- 19 Ağustos 2021
- 1.865
- 2.401
- 83
O bolge (benim evime cok yakin) oldugu gibi iyi hekimlerin kliniklerinin oldugu bolge.Hakkınızda hayırlısı olsun, benim doktorum da Faruk Buyru. Yanyana rezidanslarda ofisleri :)
Aynı hastanede işlemlerini yapıyorlar. Hepimizin hakkında hayırlısı inşallah.
ihtiyaciniz olan guzel bir tane embriyo ve en dogru zamanda implantasyon. insallah guzel haberlerinizi alacagiz.Bugün kontrolüm vardı,2 yumurta doktor gördü solda.birisi 18mm birisi 14. Diger tarafımda yokerkek faktörüde var bizde sayı cok az.ctesı sabah opu yapılacak.bana şans dileyin
Simdi evde baktim, 1150 lira diyor. (Avrupa'da yillik bir embriyo dondurma saklama 200 EUR falan. ) Bence size anlatirken yanlis aktardilar. Donmus embriyoyu sakla, transfer et vs hepsini mi hesapladilar acaba?Amin inşallah.. Evet bakıp bilgi verebilirseniz çok memnun olurum gerçekten. Hatta tüp bebekle ilgili sizdeki tüm ücretleri yazabilirseniz süper olur
Benimde ilk denemem de polip oluşmuş histeroskopi yapıcam dedi doktor dondurulmuştu. Histeroskopi sonrası polip olmadığını söyledi boşuna yapmıştı yani. Gerçi benim doktorum o zaman çikolata kisti i bile görmemişti. Hala aklıma gelince sinirleniyorum.Hanımlar merhaba 9 embroydan 4 tane 3. Gün embryosu donduruldu.
Taze transfer bekliyorduk ama doktorum rahimde polip oldugunu söyledi . Embryolar dondurulmus.
Tedavi sürecinde polip olusmus olabilirmi ?
daha önceden polip var diyen olmamisti. doktorumda ayni sekilde rahim temiz demisti. sadece son kontrolde opu dan önce polip benzeri yansima var dedi ama kesin demedi tekrar tekrar sordum yansima dedi .
Opu sonrasi polip var diyor canım sıkıldı çok.
Nerde kac cm bilmiyoruz
Tekrar mi operasyon gecirmem lazim benim ?
Yaa yarin yüz yüze gorusmeye gidecegim .Benimde ilk denemem de polip oluşmuş histeroskopi yapıcam dedi doktor dondurulmuştu. Histeroskopi sonrası polip olmadığını söyledi boşuna yapmıştı yani. Gerçi benim doktorum o zaman çikolata kisti i bile görmemişti. Hala aklıma gelince sinirleniyorum.
Konuşun ayrıntılı doktorunuzla mutlaka. Benimde embriyolarımın 3. Günü 5. günü dolduran kaç tane olursa bakalım bizimde dondurulacak fiyat konusunda benimde hiç bilgim yok.Yaa yarin yüz yüze gorusmeye gidecegim .
Doktorlarin polip var deyip te olmayan lar da var mis sizin gibi .
O yüzden aklima takiliyor .
Simdi ek masraf demek bize .
Dondurulan embryolarin ucretini de konusmadik kafalarina göre 4 tane dondurmuslar .
Dondurduktan sonra ariyorlar donduruldu diye
Dondurulsun demistik ama sayisini konusmamistik .
Embryo basina mi ücret ödeyeceğiz biz simdi?
1700 tl embryo dondurma yaziyor
Arkadan gelen embryolar da varmis 6. Güne kadar beklenecekmis onlar ne olur bilmiyorum ilerler mi dondurulanlardan kalitelii olur mu .
Tesekkur ediyorum cevapladiginiz icinKonuşun ayrıntılı doktorunuzla mutlaka. Benimde embriyolarımın 3. Günü 5. günü dolduran kaç tane olursa bakalım bizimde dondurulacak fiyat konusunda benimde hiç bilgim yok.
Bende tedaviye başladıktan sonra opu öncesi polip oluştu alınan ilaçlardan da olabiliyomuş yumurta toplanırken aynı zamanda histeroskopide olmuştum polip alınmıştı. 1 ay rahim dinlendirme sonrası transfer olmuştumHanımlar merhaba 9 embroydan 4 tane 3. Gün embryosu donduruldu.
Taze transfer bekliyorduk ama doktorum rahimde polip oldugunu söyledi . Embryolar dondurulmus.
Tedavi sürecinde polip olusmus olabilirmi ?
daha önceden polip var diyen olmamisti. doktorumda ayni sekilde rahim temiz demisti. sadece son kontrolde opu dan önce polip benzeri yansima var dedi ama kesin demedi tekrar tekrar sordum yansima dedi .
Opu sonrasi polip var diyor canım sıkıldı çok.
Nerde kac cm bilmiyoruz
Tekrar mi operasyon gecirmem lazim benim ?
Tesekkur ederim cevap yazdiginiz icin ilaclardan da olusmus olabilir diye dusunuyorum bende eğer varsaBende tedaviye başladıktan sonra opu öncesi polip oluştu alınan ilaçlardan da olabiliyomuş yumurta toplanırken aynı zamanda histeroskopide olmuştum polip alınmıştı. 1 ay rahim dinlendirme sonrası transfer olmuştum
Rica ederim ne demekTesekkur ederim cevap yazdiginiz icin ilaclardan da olusmus olabilir diye dusunuyorum bende eğer varsa
Madem görüldü alsalar mis keske benimkini de
Bu arada ne kadar ödediniz ayrı ücret aldılar mı histeroskopiden?
Doktorum koru da işlemler nova artHRS de yaptiriyorum. Sizinki nerdeydi
Kaç tane embryonuz donduruldu hiçbirinden ücret alinmadı mı?Rica ederim ne demekBirbirimize destek olmak için burdayız evet aslında varsaydı almaları gerekirdi. 4000tl artı olarak histeroskopi parası ödedik Ama benim gittiğim merkezde Allahtan embriyolar dondurulup sonra transfer yapılacağı zaman dondurma ücreti almıyorlar
Ben şuanda 3. Denemem deyim. İlkinde 2 adet 3. Gün embriyosu dondurulmuştu, 2. Taze teansfer olmuştu. 3. de 2 defa yumurta toplama oldu ilk yumurta toplamadan 1 adet 3. Gün embriyo dondurulmuştu 2. Toplamadan da oluşan embriyolar taze transfer oldu hatta transferinmin 2. GünündeyimKaç tane embryonuz donduruldu hiçbirinden ücret alinmadı mı?
Hiçbir dondurma işleminden ekstra ücret alınmadıKaç tane embryonuz donduruldu hiçbirinden ücret alinmadı mı?
Tesekkur ediyorum verdiginiz bilgiler icin tekrar dan bende insallah yarin ayirntili öğreneceğim durumumuzuHiçbir dondurma işleminden ekstra ücret alınmadı
Amin inşallahh Allah bu yoldaki herkesin maddi manevi yardımcısı olsun gerçekten zor süreçlerden geçiyoruz sonu güzel olsun yeterkiTesekkur ediyorum verdiginiz bilgiler icin tekrar dan bende insallah yarin ayirntili öğreneceğim durumumuzu
Rabbim bekleyen herkesin yardimcisi olsun
Insallah pozitif görürsünüz
Maddi manevi çok zor.süreç
Bizimde düşük canim 3. Gün hep sayi çok oluyor 5..Güne 1 yada 2 tane gidiyor .3. Günden sonra sperm çok etkili oluyormuşEvet var canım sperm sayisi düşük ondan dolayı sanırım zaten
Insallah da hayırlısı ile tutar canimEvet var canım sperm sayisi düşük ondan dolayı sanırım zaten
Evet canım sanirim ondan riske atmak istmediler 3.gun transfer edelim dedi belki 5.gune gitmycegi icinBizimde düşük canim 3. Gün hep sayi çok oluyor 5..Güne 1 yada 2 tane gidiyor .3. Günden sonra sperm çok etkili oluyormuş
Evet canım sanirim ondan riske atmak istmediler 3.gun transfer edelim dedi belki 5.guneBizimde düşük canim 3. Gün hep sayi çok oluyor 5..Güne 1 yada 2 tane gidiyor .3. Günden sonra sperm çok etkili oluyormuş
İnşallah canim sen ne asamadasn suanInsallah da hayırlısı ile tutar canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?