Olsun canım hangisi iyi olacaksa o olsun benden fazla yuumrta çıkmıyor o sebeple benim taze transfer olacak bir aksilik olmazsa.Bakalim Benimde kontrole göre ilerlemeye bakılacakBende gittim bugün. Banada merional ve cetrodite verdi. 3 gün kullanmam gerekiyor. Salı tekrar muayeneye gidecem duruma göre yumurtalar toplanacak bakalım20 den fazla olursa donduruyoruz dendi. Belki transfer ertelenebilir hayırlısı inşallah
Hakkınızda hayırlısı inşallah güzel mucizeyle sonuçlanırBen Agustos ayinda Istanbulda rabbim kismet ederse tüp bebek tedavisine başlıyorum bat 15 agustos . İlk denemem olacak mucize olsun insallah.
Aynen öyle hangisi bilemiyoruz tabi doktorlar ne derse onu yapıyoruz elden bişey gelmiyorOlsun canım hangisi iyi olacaksa o olsun benden fazla yuumrta çıkmıyor o sebeple benim taze transfer olacak bir aksilik olmazsa.Bakalim Benimde kontrole göre ilerlemeye bakılacak
Aminnnn sizinde inşallahhHakkınızda hayırlısı inşallah güzel mucizeyle sonuçlanır
İnşallahAminnnn sizinde inşallahh, sen nerede yaptırıyorsun ?
Ürülogla mı başlayıp devam etsem , yoksa kadın doğumlamı ona karar veremedim yaİnşallahİstanbul Sens üreme sağlığı merkezinde. Ürolog Emre Bakırcıoğlu hocayla başladık orda devam ettik.
Biz eşim için gitmiştik baya araştırdık. Emre hocada karar kıldık. Şuana kadar bi sıkıntı yok olumlu yönde konuşuluyor inşallah güzel olur. Tüp bebeğe karar verdik. Bende aynı merkezde kadın doğumcuya muayene oldum. Böylece başlamış olduk. Ancak bende kist olduğu için baya uzun sürdü geçen sene başlamıştık bu zamana kadar geldikÜrülogla mı başlayıp devam etsem , yoksa kadın doğumlamı ona karar veremedim ya
Merhabaaa seninle ayni durumdaymisiz. Benimde bugün ignelerde 5. Günüm. Pazartesi cetrodite basliyorum bende. Bi igne daha verecek doktor. Ismini söyledi ama unuttum.Merhabalar herkes için hayırlısı olsun inşallah hepimiz emeğimizin karşılığını alırız benimde iğnelerde 5. Günüm şuan günlük gonalf 350ıu alıyorum pazartesi cetrodite başlıyıcam çatlamayı önlemek için salı günü kontrolüm var herşey yolunda giderse Ağustos ortaları gibi benimde taze transferim olucak hem endişeli hem heyecanlıyım
Bana iki tane cetrodite yazdı ilkini pazartesini vurulucam diğerini salı günü kontrole giderken yanımda götürecekmişim birde bana klomende yazdım onu 5 gün içtim bitti bugünMerhabaaa seninle ayni durumdaymisiz. Benimde bugün ignelerde 5. Günüm. Pazartesi cetrodite basliyorum bende. Bi igne daha verecek doktor. Ismini söyledi ama unuttum.
Bana pazartesi yazicak daha. Gonal f 150 kullanıyorum ben , hap vermedi bana . Bugun bayagi gelişen yumurta var dedi. Pazartesi tekrar kontrole gidicem. Insallah hayirli sonuclar aliriz.Bana iki tane cetrodite yazdı ilkini pazartesini vurulucam diğerini salı günü kontrole giderken yanımda götürecekmişim birde bana klomende yazdım onu 5 gün içtim bitti bugün
Ever benim ilk deneme ilk kontrolüm salı günü bakalım inşallah bendede çok sayıda yumurta olur amh çok düşük bende umarım güzel sonuçlar alırız her aşaması ayrı bi stres Allah yardımcımız olsun emeklerimiz boşa gitmesinBana pazartesi yazicak daha. Gonal f 150 kullanıyorum ben , hap vermedi bana . Bugun bayagi gelişen yumurta var dedi. Pazartesi tekrar kontrole gidicem. Insallah hayirli sonuclar aliriz.
Ilk denemi sizinde ?
Hadi hayırlısı inşallah bebişin güzelce tutunur bu seferBenim nisan ayında yumurta toplama işlemim oldu, haziranda ilk transferimi oldum maalesef kimyasal gebelik oldu devam etmedi, temmuzda histereskopi oldum ve rahim çizdirme yapıldı. Şimdi ikinci transfer için ilaçlara başladım. Ağustos ortalarında transferim olacak bekliyorum bakalım:)
Merhaba bende perşembe günü kontore gittim ve cuma günü femaraya başladım ilk tüp bebek deneyimim inşallah hepimizin tüm sürecleri olumlu geçerMerhaba 2 yıllık evliyim. Eşimin sperm azlığından dolayı tüp bebeğe karar verdik. Daha sonra bende de kist çıktı süreç biraz uzadı. Çok şükür tedaviye başlayabildikKızlar ilk tüp bebek deneyimim olacak inşallah. İki gündür fostimon iğnesini kullanmaya başladım. Ağustosta işler yolunda giderse inşallah transfer olucak. Deneyimlerinizi, nasıl bir süreç geçirdiğinizi, hangi ilaçları kullandığınızı,nerde tedavi gördüğünüzü paylaşırsanız çok memnun olurum.
Fostimon bende kasık ağrısı yaptı. 5 gün kullanmam gerekiyor. Sizde süreç nasıl?
Merhaba bende cuma günü femara ya başladım raporlu oldugu için saydıgın ilaçları bana da yazmıs ama kan sulandırıcı falan yok persembe günü kontrol için gittiğimde bende sorucam doktorumaKızlar merhaba ben bu adetimde tüp bebeğe başlıcam devlette raporlu yaptırdığımdan ilaçları önden aldırıyorlar bana gonalf, gonapeptyl,cetroide,progestan fitil,ovitrelle yazılmış. Kan sulandırıcı oksapar estrofem falan yok normalde herkese yazılıyormu bu ilaçlar yoksa gerekince mi yazılıyor yeni başlıcağımdan pek bilmiyorum kusura bakmayın
Hiç yapamıyorum öyle şeyleri, sevmiyorum da bende kitap okumaya çalışıyorum bu sıralar ailemin yanındayım zaten vakit bir şekilde geçiyor ama aklım hep tedavide ne yaparsam yapayım unutamıyorum
Merhaba arkadaşlar ağustos transfer olacak adaylardanim. Benimde ilk denemem 40 yas üstü. Mayıs 31 de 9 yumurtadan 5 i toplandi .2 si 3.gune uyumlu olarak dolduruldu. Şekerim az yüksek olduğu için beklemeye aldık. İnsülin vs. Düşürdük çok şükür. Suan estrofem ve dekort kullanıyorum. P.tesi rahim bakılacak uygunsa Perşembe transfer....
Sorduktan sonra banada haber verirmisiniz bide vitamin sormayı unutmuşum ben size önerdi miMerhaba bende cuma günü femara ya başladım raporlu oldugu için saydıgın ilaçları bana da yazmıs ama kan sulandırıcı falan yok persembe günü kontrol için gittiğimde bende sorucam doktoruma
Hayırlı olsun. İnşallah hepimizin güzel geçer mutlu mutlu paylaşırızMerhaba bende perşembe günü kontore gittim ve cuma günü femaraya başladım ilk tüp bebek deneyimim inşallah hepimizin tüm sürecleri olumlu geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?