Canım benim 9. Gün beta hcg 1.2 çıktı Dr hem ilaçı bırak diyor hem de 12. gün test yap diyor anlamadımEvet aynı tarihte transfer olmuştuk canım benim çevremdekilerde yap diyor da 3-5 ne olsa çıkardı mutlaka.Nerde hata yapıyoruz bilmiyorum ben Erzurum da yaptım 3 defa da öncelikle bir daha asla oraya gitmeyeceğim o kesin de
Benim de oyleydi sadece 2 embriyo oldugu icin 3.gunde transfer yaptilar direk. Ama kalitesi bolunmesi filan iyiydi 8 hucreli demislerdi ikisine de bakalim nasippYarın embriyoların 3. Günü. bakalım haber bekliyorum
Taze transfer olacak benim
Yani ya yarın ya da yarından sonra sadece iki embriyo var beşinci günü bekleyeceklerini sanmıyorum
Aradılar 7 tanesi kalmış birinin gelişimi durmuş 5 i iyi kalite 2 si ortaymış dondurmuşlar hakkımızda hayırlısı olsun İnşallah umarım seninde bolbol yumurtan olur arkadaşım inşallahBen bu 2. reglimde tekrar gideceğim ikinci bir yumurta toplama yapacaklar aynı sürevi tekrar yaşayacağım ondan sonra elde edilen embriyo sayısına göre transfer planlanacak suan icin transfer son aşama bizde .Hakkımızda hayırlısı bakalım
Benim de 3.gün 2 embriyo transfer edildi. 7 ve 8 hücreli. İkisi de tuttu çok şükürBenim de oyleydi sadece 2 embriyo oldugu icin 3.gunde transfer yaptilar direk. Ama kalitesi bolunmesi filan iyiydi 8 hucreli demislerdi ikisine de bakalim nasipp
Bizimkiler de illa bı daha git diyor yap diyor da gitmem yaaCanım benim 9. Gün beta hcg 1.2 çıktı Dr hem ilaçı bırak diyor hem de 12. gün test yap diyor anlamadımbu benim 2 ci denemem ilk denememden çok şükür oğlum var o yüzden aynı dr gittim ama Allah olma diyince olmuyor her şey nasip kısmet bu saatten sonra Allahım olmayanlara ver die dua edeceğim.
Bana da 26 saydı doktor bakalım kaç toplanacak. Acaba yumurta sayısının fazla olması daha mı çok ağrı yapıyor opu sonrasında. Bazıları çok rahat geçiriyor çünkü. Neyse çektiklerimize değer umarım sonuçUltrasonda 15 görünüyordu opuda 27 tane toplanmis
3. gün mü dondurmuşlar ?Aradılar 7 tanesi kalmış birinin gelişimi durmuş 5 i iyi kalite 2 si ortaymış dondurmuşlar hakkımızda hayırlısı olsun İnşallah umarım seninde bolbol yumurtan olur arkadaşım inşallah
Benim de oyleydi sadece 2 embriyo oldugu icin 3.gunde transfer yaptilar direk. Ama kalitesi bolunmesi filan iyiydi 8 hucreli demislerdi ikisine de bakalim nasipp
Ben hiç içmedim bende çok içmek istedim ama içmedimKızlar transferden sonraki süreçte kahve içtiniz mi? Çok istiyorum içmek,ama korkuyorumda kafein oldugu için.ne diyosunuz?
Tebrik ederimBenim de 3.gün 2 embriyo transfer edildi. 7 ve 8 hücreli. İkisi de tuttu çok şükür
Çay kahve kola vs hiçbir şey içmedim. Ki kahvesiz yapamam. Canım çok istediğinde süt veya ayran içiyorumKızlar transferden sonraki süreçte kahve içtiniz mi? Çok istiyorum içmek,ama korkuyorumda kafein oldugu için.ne diyosunuz?
Transfer günü uzandım bi tek, bir daha hiç yatmadım. Evin her işini yaptım çok abartmadanTebrik ederimdarisi basimiza. Siz kac gun yatmistiniz, nelere dikkat etmistiniz
Acayip kolay geldi. Opu'dan bile iyiydi ultrason esliginde ince bi katateri iceri sokup saldilar embriyolari iceriyeEvet sizin süreci de heyecanla takip ediyorum hem günlerimiz çok yakın hem ikimizde de 2 embriyo oluştusağlıkla gelsinler inşallah. Transfer nasıl geçti?
İçmiyorum bende o vakitÇay kahve kola vs hiçbir şey içmedim. Ki kahvesiz yapamam. Canım çok istediğinde süt veya ayran içiyorum
Birebir aynı ilaçları kullandık bende de aynı şekilde akıntı oldu endişelenmeyinGecen cumartesi itibariyle ilk 4 gun gonal f ve merional kullandim, son 3 gundur de bunlara ek olarak cetrotide kulaniyorum ama dun ve bugun yumurta catlamasina benzer akintim oldu 2 defa. Bu mumkun mu ya
Ay bu surec tahminimden daha zormus en ufak biseyde ters giden bsyler mi var diyorum. Doktorumla konustum hormon seviyesi yukseldigi icin normal, yumurt catlamaz merak etmeyin dedi. SukurBirebir aynı ilaçları kullandık bende de aynı şekilde akıntı oldu endişelenmeyin
Ben cok sıkıstırmısım kendımı cok zorlandım.yarım saat kalkmadım sonra wc kalktım mecburenBen de yarın sabah gidiyorum transfere
Transfer sırasında sıkışık olmak gerek ya işlem sonrası tuvalete kalktınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?