaminleri ne kadar kullandın canım

Benim folikuller arası eşitsizlik vardı,o yüzden kullandım canım boyları esitlensin diye ,kistim yoktu benim.2 ay kullandım canım vitaminleri ama öncesinde de takviye kullanıyordum ben

Tabiki söylerim size de vitamin söylemedi kendim sordum quenzim Q10 alabilirsin dedi
Ben doktorla görüşemedim daha doğrusu benim rapor ve dosya doldurmaya 1 ay vardı bi anda şehir dışından geliyorum diye hemşireler halletti o gün göremedim doktoru ama genelde argifertil veriyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…